3T-Treningssenter » 3T-Pirbadet stenger dørene 10. april
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny
Du er inne i undermenyen

3T-Pirbadet stenger dørene 10. april

Etter 22 spreke år på Pirbadet stenger 3T-Pirbadet dørene. Siste åpningsdag er 10. april 2023.

 

Kjære 3T-medlem

Vi vil med tungt hjerte informere deg om at vi etter 22 år på Pirbadet legger ned 3T-Pirbadet den 11. april i år da vi ikke har kommet til enighet med utleier, Stiftelsen Pirbadet, om en god nok avtale for videre drift.

 

Som medlem på 3T kan du trene på alle våre senter, så vi håper du vil finne deg til rette på noen av våre andre senter i området. Nærmeste senter er 3T-Solsiden, 3T-Midtbyn og 3T-Ilsvika. Ditt medlemskap vil automatisk videreføres da du har tilgang til å trene på alle senter.

Vi håper du også benytter deg av treningstilbudet på våre andre senter og at du fortsatt ønsker å være 3T-medlem.

 

Skulle du mot formodning ikke ønske å fortsette ditt medlemskap hos oss må du selv aktivt si opp medlemskapet ditt innen 1. mars 2023.

Dersom du er i bindingstid, ta kontakt med kundeservice på 3t@3t.no innen 1. mars 2023.

 

Vanngym på Pirbadet
3T håper å fortsette å kunne tilby vanngym i Pirbadet sitt basseng til våre faste tidspunkt også etter at vi flytter ut derfra, men her vil det komme nærmere informasjon rundt påske.

 

Nye 3T senter nær deg åpner om ikke så lenge!
To nye 3T-senter er under planlegging den nærmeste tida; 3T-Lade i Haakon VIIs gate med estimert åpning vinteren 2024 og senteret i Teknostallen som åpner i 2025. Dette blir to spenstige, flotte senter som ligger strategisk plassert i nærheten av der folk bor. Det er bare å glede seg!