3T-Treningssenter » 3T-Melhus søker personlig trener
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

3T-Melhus søker personlig trener

I Trøndelags største treningskjede vokser stadig behovet for dyktige personlige trenere. Vi er på utkikk etter en PT som er en superselger, en treningsmotivator med glimt i øyet og en ambassadør for 3Ts verdier – trim, trening og trivsel. Kanskje er dette deg?

 

Som personlig trener spiller du en viktig rolle i våre medlemmers treningsopplevelse. Det er du som leverer merverdien og skaper treningsglede på senteret.  Vi ser etter deg som har evnen til å motivere til en aktiv livsstil, formidle treningsglede, og se våre medlemmers ulike behov.

 

Som PT er du både servicehelt, superselger og treningsmotivator!

 

Arbeidshverdagen i 3T er variert og aktiv, i et trivelig og godt arbeidsmiljø. Som PT styrer du selv din egen arbeidshverdag, og du har selv ansvar for rekruttering av PT-kunder og resalg av PT-klipp. Vi søker derfor etter deg som har gode salgskunnskaper og drives av å skape gode resultater. Du må være en servicehelt, ha god arbeidskapasitet og en evne til å skape nye kunderelasjoner. Du må trives i et sporty miljø, og være et produkt av en sunn og aktiv livsstil selv.

På 3T-Melhus er det stor etterspørsel etter PT, og vi trenger derfor flere på laget! Med Gauldalens største medlemsmasse er det gode muligheter til å jobbe som PT på fulltid på vårt senter. Her er det ingen begrensninger! Vi er en gjeng ansatte med høy kompetanse på ulike felt, med regelmessige PT-samlinger hvor vi utveksler kunnskap og sparrer med hverandre. Du vil komme inn i et godt trenerteam.

 

Utdanning/erfaring:

  • Høy treningsfaglig kompetanse
  • Har godkjent PT-utdanning fra NIH, AFPT eller tilsvarende institusjoner
  • Gjerne bachelorgrad innenfor idrettsrelaterte fag, eller tilsvarende utdanning

 

Søknadsinfo:

Søknadsfrist: 1. desember 2018

Tiltredelse: Snarest

Merk søknaden: Søknad Personlig trener

 

Søknad med CV og referanser sendes til melhus@3t.no

Ta kontakt med Thomas Valø om du har spørsmål til stillingen, melhus@3t.no

Er du personen vi ser etter?

Del på