3T-Treningssenter » Kiropraktikk
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Kiropraktikk

En kiropraktor har sitt spesialfelt innenfor muskel-, skjelett og nervesystemet, med særlig vekt på å behandle ryggrelaterte problemer. » Siden 2006 har kiropraktorer vært en del av primærhelsetjenesten i Norge. Dette vil si at vår kiropraktor blant annet har mulighet til å gi sykemelding opp til 12 uker, eller henvise videre til spesialist eller bildediagnostikk

Hva gjør kiropraktoren?

 

Hos vår kiropraktor vil det være viktig å kartlegge din sykehistorie for å kunne se hva som kan være årsaken til dine problemer. Deretter vil det bli tatt en grundig klinisk undersøkelse for diagnostisering av dine plager.

Under behandlingen vil fokuset være rettet mot å forbedre biomekaniske feilfunksjoner i bevegelsesapparatet. Vår kiropraktor bruker i hovedsak manuelle metoder som leddkorrigeringer for å oppnå dette, men også bløtvevsteknikker for musklatur og lignende vil bli brukt.

 

Vår kiropraktor behandler blant annet

 

– ryggsmerter
– nakkesmerter
– skulder- og armsmerter
– brystsmerter
– bekkensmerter
– hoftesmerter
– kne-, ankel- og fotsmerter – hodepine og svimmelhet

 

Tilbud og priser

 

Førstegangsundersøkelse/konsultasjon: 680,-

Oppfølgingstime eller idrettsmassasje inntil 25 min. 450,-

Behandlings-eller helseforsikring: Hos 3T-Helse kan du få utført behandling, via de fleste behandlings- eller helseforsikringer.

 

For bestilling av time eller spørsmål knyttet til naprapati, kontakt oss på rosten.kiro@3t.no

*Det er ikke mulig å benytte klippekort, gavekort eller kampanjetilbud hos kiropraktor.

Online booking til kiropraktor

 

Fra og med 1. januar 2017 ble det innført egenandeler på alle pasienter uavhengig av diagnose (kr 2000).  Diagnoser som tidligere har fått dette dekt må også betale denne egenandelen. Dette gjelder f.eks. reumatikere, artrose pasienter, nevrologiske pasienter (slag, MS og Parkinsons med mer).

 

Del på