3T-Treningssenter » 30 dager hjemmetrening
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

30 dager hjemmetrening

 

Få 30 dagers treningsprogram for hjemmetrening! Programmet inneholder økter både for styrke og kondisjon, og er utviklet av en personlig trener. 

 

Vi har utviklet et treningsprogram for trening i 30 dager som du kan gjøre hjemme! Programmet tilpasses enkelt din fysiske form, så det passer både for deg som er helt ny på trening og deg som har trent mye før. Programmet er laget av en personlig trener, og inneholder treningsøkter for både styrke og kondisjon. Du trenger ikke treningsutstyr, du har alt du trenger hjemme!

 

Du kan gjennomføre øktene slik de er satt opp i 30 dager, eller ta noen hviledager om du har behov for det. Dette er helt opp til deg! Med dette programmet kan du starte med nye og gode vaner for fysisk aktivitet, eller vedlikeholde gode vaner du allerede har. Med en plan satt opp av personlig trener er du litt mer «forpliktet» til å gjennomføre treningsøktene, selv om motivasjonen ikke alltid er på topp. Med dette programmet vil du oppleve både mestring og treningsglede, og vi vet at du aldri kommer til å angre på en gjennomført treningsøkt!

 

Korte og effektive treningsøkter – tren akkurat når du vil! Kjøp programmet for kun kr. 199!

 

 

Treningsprogrammet

Når du har kjøpt programmet vil du få tilsendt et kompendium på mail. Her får du all info du trenger for å gjennomføre treningen. Du får et detaljert program med beskrivelse av alle 30 økter, og alle økter har en egen video med forklaring av øvelsene. Du får tips og råd til hvordan du kan gjøre øktene tyngre eller lettere, slik at alle øktene kan tilpasses din fysiske form. De fleste øktene gjøres med kroppsvekt, og i  noen økter tas det i bruk utstyr du finner hjemme.

 

Utstyr vi bruker: 

  • Vannflaske
  • Ryggsekk
  • Stol

 

 

 

Treningsprogram kan kjøpes fra 3Tshop.no

 

 

 

Programmet er utviklet av personlig trener Tommy Tharaldsen ved 3T-Ilsvika.

«Med dette programmet får du en variert treningshverdag med mye mestring og treningsglede! Øktene kan gjøres hvor som helst og når som helst, og med video får du gode instruksjoner på hvordan øvelsene skal utføres.

Uansett om du bare vil komme i gang, holde formen vedlike, ha en plan å følge, eller oppleve fremgang, så er dette programmet noe for deg! Lykke til!»