3T-Treningssenter » 3T-Produkter søker PHP utvikler
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

3T-Produkter søker PHP utvikler

3T søker riktig person til å ta med 3T til nye digitale høyder. Bli med 3T til videreutviklingen av vår applikasjonsportefølje. I dag har vi flere ulike systemer, nettsider, nettbutikk og mobilapplikasjoner bygget i ulike teknologier og levert av ulike aktører inkludert internutviklede applikasjoner i selskapet. Vi har behov for å sammenstille disse, løfte oss teknologisk og bringe 3T opp og frem i det teknologiske området. Vi trenger en person som kan være med å legge og ta strategiske teknologiske valg for fremtiden.

 

Vi samarbeider med eksterne firmaer til større prosjekter, men ønsker å ha en enda større mulighet til daglig drift og endringer. Totalt er vi 22 personer på hovedkontoret, både innen regnskap, trening, drift, 1 ansatt på utvikling, flere på data/system, 5 ansatte på markedsavdelingen. WordPress-nettsider til store og små bedriftskunder, og nå trenger vi en php-utvikler ekstra til teamet vårt!

 

Du vil bli en del av et apparat som jobber for å utvikle, tilpasse og optimalisere digitale løsninger slik at treningsglede skal bli så enkelt som mulig for våre medlemmer.

 

Dette er egenskapene vi ser etter hos vår nye utvikler:

  •  God erfaring /kjennskap med ulike web-teknologier, php, Mysql, Css, javascript, Git, Linus, Html, jQuery, Magento/Woo Commerce, etc
  • Fokus på gjenbruk av kode, kvalitet, testing og effektivitet
  • Opptatt av kvalitet og brukertilfredshet
  • Har stor interesse for faget

 

Kvalifikasjoner og erfaringer:

  • Minimum 3 års erfaring som systemutvikler
  • Høyskole / Universitetsutdannelse
  • Gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig

 

Hvem leter vi etter?
Vi ser etter deg som er nysgjerrig, arbeidsom, kvalitetsbevisst og lærevillig. Du er strukturert, selvstendig og er stadig på jakt etter måter for å jobbe mer effektivt både selvstendig og i team. Vi vil finne deg som er sulten på nye utfordringer, og som raskt omstiller deg for nye oppgaver. Vi trenger deg som  har forståelse og ser mulighetene og derfra kan bidra til at 3T finner de beste løsningene.

 

Hva kan vi tilby?
Vi kan friste med en spennende stilling i en ambisiøs bedrift med et åpent og inkluderende arbeidsmiljø. Arbeidsdagen byr på høyt tempo, stor variasjon og stadig nye utfordringer. Vi er opptatt av å legge til rette for selvutvikling og kontinuerlig faglig påfyll, og å skape et miljø for innovasjon. Vi byr på store og moderne lokaler, et godt sosialt samhold blant de ansatte, konkurransedyktig lønn. Vi lover å gjøre vårt aller beste for at du skal trives hos oss!

 

Send søknad og cv til heidi@3t.no

Søknadsfrist: 1. februar 2020
Søknad merkes Utvikler

Kontaktperson og mer info: Heidi Heggernes, heidi@3t.no

 

 

Del på