3T-Treningssenter » 3T-Byåsen søker personlig trener
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

3T-Byåsen søker personlig trener

I Trøndelags største treningskjede vokser stadig behovet for dyktige personlige trenere. Vi er på utkikk etter en PT som er en superselger, en treningsmotivator med glimt i øyet og en ambassadør for 3Ts verdier – trim, trening og trivsel. Kanskje er dette deg?
 
Som personlig trener spiller du en viktig rolle i våre medlemmers treningsopplevelse. Det er du som leverer merverdien og skaper treningsglede på senteret.  Vi ser etter deg som har evnen til å motivere til en aktiv livsstil, formidle treningsglede, og se våre medlemmers ulike behov.
 
Som PT er du både servicehelt, superselger og motivator!
 
Arbeidshverdagen i 3T er variert og aktiv, i et trivelig og godt arbeidsmiljø. Som PT styrer du selv din egen arbeidshverdag, og du har selv ansvar for rekruttering av PT-kunder og resalg av PT-klipp. Vi søker derfor etter deg som har gode salgskunnskaper og drives av å skape gode resultater. Du må være en servicehelt, ha god arbeidskapasitet og en evne til å skape nye kunderelasjoner. Du må trives i et sporty miljø, og være et produkt av en sunn og aktiv livsstil selv.
 
Utdanning/erfaring:
·         Høy treningsfaglig kompetanse
·         Har godkjent PT-utdanning fra NIH, AFPT eller tilsvarende institusjoner
·         Gjerne bachelorgrad innenfor idrettsrelaterte fag, eller tilsvarende utdanning
 
Søknad med CV og referanser sendes til byasen.trener@3t.no
Søknadsfrist: 6. August 2018
Tiltredelse: Kontinuerlig
Merk søknaden: Søknad personlig trener