3T-Treningssenter » 3T-Melhus søker personlig trener
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

3T-Melhus søker personlig trener

I Trøndelags største treningskjede vokser stadig behovet for dyktige personlige trenere. Vi er på utkikk etter en PT som er en superselger, en treningsmotivator med glimt i øyet og en ambassadør for 3Ts verdier – trim, trening og trivsel. Kanskje er dette deg?

Som personlig trener spiller du en viktig rolle i våre medlemmers treningsopplevelse. Det er du som leverer merverdien og skaper treningsglede på senteret.  Vi ser etter deg som har evnen til å motivere til en aktiv livsstil, formidle treningsglede, og se våre medlemmers ulike behov. Du må ha god arbeidskapasitet og en evne til å skape nye kunderelasjoner. Du må trives i et sporty miljø, og være et produkt av en sunn og aktiv livsstil selv. Du er dessuten en god ambassadør for 3Ts verdier – trim, trening og trivsel.

 

Som PT er du både servicehelt, superselger og motivator!

 

Arbeidshverdagen i 3T er variert og aktiv, i et trivelig og godt arbeidsmiljø. Som PT styrer du selv din egen arbeidshverdag, og du har selv ansvar for rekruttering av PT-kunder og resalg av PT-klipp. Vi søker derfor etter deg som har gode salgskunnskaper og drives av å skape gode resultater. Vi er primært på utkikk etter PTer som kan jobbe minumum i en 60% stilling

 

Utdanning/erfaring:
·         Høy treningsfaglig kompetanse
·         Har godkjent PT-utdanning fra NIH, AFPT eller tilsvarende institusjoner
·         Gjerne bachelorgrad innenfor idrettsrelaterte fag, eller tilsvarende utdanning

 

Søknad med CV og referanser sendes til melhus@3t.no
Søknadsfrist: 23. november 2020
Tiltredelse: Etter avtale
Merk søknaden: Søknad personlig trener
Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Thomas Valø, melhus@3t.no.

Del på