3T-Treningssenter » Inspira 2020 – Hvem kommer?
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Inspira 2020 – Hvem kommer?

 

 

 • Tidligere toppidrettsutøver og landslagspiller i Håndball. Sluttspill, serie og norgesmester.
 • Tidligere Hovedtrener på Norges Toppidrettsgymnas- Håndball linjen.
 • Jobbet 10 år som personlig trener og gjennomført over 11 000 PT timer.
 • Kåret til årets PT i EVO 2016 og 2017.
 • En av Norges mestselgende PTer siste 5 årene.
 • Foredragsholder.
 • SalgsCoach og mentor for ulike personlige trenere.
 • Ansvarlig for Personlig Trening på Bare Trening SØR.

 

 

 

Jonas Parandian är legitimerad naprapat, föreläsare och driver fem naprapatkliniker. Han medverkar som expert på Nyhetsmorgon i TV4 samt Go´Kväll på SVT. När Jonas inte är ute på äventyr och reser runt världen för att lära från de allra bästa så inspirerar han sina +150 000 följare på sin instagram @naprapatjonas till mer rörelse.

 

 

 

Soroush begynte å jobbe i treningsbransjen i 2011. Han har siden da hatt stor framgang og lykkes godt i treneryrket, og han har per 2019 trent mennesker i omtrent 12.000 timer.

 

Soroush sin store lidenskap innen trening er CrossFit og prestasjonsrelatert trening. Han har tatt de fleste videreutdanninger i CrossFit og performance coaching, både fysisk og mentalt. Han har også spesialisert seg på vektløfting og de gymnastiske delene av CrossFit.

 

Utover jobben studerer han mye på egenhånd, særlig på feltene lederskap og coaching.

Soroush har bygget opp PT-avdelingene hos Asker Treningssenter (ATS), der han også var medeier. Han har bygget opp en av Norges største PT-avdelinger og har startet CrossFit Asker. Dette ble solgt til Actic-kjeden i 2018.

Ettersom prestasjonstrening ligger nært Soroush´ hjerte, jobber han også som fysisk trener for Frisk Asker, Asker Turn, Asker Fotball og andre idretter fra og med våren 2017.

 

Sammen med teamet bak Asker treningssenter har Soroush vært med og skape atatreningsutstyr.no som leverer multifunksjonelt treningsutstyr. Soroush spesialkompteanse er PT-salg, PT-rollen, treningslære, programdesign, baseløft/vektløftning og lederskap.

 

 

 

Martin har jobbet i trenings- og kostholdsbransjen i 10 år og har bred kompetanse og erfaring. Han er PT og har mastergrad i idrettsernæring fra Middlesex University i London. Til daglig jobber Martin som faglig ansvarlig i treningskjeden Sprek Fritid, som PT, webcoach i webcoaching.no og foredragsholder.

 

 

 

Jessica er sterk, rask og ydmyk og har en herlig blanding av glød og ro. Hun har studert idrettsmedisin, ernæring og biomekanikk i tillegg til en rekke andre treningskurs. Hun har i tillegg undervist som instruktør siden 1997, og hennes faglige kompetanse kombinert med den lange instruktørerfaringen gjør at Jessica og hennes timer er noe du ikke bør gå glipp av!

 

Hun er i dag ambassader för SCOTT, varit Nike Trainer sedan 2005, en populær presentatør, kursholder for InCycle og høyt verdsatt i bransjen. I 2013 vant hun den anerkjente prisen Gullhjertet for hennes innsats i fitnessbransjen, og er den dag i dag et stort forbilde for mange innen sykling, løping og yoga.

 

 

 

 

Ronny har jobbet 8 år som fulltids pt og produsert over 8000 PT timer. Han er PT pro med spesialkompetanse i vektløfting, styrkeløft, kroppsbygging, vektreduksjon og performance (idrettsspesifikk hurtighet, eksplosivitet og spenst).

 • Fysisk trener for Ranheim Toppfotball
 • Regionstrener for for dame- og herrelaget i olympisk vektløfting, Nordenfjeldske vektløfterregion

 

Aktiv idrettsutøver i disiplinen

 • Olympisk vektløfting – Trondheim Atletklubb (5 NM gull masters, 1 sølv, 2 bronse senior, 1 bronse EM Masters)

 

Kurs-/foredragsholder og workshop i

 • Fotballfysikk
 • Olympisk vektløfting
 • Vektreduksjon/fettforbrenning
 • Muskelbygging

 

 

 

Tonje Damli-Vikestad har danset hele livet. Hun gikk danselinjen ved Trondheim Katedralskole før hun flyttet til Oslo og utdannet seg til ballettpedagog ved Statens Balletthøgskole (KHIO)Hun har ikke jobbet aktivt med dans de siste årene, men er lidenskapelig opptatt av trening og bevegelse, og har de siste årene fordypet seg i yoga siden av sin jobb i Casall. Hun tok lærerutdannelse i Yoga med Alexander Medin på Puro Yoga i 2014/2015.

 

 

 

 

Aina Elise Holmgren

Aina Elise Asbjørnsen har jobbet på 3T siden 2010. Hun har fra ung alder, hatt stor interesse for idrett og trening. Hun reiste til India i 2009 for å praktisere, og bli bedre kjent med yoga, og i Mars 2015 reiste hun til Costa Rica for å gjennomføre 200hr Yoga Teacher Training med Drishti yoga teacher training.

 

Janne Ludvigsen

Janne har over 20 års erfaring som gruppeinstruktør på 3T, noe som har gitt henne en bred og rik erfaring som instruktør. Hun er sertifisert gjennom Norges Idrettshøyskole, og har blant annet lang erfaring som kroppsøvingslærer.

 

Ingrid Beate Jørstad

Ingrid har jobbet på 3T siden 2010, og er en høyt verdsatt instruktør blant medlemmene.Hennes sprudlende vesen og lidenskap for gruppetrening gjør alle hennes timer til herlige treningsopplevelser!

 

Lene Kristine Sjøflot

Lene er instruktør ved 3T-Fossegrenda, og har jobbet i over 20 år som instruktør. Hun har en lang og bred erfaring innenfor en rekke gruppetreningskonsepter som både instruktør og kursholder. Hun er kjent for sin treningsglede, og hennes engasjement er svært inspirerende. Hennes lidenskap for trening har gitt henne et allsidig repertoar, og gjort henne til en høyt verdsatt instruktør i 3T.

 

Kari Brantenberg

Kari har over 20 års erfaring som gruppetrening, og har i de siste seks årene drevet aktivt med yoga. Hun er sertifisert gjennom Global Yoga, og underviser til daglig på 3T-Rosten. Den siste tiden har Kari funnet en kjærlighet til Yoga Nidra, en guidet meditasjonsteknikk også kjent som yogisk søvn.

 

Monica Berg Stothard

Monicas lidenskap til trening og dans gjenspeiles i hennes undervisningsmetode, og hennes kreativitet, nysgjerrighet og utforskertrang setter preg på alle klasser. Med sin unike formidlingsevne og kreativitet har hun vært en høyt verdsatt instruktør i 20 år, og treningsglede og mestringsfølelse står i fokus når hun underviser. Hun har en god faglig bredde innenfor gruppetrening, og har i flere år vært med på å heve kompetansenivået hos instruktører i 3T.

 

Julie Maaø

Julie brenner for treningsglede og bevegelse til musikk. Hun er sertifisert gjennom NIH, og er en allsidig instruktør som underviser i alt fra vanngym, dans, styrke og kondisjon, til avanserte step timer.  Hennes timer er fulle av energi med en god pedagogisk oppbygning.

 

Lise Elden

Lise Elden Hustad har vært ansatt på 3T-Levanger siden 2014. Etter mange år som PulsStep instruktør fikk hun lyst å teste ut TabataStep, noe som fungerte svært godt. Nå ser vi at flere senter har begynt å lukte på timen, og på årets Inspira har du mulighet til å teste den du også!

 

 

Renate D Reitan

Rendate har jobbet i treningsbransjen i over 20 år, og elsker fortsatt gruppetrening etter alle disse årene. Hun er daglig leder for 3T-Stjørdal i tillegg til å være PT og gruppeinstruktør, og mener selv hun har verdens beste jobb. Hun er ei aktiv jente med en sterk lidenskapen utenfor jobb. Hennes motto er at «alder er ingen hindring for å sette seg ambisiøse mål».

 

Margrete Pedersen

Info kommer