3T-Treningssenter » Vi utvider og 3T-Klinikken åpner på 3T-Orkanger!
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Vi utvider og 3T-Klinikken åpner på 3T-Orkanger!

3T-Klinikken er en del av 3T-Treningssenters tilbud og er i dag lokalisert ved tre av våre senter; 3T-Rosten, 3T-Midtby’n og 3T-Solsiden. Klinikken tilbyr et bredt behandlingstilbud med fysioterapeuter, naprapat og kiropraktor til både medlemmer og ikke-medlemmer av 3T. I 2020 har vi gjennom over 4000 behandlingstimer hjulpet mange med å komme tilbake til en aktiv hverdag.

 

Som ansatt fysioterapeut ved 3T-Klinikken vil du få en spennende arbeidshverdag hvor du vil få muligheten til å møte pasienter med ulike problemstillinger – både ulike muskel- og skjelettplager, treningsrelaterte plager, hodepine, svimmelhet og svangerskapsrelaterte plager. Stillingen er i utgangspunktet en deltidsstilling, men det er gode muligheter for å jobbe seg opp til en full stilling.

 

Ønskede kvalifikasjoner:
Vi søker deg som er autorisert fysioterapeut og som etterstreber å gi dine pasienter best mulig behandling og oppfølging. Faglig utvikling er viktig for deg, og du er opptatt av at en god funksjonsundersøkelse danner grunnlaget for et individuelt tilpasset behandlingsforløp. Du må være komfortabel med å jobbe selvstendig, samtidig som du spiller på lag med andre fagpersoner på treningssenteret. Du har gjerne erfaring fra privat praksis, men dette er ikke et krav. Om du i tillegg er utdannet personlig trener eller har erfaring fra gruppetreninger, er det et stort pluss. Du er glad i omgås mennesker og er en utadvendt type.

 

Vi kan tilby:
Et miljø hvor det er godt tilrettelagt for å utøve fysioterapi. Du får tilgang til et fullt utstyrt behandlingsrom og moderne treningsfasiliteter med utstyr av topp kvalitet, og vil omgås med trivelige kollegaer gjennom arbeidsdagen. 3T-Klinikken er en etablert klinikk i vekst, og med besøk av omtrent 1000 medlemmer i uka på 3T-Orkanger, er det er gode muligheter for å komme i kontakt med mennesker.

Det er godt tilrettelagt for å booke time på 3T-Klinikken gjennom både Online booking og 3Ts egen app, og vi bruker Physica som journalsystem. Alt dette vil gjøre det enkelt for deg å administrere dine pasienter. På 3T-Klinkken er det gode muligheter for å sette i gang prosjekter og ulike treningsgrupper som interesserer deg, og vi har et profesjonelt markedsføringsteam i 3T som gjerne bistår deg i å nå ut med dine fagkunnskaper til flest mulig.

Som fysioterapeut i 3T-Klinikken er du ansatt under konkurransedyktige vilkår, og ikke selvstendig næringsdrivende. Det innebærer at du har alle rettigheter som pensjonssparing, feriepenger, sykepenger m.m. Som ansatt har du dessuten fri trening på alle 3Ts 17 treningssenter.

 

Personlige egenskaper – vi ser etter deg som:

  • Har interesse for trening og har en aktiv livsstil
  • Er profesjonell, engasjert og serviceinnstilt
  • Trives med å jobbe selvstendig
  • Er fleksibel og har mulighet til å jobbe noe på ettermiddag/kveld
  • Er strukturert og ryddig
  • Har gode kommunikasjonsevner

 

Søknad med CV sendes til: klinikken@3t.no
Merk søknaden: Søknad fysioterapeut
Søknadfrist: 22. januar 2021
Tiltredelse: Etter avtale

 

Del på