3T-Treningssenter » 3T-Byåsen søker Veileder- og PT-ansvarlig!
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

3T-Byåsen søker Veileder- og PT-ansvarlig!

Brenner du for trening og helse? Vil du jobbe i et variert og sporty miljø? Da kan dette være jobben for deg! 3T-Byåsen søker etter en superhelt som vil jobbe på vårt flotte treningssenter. 

Som Veileder og PT-ansvarlig vil du garantert få en spennende arbeidsdag der du jobber tett på dine kunder. Med et glimt i øyet og en genuin interesse for fysisk aktivitet vil du tilrettelegge for at våre medlemmer kan trene smartere og bedre, og du vil formidle både trening og trivsel til våre kunder.  

Du må være faglig sterk på trening, være sertifisert PT gjennom NIH eller lignende og det er et pluss om du har relevant bachelorgrad.  

Som veileder og PT-ansvarlig forventes det at du holder deg oppdatert innenfor fagfeltet, og et stadig ønske om å lære mer og utvikle din kompetanse innenfor trening.  Er du i tillegg resultatorientert, fleksibel, en motivator og ildsjel for 3T vil dette være den perfekte jobben for deg!  

 

Du kommer ikke bare lett i kontakt med folk, du er den typen som tar kontakt!

 

Du har evnen til å formidle treningsglede og kunnskap videre til dine kunder. Du er motiverende og positiv, og du har en genuin interesse for å tilby best mulig kvalitet i din treningssal. Og sist men ikke minst, du er profesjonell, engasjert og serviceinnstilt!  

Stillingen som Veileder og PT-ansvarlig er 50 %. Utover dette er det ønskelig at du kan jobbe som personlig trener, gruppeinstruktør evt fysioterapeut dersom du innehar denne kompetansen, og dermed øke stillingsprosenten. Det er med andre ord en gylden mulighet for å få formidle trening og god helse på flere plattformer! 

 

Er du vår nye treneransvarlig på 3T-Byåsen?

Send oss en søknad nå! Tiltredelse snarest.  

 

  • Søknad med CV sendes til byasen@3t.no
  • Søknadsfrist: 20.09.2021
  • Merk søknaden: Veileder- og PT-ansvarlig
  • Kontaktperson: Bettina Lysklætt, byasen@3t.no

 

Del på