3T-Treningssenter » 3T-Rosten søker fysioterapeut
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

3T-Rosten søker fysioterapeut

3T er stadig i vekst, og vi tilbyr i dag et bredt behandlingstilbud med fysioterapeuter, kiropraktor, naprapat og kostholdsveileder.
3T-Rosten søker nå etter en engasjert og proaktiv fysioterapeut til sitt behandlingsteam.

 

Brenner du for helse og en aktiv behandlingstilnærming? Vil du jobbe i et sporty miljø med høy fagkompetanse? Da kan dette være jobben for deg!

 

Som fysioterapeut i 3T vil du få en spennende arbeidshverdag hvor du vil få muligheten til å møte pasienter i alle aldre med ulike problemstillinger. På 3T behandler vi både personer med idrettsrelaterte plager, andre muskel- og skjelettplager, samt personer med kroniske lidelser/diagnoser.

 

 Vi kan tilby:

  • Et trivelig og sosialt arbeidsmiljø med høy fagkompetanse
  • Tett samarbeid med øvrige behandlere og personlige trenere
  • Muligheter for å drive fysioterapi i moderne treningsfasiliteter av beste kvalitet og tre fullt utstyrte behandlingsrom
  • Elektronisk journalsystem (Physica Online)
  • Gode vilkår som ansatt i 3T
  • Faglig påfyll (interne kurs) og sosiale arrangement i regi av 3T

 

Du må være autorisert fysioterapeut med sterk faglig kompetanse og ha et ønske om videre faglig utvikling. Det er en stor fordel med arbeidserfaring som fysioterapeut, og vi ønsker deg som jobber ut fra vitenskapelig dokumentert behandling. På 3T ser vi etter deg som er profesjonell, engasjert og serviceinnstilt og kan formidle trim, trening og trivsel til våre pasienter og medlemmer.

 

Som fysioterapeut i 3T kommer du til å jobbe tett med andre behandlere og personlige trenere for å kunne tilby det beste behandlingstilbudet til pasientene. I tillegg må du være resultatorientert og proaktiv for å skape din egen arbeidshverdag. Om du kjenner at du innehar disse egenskapene vil dette være den perfekte jobben for deg!

 

Har du kompetanse på flere områder vil det være mulig å kombinere dette. Det kan f.eks. være mulig å jobbe som gruppeinstruktør eller personlig trener dersom du også innehar denne kompetansen.

 

Er du vår nye fysioterapeut på 3T-Rosten? Send oss en søknad nå!

 

 

Søknadsfrist: 15. april 2019

Tiltredelse: Etter avtale

Merk søknaden: Søknad fysioterapeut 3T-Rosten

 

Søknad med CV og referanser sendes til helse@3t.no

Kontaktperson Christina M. Solli, helse@3t.no

 

 

Del på