3T-Treningssenter » 3T-Inspira 2020
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

3T-Inspira 2020

Vi gleder oss til en helg med påfyll av faglig kompetanse, sosialt samvær og MASSE treningsglede. Ses helgen 28. februar-1. mars!

 

Årets Inspira starter fredag ettermiddag med 3 herlige Yogatimer. Dette er rene inspirasjonstimer for dere Yogainstruktører hvor du kan plukke med deg konkrete ting du kan ta med til dine egne timer.

 

Lørdag starter vi med en felles Kickoff med Henrik Westergaard. Han utfordrer bransjen med spørsmålet: Hva er det egentlig vi driver med?

 

Etter det kan du velge mellom lengre workshops, inspotimer eller kortere foredrag.

 

For dere som jobber med Crosstraining anbefaler vi å sjekke lørdagens Functional Fitness med Soroush på 3T-Ilsvika kl 13:00.

 

For spinninstruktører som trenger påfyll og mer kunnskap om hvordan vi jobber med Watt, bør dere prioritere  «The Secret Behind Power» med Jessica.

 

For dere som jobber med behandling, PT, Yoga vil Workshoppen med Jonas Parandian, også kjent som @naprapatjonas, være veldig aktuelt.

 

Vår egen Ronny Fevåg vil gi dere et godt innblikk i Idrettspesifikk Trening, og gi dere noen gode redskaper dere kan ta med dere i egen jobb som PT.

 

Martin Norum kommer og gir oss innblikk i siste nytt om ernæring, samt dykker ned i problemstillingen «tidsklemma»

 

Dere som jobber med trinnbaserte timer burde sjekke ut Workshoppen med fokus på B-timer, og Team-3T byr på med herlige gruppetimer som TabataStep, Styrke&Balanse, CardioMove med og uten hopp, og DanceMove.

 

 

 

Trykk på timeplanen for større, utskriftsvennlig utgave!