3T-Treningssenter » 3T-Inspira – Presentører
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

3T-Inspira – Presentører

 

 

Ole Petter  er lege, hjerneforsker, bestselgende forfatter og profesjonell foredragsholder. Han har en allsidig bakgrunn, blant annet som toppidrettsutøver med NM-gull i maraton og har over 7500 fallskjermhopp under beltet.

Ole Petter har vunnet flere priser for sin formidling, blant annet Morgenbladets «fantastiske formidlere» i 2016. Her er noe av det juryen sa om Ole Petter: «Her dreier det seg om en mann som kan kommunisere! Ole Petter Hjelle er åpenbart en helt eksepsjonell foreleser med magiske formidlingsevner.»

Ole Petter er kjent som «treningslegen» etter at han startet en egen mosjonsgruppe hvor han trener med pasientene sine. Opplegget ble beskrevet på NRK og videoen av innslaget har blitt sett over 1,5 millioner ganger på Facebook.

Ole Petter er en av Norges mest erfarne formidlere. Han engasjerer og inspirerer publikum og gir dem konkret kunnskap de kan bruke i sine egne liv.

 

 

-foto Maja Hattvang Larsen

 

Ingeborg er journalist i Aftenposten, styremedlem i Norsk PEN, forfatter, utdannet sykepleier, meddommer i Oslo Tingrett, samfunnsdebattant og foredragsholder. Hun har markert seg innen kritisk tenkning, alternativ medisin, religion, psykiatri, tortur og menneskerettigheter. Ingenting av dette er en selvfølge.

For kun få år siden holdt Senneset på å dø av anoreksi, etter å ha vært alvorlig syk siden barndommen. Hun var inneliggende pasient i til sammen hele tre år, på tre psykiatriske sykehus. Senneset overlevde med et nødskrik, og selv om hun ikke er frisk har hun skapt karriere og er samtidig samfunnsbygger.

Som kjent ansikt bruker hun konsekvent og uselvisk stemmen sin til å løfte de som faller utenfor. Våren 2017 kom den lenge etterspurte boken «Anorektisk», som ble en umiddelbar bestselger. Adresseavisens anmelder ga den terningkast 6 og kalte den et håndslag til de som kjemper mot innsparingskåte byråkrater. Aftenpostens anmelder betegnet den som et rop fra bunnen av helvete og en dokumentar som fungerer som et lys for alle andre.

Boken er nå også tilgjengelig som pocket og lydbok.

 

 

Benjamin er en ettertraktet naprapat, personlig trener, forfatter og foredragsholder. Han er deleier i Webcoaching AS, og jobber på Optimal Trening og Optimal Klinikk på Bislett.

Han tok naprapatutdannelsen (4år) på Naprapathögskolan i Stockholm, og er utdannet PT fra AFPT. Han har jobbet som PT i SATS siden 2009, før han begynte på Optimal Trening i 2013.

Benjamin jobber med trening og rehabilitering for alt fra toppidrettsutøvere til pensjonister. Som forfatter og foreleser om trening og helse har han en god evne til å formidle kompleks kunnskap enkelt. Han holder forelesninger om alt fra anatomi og fysiologi, til smerte og rehabilitering. Han har fagansvar for anatomi/fysiologi og skader/smerte i AFPT.

 

 

 

Sølve er gruppeinstruktør, personlig trener, kurs og foredragsholder, som har vokst opp til heftige 90-tallsbeats på landet. Med folkelig humør, gjennomtenkt bevegelse og drivende musikk tar han deg med på treningsøkter du har lyst til å komme tilbake til. Han var på 3T i forbindelse med Shapeup Convention i 2018, og han sjarmerte oss med sin smittsomme energi, gode humør og uhøytidelige væremåte.

Han arrangerer trenings-reiser og eventer, i tillegg til at han driver Podden Sølve & Lorentzen sammen med Camilla Lorenzen.

 

 

 

NIH Fysisk aktivitet og helse, Cand Mag ernæringsfysiolog (UiO), Master Sportsnutrition, University of Loughborough (England), Master idrettsfysiologi, NIH

Nestleder i Norsk Selskap for Spiseforstyrrelser (2016-)
Har siden 2006 arbeidet i eget firma, TheMa Nutrition (themanutrition.no). Underviser ernæringsfaget «Ernæring og fysisk aktivitet», og har emneansvar for «Kostholdskunnskap» og «Kostholdsveiledning» for NIH Aktiv.
Har også ekspertise i idrettsernæring og i helsefremmende fysisk aktivitet.

I tillegg har Therese doktorgrad i behandling av spiseforstyrrelser, der de utviklet en banebrytende, ny behandlingsmetode. Doktorgraden var finansiert av Norske Kvinners Sanitetsforening, og de har nå videre tildelt henne et personlig post doc stipend , slik at hun kan fortsette denne forskningen ved NIH i 3 år til!

 

 

 

Tron er professor ved Norges idrettshøyskole (NIH) & Senter for idrettsskadeforskning. Har jobbet på NIH med forskning og undervisning siden 2000 og fullførte doktorgrad i biomekanikk i 2006 på emnet «Videoanalyse av korsbåndskader». Har utdannet studentkull på NIH i styrke-, utholdenhets- og bevegelighetstrening siden 2007.

Tron er også gründer og driver selskapet Muscle Animations AS sammen med sin kollega Oliver Faul.

Muscle Animations utvikler banebrytende 3D-animasjoner av styrketreningsøvelser der muskelbruk og biomekaniske analyser blir forklart på en enkel og intuitiv måte.

 

 

 

Trine Moholdt er fysioterapeut og treningsfysiolog med doktorgrad i klinisk medisin fra NTNU. Hun jobber som forsker ved Fakultet for Medisin og Helsevitenskap, NTNU. Hun har forsket på utholdenhetstrening i mer enn 10 år og har vært prosjektleder for flere kliniske studier som har undersøkt helseeffekter av intervalltrening.

 

 

 

Siden 2011 har Åsmund holdt kurs i formidling av bevegelse og hvordan en kan bruke ExorLive til å hjelpe sine kunder/medlemmer å gjennomføre sin trening. Han er i den forbindelse gjesteforeleser for flere høyskoler og universitet i Norge, og holder jevnlig kurs for PTer, fysioterapeuter, treningsveileder og senter/klinikk-ledere. Han jobber også som coach og PT på Crossfit Oslo.

 

 

 

Frøydis er utdannet fysioterapeut, gruppetreningsinstruktør og yogalærer og jobber daglig med fresh, funksjonell og helhetlig bevegelse for både enkeltindivid og grupper. Hun har 700 timer med yogautdanning fra Global Yoga der hun også inngår i utdanningsteamet og holder grunnutdanninger for yogalærere. Utfordring og mestring tilpasset den enkeltes forutsetninger kombinert med jordnær kunnskapsformidling og sprudlende bevegelsesglede kjennetegner yogaklassene hennes. Frøydis har de siste årene holdt en rekke egne workshops og retreats, samt presentert yogaklasser ved Yoga Games og NIH Aktiv Convention.

 

 

 

 

Ronny har jobbet 8 år som fulltids pt og produsert over 5000 PT timer. Han er PT pro med spesialkompetanse i vektløfting, styrkeløft, kroppsbygging, vektreduksjon og performance (idrettsspesifikk hurtighet, eksplosivitet og spenst).

 • Fysisk trener for Ranheim Toppfotball
 • Regionstrener for for dame- og herrelaget i olympisk vektløfting, Nordenfjeldske vektløfterregion

 

Aktiv idrettsutøver i disiplinen

 • Olympisk vektløfting – Trondheim Atletklubb (5 NM gull masters, 1 sølv, 2 bronse senior, 1 bronse EM Masters)

 

Kurs-/foredragsholder og workshop i

 • Fotballfysikk
 • Olympisk vektløfting
 • Vektreduksjon/fettforbrenning
 • Muskelbygging

 

 

Til daglig er Remy Virksomhetsleder for en barne og ungdoms institusjon på Inderøy. Han har han jobbet på 3T siden 2010. I tillegg til spinning og sykling driver han også aktivt med dykking og fotball. Han er glad i musikk og trakterer flere instrumenter.

Ifølge han selv er han en 47 år gammel rocker med alt for mange studiepoeng.
Remy er kjent på Steinkjer å kjøre noe utradisjonelle spinningtimer med fokus på å ha det gøy samtidig som svetten siler – altså relativt tøffe timer.

Han er et levende eksempel på at man ikke trenger å være syltynn  for å være i god form.

 

 

 

 

Lene Kristine er fulltids ansatt ved 3T-Fossegrenda. Hun er sertifisert aerobic-, step- og spinninstruktør, i tillegg til en rekke kurs og utdanninger. Lene Kristine har jobbet som instruktør siden 1996 og har bred erfaring innen en lang rekke gruppetreningskonsepter både som instruktør, utvikler og kursholder.

Lene er profesjonell til fingerspissene, og ingenting er overlatt til tilfeldighetene når hun setter sammen ei treningsøkt, både når det kommer til trinn og musikk.

 

 

Siv- Elin jobber som daglig leder på 3T- Rosten. Hun har vært gruppeinstruktør siden 2007. Hun har bachelor i idrett og bevegelsesvitenskap, og utdannet trenings-veileder gjennom NIH.

Siv Elin setter musikkbruk, stemning og kunderelasjon høyt, og det vil du merke om du deltar på timen hennes.

 

 

 

Jørgen er salgs og utviklingsansvarlig ved 3T. Siden 2017 har Jørgen jobbet i 3T med ansvar for salg, service og utvikling. Han har 10 års erfaring fra salg og salgsledelse, og har han et brennende engasjement for nøkkeltall, og utvikling av det vi gjør i dag. Med erfaring fra toppidretten er han opptatt av hvordan man kan hente marginer, og utvikle opplevelsen for medlemmene.

 

 

 

Tove finner du til daglig hos 3T-Produkter, og har lang fartstid i 3T. Med sine snart 18 år i 3T har hun et øye med alt som foregår i resepsjonen.

Som sparringspartner for resepsjonsansvarlige i 3T, og stor kunnskap om BRP, er dette damen som løser problemer, guider og tilrettelegger rutiner for resepsjonene.

 

 

 

Hverdagen til en renholder kan være både tung og utfordrende. I denne samlingen vil våre leverandører se på hvilke utfordringer vi støter på i vår bransje.

 • Hvordan kan man jobbe for å unngå slitasje og belastningskader? Finnes det hjelpemidler som kan hjelpe oss?
 • Hva er typiske problemområder, og hvordan kan vi bli enda bedre på disse områdene? Hvilke erfaringer har vi på de ulike sentrene. Her lærer vi av hverandre
 • Kjapp gjennomgang av PH skalaen  og hvordan forstå den og bruke de riktige midlene?
 • Utstyr og nyheter, hvilke kan evt hjelpe deg i di hverdag
 • Erfaringsutveksling mellom de ulike som er tilstede. Mange har veldig god kompetanse og lang erfaring

Servering 😊