3T-Treningssenter » Bedrift
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Bedrift

Sunne og aktive ansatte gir en rekke fordeler for den enkelte bedrift. Bedrifter som satser på sine ansattes helse gjennom tilrettelegging av trenings- og helserelaterte tiltak i og utenfor arbeidstiden, vil kunne redusere sykefraværet, øke trivselen, energien og produktiviteten på arbeidsplassen.

 

3T tilbyr behandling via 3T-Klinikken, kostholdsveiledning, aktive pauser og trening/aktivitet ut på bedriften.

Unngå unødvendig ventetid og sykefravær med lang ventetid på behandling. Hos 3T-Klinikken kan ansatte i bedriften få profesjonell hjelp hos en av våre behandlere. Hos 3T-Klinikken finner du fysioterapeut, naprapat og kiropraktor. Hos 3T-Klinikken kan du bruke de fleste behandlings- og helseforsikringer. Kontakt ditt forsikringsselskap for å sjekke om forsikringen din dekker behandling.

 

§ 3-4 Vurdering av tiltak for fysisk aktivitet 

Arbeidsgiver skal, i tilknytning til det systematiske helse-, miljø- og sikkerhetsarbeidet, vurdere tiltak for å fremme fysisk aktivitet blant arbeidstakerne.

 

Trening for inntil 5000 kr kan nå gis som skattefri gave til ansatte!

1. januar 2021 ble det innført nye regler for gaver i arbeidsforhold. Det medfører at gaver som gratis trening, timer hos personlig trener eller behandling på 3T-Klinikken nå kas gis som skattefri gave fra arbeidsgiver. Det er ikke lenger et krav om at ordningen må gjelde alle ansatte i bedriften, men man kan velge å gi det til kun én ansatt, til utvalgte ansatte, eller avdelinger.

Det er ikke noe krav til hvor stor bedriften må være for å komme under reglene, så små aksjeselskaper med kun én ansatt vil også kunne gi trening som skattefri gave for 5000 kr.

 

Det vil være fordeler både for arbeidsgiver og arbeidstaker ved å velge å gi skattepliktige ytelser som gaver. Arbeidstaker vil kunne få dekket inntil 5000,- av treningsavgiften skattefritt. For arbeidsgiver er kostnaden fradragsberettiget.

 

I et kalenderår kan man til sammen motta gaver og frynsegoder for inntil 5000 kr skattefritt. Man må skatte for beløpet som overskrider 5000 kr.

 

Del på