3T-Treningssenter » 3T-Pirbadet søker Personlig Trener/Treningsveileder
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

3T-Pirbadet søker Personlig Trener/Treningsveileder

I Trøndelags største treningskjede vokser stadig behovet for dyktige treningsveiledere og personlige trenere. På 3T-Pirbadet er vi på utkikk etter deg som kan jobbe som treningsveileder og som PT. Vi søker etter deg som er engasjert, utadvendt og som brenner for trening. Du må være en sprudlende og motivert person som er god til å knytte relasjoner rundt deg. Vi vil prioritere en person som er glad i å jobbe og som kan bidra aktivt i trenerteamet og på treningssenteret for øvrig. Du må være en ambassadør for 3Ts verdier- trim, trening og trivsel.

 

Arbeidshverdagen i 3T er variert og aktiv, i et trivelig og godt arbeidsmiljø. Som PT styrer du selv din egen arbeidshverdag, og du har selv ansvar for rekruttering av PT-kunder og re-salg av PT-klipp. Vi søker derfor etter deg som har gode salgskunnskaper og drives av å skape gode resultater. Du må være en servicehelt, ha god arbeidskapasitet og en evne til å skape nye kunderelasjoner. Du må trives i et sporty miljø, og være et produkt av en sunn og aktiv livsstil selv.

Arbeidshverdagen som treningsveileder vil hovedsakelig være kveldstid, og består i å veilede, sette opp treningsprogram og ta kontakt med- og knytte relasjoner med medlemmene våre.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, fri trening og et godt arbeidsmiljø. Lønn etter avtale.

 

Utdanning/erfaring:

  • Høy treningsfaglig kompetanse
  • Har godkjent PT-utdanning fra NIH, AFPT eller tilsvarende institusjoner
  • Gjerne bachelorgrad innenfor idrettsrelaterte fag, eller tilsvarende utdanning

 

Søknadsfrist: 20. juli 2020

Tiltredelse: Snarest

Merk søknaden: Søknad Personlig trener/Treningsveileder

Søknad med CV og referanser sendes til pirbadet.trener@3t.no
Kontaktperson: Mari Rotmo, Treneransvarlig 3T-Pirbadet

 

Del på