3T-Treningssenter » 3T-Klinikken søker fysioterapeut
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

3T-Klinikken søker fysioterapeut

3T-Klinikken er en del av 3T-Treningssenters tilbud og er i dag lokalisert ved tre av våre senter; 3T-Rosten, 3T-Midtby’n og 3T-Solsiden. 3T-Klinikken tilbyr et bredt behandlingstilbud med fysioterapeuter, naprapat og kiropraktor til både medlemmer og ikke-medlemmer av 3T. I 2020 gjennomførte vi over 4000 behandlingstimer totalt.

 

Som ansatt fysioterapeut ved 3T-Klinikken på 3T-Rosten vil du få en spennende arbeidshverdag hvor du vil få muligheten til å møte pasienter med ulike problemstillinger – både ulike muskel- og skjelettplager, treningsrelaterte plager, hodepine, svimmelhet og svangerskapsrelaterte plager. Stillingen er i utgangspunktet en deltidsstilling, men det er gode muligheter for å jobbe seg opp til en full stilling.

 

Ønskede kvalifikasjoner:
Vi søker deg som er autorisert fysioterapeut og som etterstreber å gi dine pasienter best mulig behandling og oppfølging. Faglig utvikling er viktig for deg, og du er opptatt av at en god funksjonsundersøkelse danner grunnlaget for et individuelt tilpasset behandlingsforløp. Du må være komfortabel med å jobbe selvstendig, samtidig som du spiller på lag med andre fagpersoner på treningssenteret. Du har erfaring fra privat praksis. Om du i tillegg er utdannet personlig trener eller har erfaring fra gruppetreninger, er det et stort pluss. Du er glad i omgås mennesker og er en utadvendt type.

 

Vi kan tilby:
Et miljø hvor det er godt tilrettelagt for å utøve fysioterapi. Du får tilgang til et fullt utstyrt behandlingsrom og moderne treningsfasiliteter med utstyr av topp kvalitet, og vil omgås med trivelige kollegaer gjennom arbeidsdagen. 3T-Klinikken er en etablert klinikk i vekst, her er det er gode muligheter for å komme i kontakt med mennesker. Stilling er svært fleksibel, og du vil i stor grad kunne styre dine arbeidshverdager selv. Det er ønskelig at alle behandlere er tilgjengelig en ettermiddag/kveld i uken.

Det er godt tilrettelagt for å booke time på 3T-Klinikken gjennom både Online booking og 3Ts egen app, og vi bruker Physica som journalsystem. Alt dette vil gjøre det enkelt for deg å administrere dine pasienter. På 3T-Klinkken er det gode muligheter for å sette i gang prosjekter og ulike treningsgrupper som interesserer deg, og vi har et profesjonelt markedsføringsteam i 3T som gjerne bistår deg i å nå ut med dine fagkunnskaper til flest mulig.

Som fysioterapeut i 3T-Klinikken er du ansatt under konkurransedyktige vilkår, og ikke selvstendig næringsdrivende. Det innebærer at du har alle rettigheter som pensjonssparing, feriepenger, sykepenger m.m. Som ansatt har du dessuten fri trening på alle 3Ts 17 treningssenter.

 

Personlige egenskaper – vi ser etter deg som:

  • Har interesse for trening og har en aktiv livsstil
  • Er profesjonell, engasjert og serviceinnstilt
  • Trives med å jobbe selvstendig
  • Erfaring med trykkbølge/eller ønske om dette
  • Dry needling kurs og trygg i bruk av dette
  • Er fleksibel og har mulighet til å jobbe noe på ettermiddag/kveld
  • Er strukturert og ryddig
  • Har gode kommunikasjonsevner

 

Søknad med CV sendes til: klinikken@3t.no
Søknadsfrist: 20. januar 2022

Merk søknaden: Søknad Fysioterapeut 3T-Klinikken avd. 3T-Rosten
Tiltredelse: Snarest

 

Ved spørsmål til stillingen, ta kontakt med Aina Halvorsen, Klinikksjef ved 3T-klinikken, aina.halvorsen@3t.no

 

Del på