3T-Treningssenter » 3T-Midtbyn/3T-Pirbadet søker personlig trener
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

3T-Midtbyn/3T-Pirbadet søker personlig trener

Trøndelags største treningskjede vokser stadig, og behovet for dyktige personlige trenere øker. Vi er på utkikk etter en PT som er en superselger, en treningsmotivator med glimt i øyet og en ambassadør for 3Ts verdier – trim, trening og trivsel. Kanskje er dette deg?
 
Som personlig trener spiller du en viktig rolle i våre medlemmers treningsopplevelse. Det er du som leverer merverdien og skaper treningsglede på senteret.  Vi ser etter deg som har evnen til å motivere til en aktiv livsstil, formidle treningsglede, og se våre medlemmers ulike behov.
 
Som PT er du både servicehelt, superselger og treningsmotivator!
 
Arbeidshverdagen i 3T er variert og aktiv, i et trivelig og godt arbeidsmiljø. Som PT styrer du selv din egen arbeidshverdag, og du har selv ansvar for rekruttering av PT-kunder og re-salg av PT-klipp. Vi søker derfor etter deg som har gode salgskunnskaper og drives av å skape gode resultater. Du må være en servicehelt, ha god arbeidskapasitet og en evne til å skape nye kunderelasjoner. Du må trives i et sporty miljø, og være et produkt av en sunn og aktiv livsstil selv.
 
Utdanning/erfaring:
·         Høy treningsfaglig kompetanse
·         Har godkjent PT-utdanning fra NIH, AFPT eller tilsvarende institusjoner
·         Gjerne bachelorgrad innenfor idrettsrelaterte fag, eller tilsvarende utdanning
 
Søknad med CV og referanser sendes til midtbyn.trener@3t.no v/ Mari Rotmo
Søknadsfrist: 1. september
Tiltredelse: Kontinuerlig
Merk søknaden: Søknad Personlig trener

Del på