3T-Treningssenter » MasterMania 2018 – Instruktører
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

MasterMania 2018 – Instruktører

Tilbake til MasterMania hovedside

 


Eugeniy er en ettertraktet koreograf, danser og instruktør fra Russland. Han har presentert på mer enn 100 conventions rundt omkring i Europa, og er skaper av prosjektet #notforstupidpeople. Han er godt kjent for sin unike stil, karisma og formidlingsevne – og må rett og slett bare oppleves!

 

 

 

Sasha Oshkin er et dansetalent fra Russland, som har jobbet i over 10 år som en internasjonal presentatør, danser og koreograf. Han har undervist på noen av de største conventions rundt omkring i verden, og har vunnet flere priser for sitt talent. Han er et medlem av det berømte danseteamet «Freez Out» og skaperen bak «Aero New Style». Når du deltar på klasser til Sasha får du garantert servert noe utenom det vanlige, både på step, aerobic og dans!

 

 

 

Tony er en høyt verdsatt koreograf i det internasjonale dansemiljøet. Han omfavner dans med den største lidenskap og formidler den på en verdensomspennende plattform. Hans undervisningsstil og herlige personlighet trekker fulle klasser verden rundt. Tony Stone har blant annet koreografert og danset for  MTV World Tour, LL Cool J og Salt ‘n’ Peppa, og sist men ikke minst Michael Jacksons Tribute Show!

 

 

 

Fyrverkeriet Jorge Mix er kjent for sine forrykende zumba-timer, og han sjarmerte oss alle da han besøkte MasterMania i 2013. Og kanskje er det noen som kjenner igjen Jorge fra før også? Han startet nemlig sin karriere på 3T-Rosten på nittitallet, før han flyttet utenlands! Jorge jobber i dag som instruktør på SATS der han spesialisert seg på Zumba®. I tillegg til gruppetreningen jobber Jorge med Polar og driver sitt eget firma Himlafoto®.

 

 

 

Lasse Tufte er personlig trener, foreleser og blant annet gründeren av Tufteparken, en utendørs treningspark som nå finnes 130 steder i Norge. I løpet av de siste årene så har Lasse utgitt 2 bøker om trening med egen kroppsvekt (Calisthenics med Lasse Tufte (1&2), samt to bøker om partrening sammen med Funkygine (Tren Sammen 1&2). Lasse har gjennom Tufteparken re-popularisert og re-introdusert trening med egen kroppsvekt for alvor i Norge og har spesialisert seg på lavterskel trening og folkehelse gjennom egenorganisert idrett. Sammen med Funkygine avholder Lasse til daglig Calisthenics Fagsamlinger, Treningsreiser og Tren Sammen Workshop med fokus på treningsglede og mestringsfølelse.

 

 

 

Kjell Olav er utdannet fysioterapeut, og jobber til daglig i Technogym Norge, samt at han utdanner sykkelinstruktører for Fitness Deltid ved Norges Idrettshøgskole. Han har tidligere jobbet som seksjonsleder for sykkel ved Studentidretten i Oslo. Kjell Olav har presentert på en rekke conventions i Norge og Sverige, og besøker 3T for fjerde gang i år. Hans smittende energi og tøffe musikkbruk skaper en unik stemning, og dette er en av grunnene til at hans klasser går for fulle hus!

Det siste året har han viet mye tid til å utforske nye konsepter og muligheter rundt sykkelsalen, og dette kommer til å vises på sykkeltimene hans i år. Tanken er at hver og en av timene skal oppleves markant annerledes.

 

 

 

Cecilia hadde sin første aerobicklasse som 21-åring, fikk sponsorkontrakt av Nike Sweden og var med i deres instruktørteam i 16 år. Hun reiste rundt i verden og presenterte klasser på store conventions og eventer i flere år, hvor hun underviste i både yoga og dans. I dag er det yoga som står henne nærmest, og hun har blant annet utviklet konseptet Holistic Training. Hun har utdannet svært mange instruktører innen konseptet, og etablert flere godt besøkte holistiske leirer i Järvsømed i Sverige. Hennes vesen, formidlingsevne og tilstedeværelse hennes klasse en helt unik atmosfære, og vi gleder oss til å få besøk av henne på 3T og MasterMania for aller første gang!

 

 

 

Lotte er utdannet ved Norges idrettshøgskole med bachelorgrad i kroppsøving og idrettsfag, og personlig trener. Hun startet tidlig å jobbe i treningsbransjen hvor hun har 10 års erfaring som gruppeinstruktør med kompetansekurs i flere konsepter. Til daglig jobber Lotte som idrettslærer kombinert med instruktør og personlig trener over nettportalen webcoaching.no. Hun driver sitt eget foretak der hun blir leid inn for å holde ulike workshops og gruppetimer både innland og utland. Lotte er en real energibunt både på gruppetimene sine og ellers, og leverer alltid økter med høy kvalitet kombinert med mestring og glede

 

 

 

Martin har jobbet i trenings- og kostholdsbransjen i 7 år og har bred kompetanse og erfaring. Han har mastergrad i idrettsernæring fra Middlesex University i London, er utdannet personlig trener, og har utover ernæring og trening en stor interesse for moderne smertevitenskap og kritisk tenking.

 

 

 

Monika er en av Europas mest ettertraktede presantører, og hennes lidenskap til yoga og spinning er smittende, engasjerende og motiverende. Monika jobber med å utdanne nye yogainstruktører gjennom ”Yoga247″, samt arrangerer events, treningsreiser og treningskonsepter. 2017 slapp hun sin første bok ”Yoga för dig som tränar” og  i november 2018 publiseres hennes andre bok ”Stark genom klimakteriet”. Monika er også en av gründerne til MOJO, og sammen med Johanna Andersson har de utviklet Hot Mojo®, Mojo Yoga®, Mojo Flex® och Yoga for Athletes. Monika har en fil.kand i Idrettsvitenskap og har jobbet heltid med trening siden 1991.

 

 

 

Eva Katrine har lang erfaring som gruppeinstruktør, og har en master i idrettspsyologi og coaching. Gruppetrening er Eva Katrines «hjertebarn» og store lidenskap. Hun underviser i en rekke ulike gruppetimer – alt fra dans, kondisjon og sykkel, til styrke, TRX og yoga, og hun har utviklet dansekonseptet «Mesmerize» og styrke/mobilitetskonseptet «COSMO- Core·Strength·Movement». Eva Katrines genuine engasjement og pedagogiske tilnærming får alle til å føle mestring, og timene hennes kjennetegnes av rå energi, høy treningseffekt og smittende treningsglede!

 

 

 

Tommy har vært en ildsjel på 3T siden 2011. Han er utdannet treningsveileder og personlig trener gjennom Norges Idrettshøyskole, har en bachelor som førskolelærer, og utdannet spinning og yogainstruktør gjennom 3T-Akademiet. Han er også level 1 CrossFit trainer. Til daglig jobber han som gruppekoordinator på 3T-Ilsvika, i tillegg til treningsveileder og personlig trener. Hans lidenskap for allsidig trening og bevegelse inspirerer andre til å gi større rom for fysisk aktivitet i hverdagen.

 

 

 

Linn har vært i treningsbransjen siden 1997, er utdannet som personlig trener gjennom Norges Idrettshøyskole og er en høyt verdsatt instruktør blant 3Ts medlemmer. Hennes pedagogiske dyktighet, lidenskap for trening og energiske vesen gjør hennes timer til en herlig treningsopplevelse du sent vil glemme!

www.instagram.com/linnkop

 

 

 

Linda har jobbet på 3T siden 2009. Hun underviser spinn, step, aerobic, pilates og yoga. Spinning har alltid vært hennes hjertesten, men gjennom de siste årene har hun også utviklet en lidenskap for yoga. Linda har yogalærerutdanning gjennom Drishti Yoga International Teacher Training og er Registred Yoga Teacher (RYT200) hos Yoga Alliance. Hun er en ettertraktet instruktør på 3T, og høyt verdsatt  blant våre medlemmer.

 

 

 

Sébastien Muller gjennomførte sin Teacher Training i ashtanga yoga hos internasjonalt anerkjente Paul Dallaghan i Thailand. Sébastien har praktisert ashtanga i flere år og utnytter alltid reiser for å lære av profilerte yogier rundt omkring i hele verden. I Norge har han deltatt i workshop med ashtanga-referanser som Alexander Medin og Basia Lipska. Sébastien er også utdannet innenfor biomekanikk, som han har doktorgrad i, og bruker denne bakgrunnen for å gjøre yoga mer tilgjengelig for folk flest. Han har undervist yoga på 3T siden 2008, ledet flere workshops i ashtanga, holdt instruktørkurs i yoga og har hatt en stor påvirkning på hvordan man i dag underviser yoga på 3T.

www.instagram.com/sebastmu

 

 

 

Ylva har undervist yoga i to år etter hun fullførte 200 hours Teacher Training i New York i 2016. Hun har også TT i flygende yoga. Å undervise handler for henne om å dele kunnskap, gleden og interessen for yoga. Timene hennes er lekende og utforskende, hvor det handler om å finne kroppens potensiale, bli styrket, forfrisket og fornyet både fysisk og mentalt.

 

 

 

Beate har vært instruktør på 3T siden 2007. Hun er sertifisert gruppeinstruktør gjennom NIH og har sin yogasertifisering gjennom Global Yoga. Hun elsker kontraster fra høy puls til det rolige og myke. Med stor kjærlighet for Yin yoga har hun bygd videre på sin yin kompetanse bla gjennom kurs med svenske Magdalena Mecweld. Her har hun fått brukt sin erfaring med Mindfulness i kombinasjon med yoga. Beate har mestring i fokus i sine timer. Mestring i kombinasjon med å forlate komfort sonen er gull –  her kan mye skje.

 

 

 

Cecilie har 20 års erfaring innen treningsbransjen, og underviser til daglig på 3T-Rosten. I 2013 startet Cecilie på sin første utdanning innen Mindfulness, og har siden da fortsatt å utvikle sin kompetanse gjennom flere kurs. Cecilie brenner for å ta oppmerksomheten tilbake, og hun stiller spørsmålet i dagens hektiske hverdag: Hvordan kan vi bli flinkere til å ta de riktige valgene?

www.instagram.com/ceciliesundet

Del på