3T-Treningssenter » 3T-Stjørdal søker Resepsjonsansvarlig/koordinator
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

3T-Stjørdal søker Resepsjonsansvarlig/koordinator

Har du et brennende ønske om å jobbe i treningsbransjen?

 

Vi har ledig en fast mellomlederstilling i inntil 100 % fordelt på resepsjon, koordinatorjobb, gruppetimer og evt. trener i styrkesal.  Du må være serviceinnstilt, inneha høy arbeidskapasitet, være fleksibel, ha god kunnskap om trening og interesse for gruppetrening spesielt.

 

Som resepsjonsansvarlig har man hovedansvar for alle arbeidsoppgaver knyttet til resepsjonsområdet. Det være seg bemanning av resepsjonen, oppfølging av øvrige resepsjonister, sørge for at rutiner og regler blir innført og fulgt, samt administrativt arbeid i forbindelse med kundehenvendelser. Resepsjonsansvarlig setter også opp vaktplan for renhold, samt koordinerer at renholdsvaktene alltid er dekket opp.

Stillingen krever at man er strukturert mtp disponering av tid og arbeidsoppgaver, samt at man er imøtekommende og serviceinnstilt i et hvert møte med medlemmene.

 

Koordinatorjobben innebærer å være en god rollemodell og en «hands on»-leder for et team med gruppeinstruktører. Du må selv kunne undervise i gruppetrening, ha gode lederegenskaper og være en motivasjonsfaktor for dine medarbeidere. I tillegg må man være strukturert, nøyaktig og evne å ha mange baller i luften samtidig. Jobben er til tider hektisk, men samtidig veldig givende.

 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, fri trening og et godt arbeidsmiljø. Lønn og tiltredelse etter avtale.

 

  • Søknad med CV og referanser sendes innen 20. november til stjordal@3t.no
  • Merk søknaden «Resepsjonsansansvarlig /Koordinator»
  • Kontaktperson: Renate Dullum Reitan
  • Tiltredelse etter avtale.

 

Del på