3T-Treningssenter » Kampanje, sommer 2021
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny
Du er inne i undermenyen

Kampanje, sommer 2021

SOMMERENS BESTE TRENINGSDEAL!

Tren gratis til 1. august

Ingen innmeldingsavgift

Gratis 3T-sekk

Best på gruppetrening

Byens største treningstilbud

Sterkt smittevern gir trygg trening

 

Bli medlem i dag! Siste frist 21. juni

 

 

Som 3T-medlem får du tilgang til en verden av trening, blant annet:

 

  • Tren på alle 3T-senter
   Som 3T-medlem får du tilgang til alle våre senter uten å betale noe ekstra (gjelder ikke lokale medlemskap).

 

 

  • Størst på gruppetrening
   På 3T finner du et stort utvalg gruppetimer med over 1000 gruppetimer i uka. Vi har et bredt utvalg innen blant annet spinn-, aerobic- og styrketimer.

 

  • Gratis svømming
   3T-Rosten kan tilby et delikat bassengområde, med et 25m langt treningsbasseng som holder opp mot 29 grader.

 

  • Gratis squash
   Squash dekker alle elementene i trening, som styrke, utholdenhet, bevegelighet, smidighet og koordinasjon.

 

  • Solarium
   På 3T er det 100 % skyfritt hver dag hele året! Her kan du finpusse brunfargen, lade batteriene og fylle på med D-vitamin.

 

  • Behandlingstilbud
   På 3T-Klinikken tilbyr vi behandling hos fysioterapeut, kiropraktor, naprapat, kostholdsveilder, kurs, treningsgrupper og tilrettelagt trening. Du trenger ikke rekvisisjon fra lege for å komme til behandling, og du kan bruke de fleste helseforsikringer.

 

  • Happenings
   Bli med på morsomme aktiviteter på sentrene våre gjennom hele året!

 

  • Trygghet på trening
   3T holder åpent og fortsetter å levere trygg trening til alle 3T-medlemmer. Med et sterkt smittevern er det godt tilrettelagt for at du kan holde god avstand til andre medlemmer på trening.

 

 

3T samarbeider tett med alle kommuner 3T-senter befinner seg i, og vi følger alle retningslinjer gitt av FHI, kommune og smittevern- kontoret. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på gjeldende retningslinjer, og innretter oss selvsagt etter eventuelle endringer. Les mer og se aktuelle regler og retningslinjer på egen side.

 

 

Bli medlem i dag!

 

På 3T står kvalitet og treningsglede i høysetet! Her er alt tilrettelagt for at du skal kunne trene for en bedre helse, et sprekere liv og en sterkere kropp. Du fortjener dyktige fagfolk, treningsutstyr i verdensklasse og den beste servicen  – det finner du på 3T! Velg 3T dersom du ønsker en trygg og inspirerende treningsarena!

 

 

Tilbudet gjelder gjelder alle medlemskap med 12 betalende måneder, i tillegg til ungdomsmedlemskap. Se alle typer medlemskap og bli 3T-medlem på www.3t.no/innmelding. Med forbehold om endringer. Studenter/elever under 18 år, må kjøpe medlemskap i resepsjonen ved oppmøte sammen med en foresatt, og ikke her på 3t.no. Avtalegiro kan ikke opprettes av personer under 18 år. Første månedsavdrag trekkes den 20. juli 2021, for trening i august. Du belastes 1 kr. for BankID verifisering ved opprettelse av avtalegiro.

 

Del på