3T-Treningssenter » MasterMania 2018 – Timebeskrivelser
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

MasterMania 2018 – Timebeskrivelser

Tilbake til MasterMania hovedside

 

 

 

Soma Move®

Cecilia Gustafsson

En time hvor vi flyter gjennom sterke og myke bevegelser, fri fra hverdagens tanker og stress. Beveg deg i harmoni med pusten, og føl deg sterk, smidig og grasiøs.

 

Yinyoga 

Cecilia Gustafsson

Yinoga har en demokratisk måte å nå de fleste med sine velgjørende effekter som nærvær, stillhet og avspenning. Denne klassen er rik på næring utover de fysiske øvelsene, velkommen inn i kokonger av stillhet og yinmode.

 

Yoga for athletes

Monika Bjørn

En yogatime tilpasset deg som anser deg selv for å være for stiv for å kunne utføre yoga. Med humor og tøff kjærighet lokker Monika både til latter og nye oppdagelser i kroppen.

Du behøver ikke ha erfaring med yoga for å bli med og ha glede av denne timen.

Vi anbefaler også «Yoga for athletes» foredrag!

 

Yoga hip hop, don´t stop

Monika Bjørn

En time med svett og herlig yogaflow til dundrende hiphop og R&B-musikk. Get lost in the flow! Kjærlighet til bevegelse og hiphop er de eneste krav som settes til deg, uansett hvor mye yoga du har gjort tidligere.

 

Yin yoga for dummies

Monika Bjørn

Restore – Recover – Recharge! En yinklasse åpen for alle nivå.

Hvor ofte opplever vi stillhet i både kropp og sinn over en lengre stund, i dagens raske tempo? Denne yinklassen er en hyllest til det som er ukomplisert og ekte , som balsam for sjelen og en kjærlighetsfull klem til kroppen.

 

Just Flow

Linda Holmen

En uhøytidelig og leken Vinyasa time med innslag en armbalanse, eller to eller tre :) Timen passer for deg som ønsker en dynamisk og tilgjengelig yogatime, eller ønsker inspirasjon til egen praksis

 

Hips Don´t lie (down)

Sébastien Müller

En time for å åpne og styrke dype muskler rundt hofteleddet, og oppdage hvordan hoftene er grunnsteinen for hele ryggsøylen. Så leker vi litt med hofter og armbalanser (?) Timen passer for alle fra nybegynnere for å bygge et godt grunnlag, til mer erfarne for å åpne nye muligheter i praksisen

 

Rolig Regnfull YogaSlowFlow 

Ylva Cecilie Vestrheim 

( HotYoga)

Naturen avspeiler et liv for mange som vi søker etter – et liv med god tid og en enorm ro.»

Med lyden av regn flyter vi gjennom en avslappende og jordende praksis – perfekt for en regnfull dag eller kald vinterdag.

Vi bruker god tid, varmer opp kropp og sjel med dype kvalitets-strekker.

 

Leksomhet  YogaFlow 

Ylva Cecilie Vestrheim 

Yoga som en lek!

Prøv å glemme tiden. Prøv å være til stede med hele kroppen, hodet og følesene.

Lek er frivillig. Lek er på dine premisser. Lek er lystbetont og spontant. Lek trenger ikke å ha et mål.

Leken er det som skjer underveis.

 

Balanse

Cecilie K Sundet

Hvor lett lar du deg distrahere?

Velkommen til en varm Yogaflow hvor vi flyter fra det myke til det mer kraftfulle.

Med pust og tilstedeværelse skaper vi ett anker som holder oss på plass.

 

Yin og Yang

Beate Selmer

Yin og Yang – en yogaflow klasse med fokus på økt bevegelighet. Yin står for det myke, rolige og kalde. Yang gjenspeiler kraft, energi og repetisjoner. En time fylt av tilstedeværelse og bevegelighet. Tillat deg å møte dine styrker og svakheter- omfavn det som er, her og nå. Go with the flow. Passer alle nivå!

 

 

 

Mesmerize

Eva Kathrin Thomsen

En magisk dansetime som kombinerer stilene lyrisk jazz, moderne og afrikansk på en ny og unik måte. Timen gir deg en totalopplevelse! Fokus på flyt og store, dynamiske bevegelser gjennom en kreativ og energisk koreografi. Passer for alle som liker å danse!

 

DISCOMANIA

Eva Kathrin Thomsen

Bli med på et skikkelig 70-talls DISCOparty! Enkel koreografi og danseglede til fengende disco-hits! 

 

TS Dance Workout

Tony Stone

Denne morsomme dansetreningen kombinerer grunnleggende kommersielle dansebevegelser som er enkle for alle med noen av de hotteste sangene i populær musikk. Tony lærer deg  korte kombinasjoner av koreografi i det han kaller en «surround room» -metode som bare må oppleves!

 

House Dance Party

Tony Stone

Ingen grenser og ingen regler, bare herlige beats gjør får kroppen din til å bevege seg. Dette er house dance på sitt herligste! Kom og opplev, kom og nyt!

 

Choreology by Salsation® pt 1 og pt 2
Tony Stone

Med sitt pedagogiske talent vil Tony få alle til å føle seg som en dansestjerne! I denne klassen brytes mer komplekse bevegelser til mindre deler, og med en metode kalt «backwards linking» lagres brikker og bevegelser til en koreografi på en måte som virkelig kan hjelpe alle å forstå og huske. Nøkkelen er konstant kobling som er visuell, rytmisk og noen ganger med vokal, med hjelp av en fantastisk spilleliste. Tony knytter alt dette sammen, og gir hver og en som elsker dans en følelse av å opptre i en musikkvideo, på et TV-show eller med en artist på turne!

 

Choreology by Salsation® pt. 1 og pt. 2 er to individuelle danseklasser, og man trenger ikke å delta på den ene for å delta på den andre.

 

Zumba® Pt. 1 og Pt. 2

Jorge Mix

Jorges latinamerikanske utspring gjør hans Zumba® autentisk, unik og uforglemmelig! Denne klassen er en reise gjennom latinamerikanske rytmer som får deg til å gi deg hen til dansen. Den enkle og morsomme koreografien i kombinasjon med Jorges pedagogiske instruksjon gjør at alle kan være med. Du trener hardt samtidig som du gir kroppen en høy dose av bevegelsesglede og energi. Gjør deg klar for tidenes Zumba-time –  join the party!

 

Zumba pt. 1 og pt. 2 er to individuelle zumbaklasser, og man trenger ikke å delta på den ene for å delta på den andre.

 

Lets dance our way back to the 90´s 

Jorge Mix

Gjør deg klar for et skikkelig 90-talls party! Jorge drar frem de beste klassikerne i denne timen med danceaerobic. Slipp deg løs og la Jorge ta deg med helt tilbake til 90-tallet med den beste musikken og herlige dansemoves.

 

Disco dance fever… 

Jorge Mix

Høy discofaktor, herlig koreografi og god stemning! En danceaerobic du ikke vil gå glipp av!

 

Hip-Hop Street Choreography

Sasha Oshkin

En unik dansetime med moderne musikk og koreografi, som puster liv i kreativiteten. Sasha blander old school, hiphop, hiphop new style, popping, locking, krump, jazz funk og break dance til en forrykende hiphop-time. Det er ikke bare dans – det er hele historien!

 

House Dance for ALL (75 min)
Sasha Oshkin & Eugeniy Chausov

House har nådd et nytt nivå, og dansestilen er å finne i dansestudioer over hele verden. Den er i stadig forandring, og teknikk og bevegelser moderniseres og gjør den til en mer og mer interessant dansestil. I denne klassen får du det beste av house, med europeisk housemusikk av høy kvalitet. Ikke tenk – bare dans!

 

Experimental Hiphop (90 min)

Sasha Oshkin & Eugeniy Chausov

Bli med på et danceparty uten like! Stjerneduoen Sasha og Eugeniy gjør det de gjør aller best, og tar deg med på en uforglemmelig hiphop-time med herlige beats og moves. Kickstart helga med en 90-minutters hiphop-klasse på fredag kveld – slipp deg løs og la musikken ta overhånd!

 

 

 

 

Step New Style – pt. 1 og pt. 2

Sasha Oshin

Eugeniy Chausov

Step har utviklet et nytt nivå, og house-stilen har gradvis inntatt steppen som en plattform.  Sasha og Eugeniy inviterer til Step New Style, hvor de henter inspirasjon fra både house, hiphop og moderne dans. Bli med og test dine egne grenser på steppen, med nye utfordringer og spennende koreografier.

 

NB! Pt. 1 og pt. 2 er uavhengige av hverandre, og du trenger ikke å delta på den ene timen for å delta på den andre. Timene har også samme ferdighetsnivå.

 

Vertical Step New Style

Eugeniy Chausov

Eugeniy gjør en tvis på Step New Style, og snur steppen vertikalt! Bli med på en annerledes steptime med inspirasjon fra house, hiphop og moderne dans, med nye ufordringer og morsom koreografi og spennende koreografi!

 

 

 

 

Up, up´n´away!

Monika Bjørn

En spinntime som utfordrer deg både fysisk og mentalt, men fremfor alt får deg til å kjenne på 100 % treningsglede og et endorfinrush uten like!

 

Burn your ass off!

Kjell Olav Engen

Dette er timen for deg som er mer opptatt av energiforbruk enn energiøkonomisering. Kjell Olav kan love deg en berg – og dalbane av en time hvor du kommer til å gispe etter luft, svette som en gris og utfordre kapasiteten din på alle plan. Kjell Olav kan love deg 3 ting: du kommer til å ha gjennomgående høy puls (ta gjerne med deg pulsklokken), du kommer til å oppleve stor variasjon igjennom hele timen, og sist, men ikke minst: du kommer til å få en og annen overraskelse underveis!

 

Gøy, gøyere, gøyest!

Kjell Olav Engen

Dette er timen for deg som liker å ha det gøy når du først skal trene, og Kjell Olav kan love deg en fest av en time! Du kommer til å flire, svette, synge og danse, og det eneste du trenger å ta med deg til denne timen er godt humør! Gjør deg klar for en time hvor sykkelen brukes til mer enn du kanskje er vant til!

 

Klatregeita 

Kjell Olav Engen

Er du klar for den lange, krevende bakken? Den er klar for deg! Denne timen passer for deg som liker å sykle og som gjerne tar en utfordring – ved hjelp av wattmåleren, tunge rytmer og mye svette skal vi komme oss i mål! Denne timen kommer til å sette sykkelen, dine ressurser og dine mål i fokus.

 

 

 

 

Yoga for athletes – foredrag

Monica Bjørn

Hvorfor er yoga så bra for deg som trener?

Har du tenkt tanken at du kanskje er «for stiv til å gjøre yoga»? Det er du ikke!Monika inviterer til en inspirerende forelesning hvor hun går inn på hva yoga kan tilby den sterke og stive kroppen.

Hun prater om innholdet i sin bok ”Yoga för dig som tränar” som ble utgitt i 2017 på Norstedts förlag, og foredraget passer perfekt for deg som nettopp har startet med yoga eller er yogainstruktør og vil jobbe med atleter.

Vi anbefaler også «Yoga for athletes» yogaklasse!

 

«He´s God» for ansatte på 3T!

Eva Kathrin Thomsen

Hva det er som gjør enkelte instruktører så suksessrike kontra andre? Som sin masteroppgave ved seksjon for psykologi og coaching ved Norges Idrettshøgskole, har Eva Katrine Thomsen gjennomført en kvalitativ studie innen treningsbransjen, der hun han sett på deltageres opplevelse av instruktøren i gruppetrening. Hensikten med studien var å kartlegge hva det er som gjør enkelte instruktører så suksessrike kontra andre. Ingen andre har tidligere gjennomført en lignende studie, og resultatene fra «He’s God» gir gode retningslinjer for hvordan instruktører bør opptre, samt nye og spennende perspektiv på gruppetreningskonteksten. I løpet av foredraget, vil du kort få en gjennomgang av selve studien og få råd og tips for hvordan du kan bli en enda bedre, motiverende og inspirerende instruktør. Et svært interessant og lærerikt foredrag.

 

Meditasjonsworkshop

Cecilia Gustafsson

En enkel meditasjonsworkshop for deg som ikke mediterer! Vi tester korte og enkle teknikker for «å samle seg på» – å meditere på.

Dette er tekniker Cecilia personlig bruker som sitt redskap til ”inner work”  parallelt med sin fysiske trening.

 

Workshop i baseløft og kroppsvektsøvelser (2 timer)

Lotte Oxholm

Dette er en workshop med innlæring av teknisk utførelse i øvelsene; knebøy, markløft, benkpress, chins og pushups. På workshoppen praktiseres varianter av øvelsene hvor hensikten er å lære hvordan en kan styrke ulike deler av løftene.

 

Trening for maksimal styrke, eksplosivitet og muskelvekst

Martin Norum

Her lærer du de viktigste prinsippene og rådene du bør forstå for å øke effekten av tiden du legger ned i trening mot å bli sterkere, raskere eller mer eksplosiv. Lær mer om teorien bak hvordan du kan styre treningen for bedre effekt med en praktisk rettet vinkling gjennom hele foredraget!

 

Kosthold for bedre helse og treningsresultater gjort enkelt

Martin Norum

Hvordan bør vi spise for å ha god helse og samtidig legge forholdene til rette for at kostholdet skal støtte opp om treningsfremgang? Dette lærer du om på dette foredraget!

 

Fleksibel og sunn livstil for god fysisk og mental helse

Martin Norum

I dette foredraget lærer du om hva forskningen viser at er de viktigste variablene vi kan påvirke for å leve sunnere, ha det bedre med oss selv og ha bedre helse. Å leve sunt må ikke bety at livet skal preges av rigide regler, et «perfekt» kosthold eller store treningsmengder. Selv enkle lav-terskel tiltak kan gjøre en stor forskjell! En sunn livsstil innebærer handler også om mer enn å spise sunt og trene. Søvnen er blant annet også av stor betydning. Lær mer om dette på foredraget!

 

 

 

 

Bungee-training

Lotte Oxholm

Bungee-training er et basistreningskonsept med bruk av strikk som verktøy. Strikken brukes aktivt til å legge av og på belastning i øvelser som utforderer styrke, utholdenhet, spenst, hurtighet og koordinasjon. Timen er lagt opp slik at en trener sammen med en partner etter intervallprinsippet. Bungee-training er en time med masse energi, entusiasme, puls og samarbeid.»

 

Bootcamp

Lasse Tufte

Svettefest med egen kroppsvekt. Vi dropper alt av utstyr og dilldall. Her er det du mot deg selv. En time med høy puls og masse energi som passer for alle!

 

Tren sammen

Lasse Tufte
Tren med en partner og opplev både god treningeffekt og en morsom treningsøkt!  Her vil vi være innom alt fra styrketrening til acroyoga, og fellesnevner for alle øvelser er at du jobber sammen med en partner. En gøyal og sosial time som passer alle uansett utgangspunkt. Her vil du bli utfordret på en ny og motiverende måte og det vil bli gjennomgått øvelser som du sannsynligvis ikke har testet før. Alle får en partner, så her er det ikke nødvendig å komme sammen med noen.

 

Crosstraining Synrgy

Tommy M Tharaldsen

Bli med på en «workout of the day» i to deler. I første delen varmer vi opp, øver teknikk på de øvelsene vi skal gjennom senere i timen. Del to blir en 15 minutters AMRAP (As Many Rounds and Reps As Possible) med varierte øvelser.

 

Synrgy Body Attack

Linn Opdøl

En svett og energisk time med effektive øvelser for hele kroppen! Timen foregår i PT-etasjen på 3T-Rosten, der vi bruker mye forskjellig utstyr for å gi kroppen nye og morsomme utfordringer. Vi jobber i intervaller på 40 sekunder med 20 sekunder pause. Bli med på en rå treningsøkt som får svetten til å sile og smilet til å gå fra øre til øre!

Del på