3T-Treningssenter » 3T-Fossegrenda søker personlig trener
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

3T-Fossegrenda søker personlig trener

 

Trøndelags største treningskjede søker etter flere personlige trenere som vil jobbe som fulltids PT. Vi er på utkikk etter deg som er en treningsmotivator med glimt i øyet, en superselger og en ambassadør for 3Ts verdier – trim, trening og trivsel. Kjenner du deg igjen, ikke nøl med å sende en søknad.

 

Som personlig trener på 3T-Fossegrenda spiller du en viktig rolle i våre medlemmers treningsopplevelse. Vi ser etter deg som har evnen til å motivere til en aktiv livsstil, formidle treningsglede, og se våre medlemmers ulike behov. Vi ser etter en PT som kan jobbe både på morgen, dagtid, ettermiddager/kveld og evt. helger hos oss. Det er en fordel, men ikke et krav om du kan bidra med gruppetimer og  bedriftstimer.

 

Som PT er du både servicehelt, superselger og treningsmotivator!

 

Arbeidshverdagen i 3T er variert og aktiv, og du vil bli en del av et trivelig og godt arbeidsmiljø. Som PT styrer du selv din egen arbeidshverdag, og du har selv ansvar for rekruttering av PT-kunder og re-salg av PT-klipp. Vi søker derfor etter deg som har gode salgskunnskaper og drives av å skape gode resultater. Du må være en servicehelt, ha god arbeidskapasitet og en evne til å skape nye kunderelasjoner. Du må trives i et sporty miljø, og være et produkt av en sunn og aktiv livsstil selv. Du har som mål å jobbe som PT på fulltid, men vil også kunne bidra med andre oppgaver på senteret ved behov.

 

Utdanning/erfaring:

  • Høy treningsfaglig kompetanse
  • Har godkjent PT-utdanning fra NIH, AFPT eller tilsvarende institusjoner
  • Gjerne bachelorgrad innenfor idrettsrelaterte fag, eller tilsvarende utdanning

 

Søknad med CV og referanser sendes til fossegrenda@3t.no

Søknadsfrist: 28. februar 2023

Tiltredelse: Etter avtale

Merk søknaden: Søknad Personlig trener 3T-Fossegrenda

 

Ved spørsmål, ta kontakt med Emilie Rye, Daglig leder 3T-Fossegrenda, fossegrenda@3t.no

 

Del på