3T-Treningssenter » Betingelser for 3T-Håndballskole
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny
Du er inne i undermenyen

Betingelser for 3T-Håndballskole

Gjelder 3T-Håndballskole 7. – 10. oktober 2019
 1. Håndballskolen er et samarbeid mellom Kolstad Håndball og 3T, der det er Kolstad Håndball som står som teknisk arrangør
 2. Alle som melder seg på 3T-Håndballskole må forholde seg til de reglene som vi har på håndballskolene ift. trening, samhold og respekt både for barn og voksne.
 3. Håndballskole starter kl. 09:00 og avslutter kl. 15:00 på mandag, tirsdag, torsdag. På onsdag starter vi kl. 10:00 og er ferdige etter toppkampen Kolstad-Elverum, ca. 19:15. Det er dere foreldre som har ansvaret både for å levere og hente barna hver dag.
 4. Vi forbeholder oss retten til å dele ut skjorter i annen størrelse enn dere har bestilt, hvis det viser seg at vi går tom for enkelte størrelser. Dette fordi skjortene bestilles flere måneder i forkant av håndballskolen, og vi kan ikke forutse størrelsene til hvert enkelt barn
 5. Vi kommer til å ta bilder under håndballskolen som vil publiseres på internett. Dere MÅ gi oss beskjed i forkant av håndballskolen hvis dere ikke ønsker bilde av deres barn på internett. Beskjed sendes direkte til melchior@kolstad-handball.no
 6. Alle foreldre SKAL informere sine barn om aktivitetsplanen på onsdag, der vi først skal i Husebybadet og etterpå blir det filmvisning i storsalen. Den dagen skal vi holde troppene samlet til enhver tid, og hvis noen barn blir hentet av sine foreldre underveis i løpet av dagen, så skal det gis beskjed direkte til melchior@kolstad-handball.no, som er ansvarlig for håndballskolen.
 7. Når det gjelder bading i Husebybadet på onsdag, så må alle barn som ikke er svømmedyktige, ha med seg en av sine foreldre i bassenget.
 8. På onsdagen tar vi ansvar for barnene fram til kl. 17:00. Da er det kun en time igjen til kampstart Kolstad-Elverum, og da må enten barna klare seg alene, eller dere foreldre må komme på kamp for å passe på dem.
 9. Det er deres ansvar at barna har spist frokost før de kommer på håndballskolen. Det kan ta litt tid før det blir lunsjservering, så barna kan ikke komme på tom mage.
 10. Hvis det er noen barn som har allergier som vi skal ta hensyn til, så må vi få beskjed senest en uke før håndballskolen starter.
 11. Hvis det er spesifikke ønsker ift. gruppeinndelinger på håndballskolen, så må vi få beskjed senest 2 uker før håndballskolen starter.
 12. Hvis det kommer ønsker om å endre på sine gruppeinndelinger senere enn 2 uker før oppstart, så medfører det et gebyr på kr. 100,- per endring.
 13. Alle må betale påmeldingsavgiften til 3T-Håndballskole i god tid før håndballskolen starter.
 14. Alle påmeldinger til 3T-Håndballskole er bindende. Vi kommer til å kreve et gebyr på kr. 500,- fra alle som trekker seg før 1. oktober. De som trekker seg etter 1. oktober, må betale full pris. Vi gjør unntak i tilfeller der spilleren kan framvise legeerklæring på at vedkommende er skadet, og ikke har anledning til å delta. Sykdom gir ikke refusjon av påmeldingsavgift.
 15. Barna har selv ansvar for å passe på sine verdisaker under hele håndballskolen. Det gjelder også utstyret som blir utdelt på første dagen av håndballskolen.

 

 

Tilbake til infoside for 3T-Håndballskole 2019