3T-Treningssenter » 3T-Midtbyn/3T-Pirbadet søker vikar til stilling som treneransvarlig
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

3T-Midtbyn/3T-Pirbadet søker vikar til stilling som treneransvarlig

Brenner du for trening og helse? Vil du jobbe i et variert og sporty miljø? Da kan dette være jobben for deg! 3T-Midtbyn søker etter en superhelt som vil være ansvarlig for trening på 3T-Midtbyn og 3T-Pirbadet.

 

Som treneransvarlig vil du garantert få en dynamisk og spennende arbeidsdag der du jobber tett på medlemmene. Med et glimt i øyet og en genuin interesse for fysisk aktivitet vil du tilrettelegge for at våre medlemmer kan trene smartere og bedre, og du vil formidle både trening og trivsel.

 

Du må være faglig sterk på trening med en relevant bachelorgrad, i tillegg til at du må være sertifisert PT gjennom NIH eller lignende. Som treneransvarlig forventes det at du holder deg oppdatert innenfor fagfeltet, og et stadig ønske om å lære mer og utvikle din kompetanse innenfor trening. Du må være resultatorientert, fleksibel på arbeidstider, en motivator og en ildsjel for 3T. Om du kjenner at du innehar noen av disse egenskapene vil dette være den perfekte jobben for deg!

 

Du kommer ikke bare lett i kontakt med folk, du er den typen som tar kontakt!

 

Du har evnen til å formidle treningsglede og kunnskap videre til dine medlemmer. Du er motiverende og positiv, og du har en genuin interesse for å tilby best mulig kvalitet i din treningssal. Og sist men ikke minst, du er profesjonell, engasjert og serviceinnstilt!

 

Stillingen er et 9 mnd. svangerskapsvikariat og vil være en 100 % stilling, sammensatt av flere arbeidsoppgaver. Har du kompetanse på flere områder vil det være mulig å kombinere dette. Det vil f.eks. være mulig å jobbe som treningsveileder, personlig trener og fysioterapeut dersom du innehar denne kompetansen. Det er med andre ord en gylden mulighet for å få formidle trening og god helse på flere plattformer!

 

Er du vår nye treneransvarlig på 3T-Midtbyn/3T-Pirbadet? Send oss en søknad nå!
Tiltredelse 1. juni 2019

 

 

Del på