3T-Treningssenter » Årets servicehelter på 3T!
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny
Du er inne i undermenyen

Årets servicehelter på 3T!

 

Her er årets Servicehelter!

3T er stolte over å ha så mange dyktige ansatte som står på for å gi alle våre medlemmer en best mulig treningsopplevelse og service!

Se hva 3T-medlemmene selv har sagt om serviceheltene!

 

 

3T-Byåsen

 

Nina Tinnen Solberg 

Instruktør og resepsjonsansvarlig

Våre medlemmer sier:«Det må bli Nina. Fordi hun gjør en forskjell. Alltid blid og behjelpelig uansett. Har du en dårlig dag hjelper det å se hennes blide åsyn. Imponert over henne. Nina husker alle navn og er i tillegg en super spinninnstruktør. Alle 3T-senter burde hatt en Nina».

 

 

 


 

3T-Fossegrenda

 

 

Karianne Solberg  

Instruktør og resepsjonist

«Karianne er alltid strålende blid og en energiklump! Hun gir litt ekstra glede og motivasjon enn hva jeg forventer av en instruktør. Karianne er alltid engasjert på gruppetimene noe som gjør at man får lyst til å komme tilbake. Hun er et funn!»

… Og det synes vi på 3T-Fossegrenda også!

 

 


 

3T-Ilsvika

 

Marianne Hasfjord  

Gruppeinstruktør

Marianne er en ildsjel som brenner for gruppetrening og medlemmene som går på timene hennes. Hun har en unik evne til å inspirere til trening uke, etter uke og hun skaper og bidrar til nye bekjentskaper og et utrolig godt og sosialt miljø. Hun er et fyrverkeri av en instruktør, men hun er også en som veileder og som gir alle opplevelse av mestring og glede under treningene. Marianne er pedagogisk, tydelig, strukturert og alle vet hva som forventes på timene. Hun engasjerer og provoserer på en positiv måte, som gjør at man gir ALT på timene hennes. Hun byr på seg selv og viser enorm glede ved treningen, og hun beskrives som ekstremt kunnskapsrik.
Vi på 3T-Ilsvika er veldig stolte over å ha Marianne med på laget!

 


 

3T-Leangen  

 

Viviann Midtsian Hanssen  

Resepsjonist og instruktør

«Fordi hun har en unik utstråling, smittende energi, sprer latter og glede på timene og ellers der hun befinner seg! Hun er en utmerket motivator for både unge og gamle 😊 Hun er imøtekommende, blid og ser deg som menneske. Blir bestandig glad når jeg har hatt med henne å gjort, gruppetime eller i resepsjonen.»

 


 

3T-Levanger  

 

 

Arne Hegglund  

Instruktør

Arne har siden høsten 2002 hatt utallige spinntimer og stundom diverse andre timer. Arne er svært jovial, servicevennlig og imøtekommende som person både ovenfor kollegaer og medlemmer. Han stiller alltid godt forberedt, og er 100% tilstede på timene sine, og av medlemmer blir det trukket frem hans blide vesen og hans gode serviceinnstilling. Arne tar seg god tid til medlemmene, både gjennom god veiledning og push under timene, men slår også gjerne av en prat etterpå.

Gratulerer til Arne!

 


 

3T-Melhus  

 

 

Marie Jeanette Børresen

Instruktør, resepsjonist, trener, gruppekoordinator

Marie Jeanette er en gledesspreder som er likt av alle medlemmene på 3T-Melhus. Hun er kunnskapsrik, energisk og har et enormt smittende humør. Hun legger ned sjela si i jobben, noe som er utrolig synlig for medlemmene. Hun fortjener all ros hun kan få, og er selve personifiseringen av 3T-Melhus!

 


 

3T-Midtby’n 

 

 

Mari Rotmo

Fysioterapeut, personlig trener og gruppeinstruktør

Mari har siden hun startet i 2010 vært en inspirasjon og et forbilde for andre ansatte på 3T-Midtby’n. Gjennom sin karriere i 3T har hun gjennomført både PT- og fysioterapiutdannelse, og er en av våre mest populære gruppeinstruktører. Mari høstet mange gode ord fra våre medlemmer på årets serviceundersøkelse, og er uten tvil 3T-Midtbyens servicehelt i 2019

 


 

3T-Molholt  

 

Jarl Myrvoll  

Vaktmester

«Han kommer inn hver morgen på 3T-Moholt og rydder alt på plass. Spesielt på dager etter at folk har kastet alt av utstyr rundt i cross-fit avdelingen føler jeg for han når han må dra ting rundt i hele lokalet. Hyggelig kar som bestandig hilser og smiler.»

 


 

3T-Orkanger

 

Noelle Umutoni  

Resepsjonist og instruktør

Noelle er 3T-Orkangers servicehelt! Hun er energisk, blid og slår alltid av en prat med deg. Hun oppmuntrer deg, og får deg til å yte mer og gir deg følelsen av at du er bra😊

Hun er faglig dyktig og har god variasjon på timene sine, hun har godt humør og hjelper deg om du trenger det. Så servicehelten jobber på 3T-Orkanger.

 

 

 


 

3T-Pirbadet  

 

 

Klara Dombai

Renholder

Klara har jobbet i 3T siden april 2014 og er renholder på fulltid. Med engasjement og profesjonalitet har Klara vært en viktig bidragsyter på 3T-Pirbadet de siste årene. Hun er godt likt blant våre ansatte og høstet mange gode ord fra våre medlemmer under årets serviceundersøkelse. Klara er servicehelten vår i 2019!

 


 

3T-Ranheim  

 

 

Martine Laug

Resepsjonist og gruppeinstruktør

3T-Ranheims servicehelt er Martine Laug! Medlemmene beskriver henne som en solståle både i resepsjonen og på gruppetimer. Martine smiler med hjertet og ser alle som kommer inn døra på 3T-Ranheim. Hun er faglig dyktig  og er genuint interessert i å hjelpe alle medlemmer. Martine er en energibombe gir den energien videre til alle som treffer henne. Med sin herlige utstråling, fantastiske humør og vinnende vesen er hun 3T-Ranheims servicehelt.

 


 

3T-Rosten  

 

 

Julie Maaø

Instruktør og resepsjonist

Julie er alltid imøtekommende og blid. Hun har et stort engasjement  og ser alle i salen. Hun er veldig positiv og har god energi som smitter over på alle rundt seg.

På gruppetimene er hun veldig kreativ samtidig som hun får deg til å yte det lille ekstra. Julie viser masse omsorg for de rundt seg å har alltid tid til oss etter treningsøkta. Julie inspirerer, inkluderer og er fantastisk hyggelig og ikke minst dyktig instruktør.
Julie gratuleres som årets servicehelt 2019. Vi setter stor pris på deg.

 


 

3T-Saupstad  

 

 

Hege Moen

Instruktør

Veldig hyggelig stå-på-dame og spinninstruktør som yter like mye kl 06:00 på morgenen som kl 20:00 på kvelden.

 

 


 

3T-Sluppen  

 

 

Veronica Myran

 

«Veronica er alltid trivelig å prate med, samt veldig behjelpelig dersom man lurer på noe. Selv med stor pågang behersker hun alltid dette med glans. Hun er MEGET serviceinnstilt – alltid bli – og hjelper alltid til med bookinger ved behov. Alltid serviceinnstilt, alltid blid og hyggelig.

 


 

3T-Solsiden  

 

 

Frida Svendsen  

Instruktør

«Frida er en motiverende, solstråle, lyser av treningsglede. Verdens blideste menneske og alltid serviceinnstilt.»

«Hun viser genuin interesse for å hjelpe meg med det jeg trenger og ivaretar meg på en god måte. Hun er alltid like blid og selv om jeg ikke alltid er like motivert for trening, så fikser hun det med sitt gode humør.»

«- gi den dama et lønnspålegg sier jeg bare! Top-notch service, sprer treningsglede og motivasjon.»

«Frida driver oss seniorer med entusiasme og får oss til å yte vårt beste! Hurra for Frida – min 3T heltinne!»

«Traff Frida på en veiledningstime. Hun tok imot meg på en fantastisk måte som gjorde meg trygg, hun har klart og gitt meg treningsglede, samt også hjulpet meg i gang med å trene. Hver gang når hun går forbi når jeg trener er det bestandig positive kommentarer, og spørsmål om hvordan det går. Hver time med Frida er en fest!»

«Hun er alltid blid og imøtekommende, og tilgjengelig når jeg er på senteret, selv om vi ikke har time sammen.»

 


 

3T-Steinkjer

 

 

Ragnhild Sollid 

Instruktør

Ragnhild Sollid har vært ansatt på 3T-Steinkjer siden 2009, og har i 10 år levert gruppetimer som motiverer og inspirer. På gruppetimefrontet er hun og finne på både på styrketimer og i spinnsalen, nå hovedsakelig på Tabata. Våre medlemmer beskriver Ragnhild som en flott instruktør som er god på å veilede dem i god teknikk, er motiverende og fantastisk flink til å pushe de til å yte det lille ekstra. Deltar man på Ragnhild sine timer jevnlig kjenner man fort at formen blir bedre og du går fra timen med masse motivasjon og gleder deg til neste økt. Ragnhild sørger alltid for et variert program med en god blanding av både styrkeøvelser for hele kroppen og øvelser for å få opp motivasjonen. Hun stiller også alltid opp for sine kolleger og bidrar til et godt fellesskap blant medlemmer og ansatte.