3T-Treningssenter » 3T-Midtby’n søker vikar for resepsjonsansvarlig
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

3T-Midtby’n søker vikar for resepsjonsansvarlig

Vi søker vikar for vår resepsjonsansvarlig som skal ut i fødselspermisjon.  Er du smilende, imøtekommende, ryddig, godt organisert og med servicehjerte? Du vil være ansvarlig for et dyktig team på  omlag 10 personer i resepsjonen og de arbeidsoppgaver som medfølger. Stillingen som resepsjonsansvarlig er en viktig del av lederteamet ved senteret.

Du må ha gode samarbeidsevner, basis datakunnskap og stor arbeidskapasitet. Har du evne til å engasjere og lede resepsjonsteamet ditt samt yte våre medlemmer utmerket service? Stillingen er i perioder hektisk og du må trives med å ha mange baller i luften.

Dette er en 100 % stilling med oppstart fra 2. september og vikariatet varer t.o.m. 27. april 2023. Det er ønskelig at opplæring og vakter starter før vikarperioden startes. Stillingen kan kombineres med noe arbeid innenfor andre avdelinger på senteret. Det er ønskelig at du har kjennskap til medlemsdatabasen BRP, men opplæring vil bli gitt. Aktuelle kandidater må kunne jobbe i hele senterets åpningstid (dag/kveld/helg/ferier). Lønn etter avtale.

  • Søknad med CV og referanser sendes til midtbyn@3t.no
  • Søknadsfrist 31. mai 2022
  • Merk søknaden: Resepsjonsansvarlig 3T-Midtby’n

Kontaktperson: Inge Fløttum, Daglig leder 3T-Midtby’n/3T-Pirbadet, midtbyn@3t.no

 

Del på