3T-Treningssenter » MasterMania 2018
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

MasterMania 2018

Årets MasterMania går av stabelen 2. – 4. november, og vi er stolte av å kunne presentere en innholdsrik timeplan med noen av de beste instruktørene fra hele verden. Booking for hele helgen åpner fredag 5. oktober klokken 12:00! MasterMania er kun åpent for 3T-medlemmer.

 

Endelig nærmer vi oss høstens høydepunkt på 3T – MasterMania 2018! På årets timeplan finner du et bredt utvalg workshops, foredrag og timer med dans, spinn, yoga, styrketrening og kondisjon. Dette blir en helg stappfull av treningsglede, inspirasjon og uforglemmelige øyeblikk som du vil leve på langt ute i vintermørket. Dette vil du ikke gå glipp av!

 

 

NB! MasterMania har stor svært pågang. Vi anbefaler derfor at man booker timer når booking åpner fredag 5. oktober kl. 12:00. Reserver plass på bookingsidene her på 3t.no eller via 3T-appen.

 

 

Endelig er det klart for MasterMania, og vi har invitert verdenskjente instruktører som Tony Stone, Kjell Olav Engen, Cecilia Gustafsson, Sasha Oshkin og Lasse Tufte

 

 

MasterMania 2017

 

 

3Tshop.no stiller med pop-up store, med gode tilbud og flotte treningsklær fra høstens nyheter. Her kan du se og prøve alle klærne – og fylle opp skapet med nye treningsklær!

 

Tre dager med treningsglede!

MasterMania kickstartes fredag 2. november, etterfulgt av en hel helg med fantastisk treningglede på flotte 3T-Rosten.  Her kan du delta på timer hos de beste instruktørene, boltre deg i flotte treningsfasiliteter, finne velværen i hotyoga-rommet eller slappe av i vår cafelounge. Det er ingen tvil om at 3T-Rosten er stedet å være denne helgen!

 

En liten pris for en stor opplevelse!

  • Pris for hele helgen: kr. 499,-
  • Du kan booke så mange timer du ønsker på fredag, og maks 5 timer på lørdag og 5 timer på søndag

 

Booking åpner fredag 5. oktober kl. 12.00!

Sikre deg plass på dine favorittimer! Book timene du ønsker via 3t.no eller 3T-appen. Vi gjør oppmerksom på stor pågang når booking åpner, og vi anbefaler derfor at du er klar til å booke klasser kl. 12.00.

Del på