3T-Treningssenter » MasterMania 2015
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

MasterMania 2015

Årets MasterMania går av stabelen 2. – 4. oktober, og vi er stolte av å kunne presentere en innholdsrik timeplan med noen av de beste intruktørene fra hele verden.

 

Booking for hele helgen åpner mandag 14. september klokka 08:00!

 

Hva med en «Urban Dance Workout?» Eller en herlig «Yoga Upside down», funksjonell trening med «Let’s Bands» eller en forrykende spinntime med «Power Hour»? Det er endelig tid for 3Ts egen fitnessconvention MasterMania igjen, og denne gangen kan vi blant annet lokke med store instruktørnavn som Tony Stone, Johanna Andersson og Kjell Olav Engen!

 

Årets MasterMania kan skilte med instruktører fra blant annet USA, Tyskland og Sverige. Det blir en fantastisk treningshelg, der du kan få trene med eliten uten å selv måtte være i eliten – og det i 3Ts egne lokaler på 3T-Rosten!

 

Syv fantastiske instruktører kommer og kjører timer innen yoga, step, dans, funksjonell trening og spinning. I tillegg vil 3T stille med sitt eget instruktørteam, slik at du får en helg stappfull av herlige gruppetimer og foredrag du sent vil glemme.
Se timebeskrivelser og les mer om instruktørene.

 

3Tshop.no stiller med stor og flott stand, med gode tilbud og flotte treningsklær fra høstens nyheter. Her kan du se og prøve alle klærne – og fylle opp skapet med nye treningsklær! Sjekk ut www.3tshop.no

 

Alle medlemmer på 3T kan delta på MasterMania, men det er begrenset med plasser så det er «førstemann til mølla»-prinsippet som gjelder. Med en timeplan på nesten 40 timer er det mye bra å velge mellom – gå ikke glipp av årets treningsbegivenhet i Trondheim by!

 

 

Timeplan for MasterMania

(Trykk på timeplanen for å laste ned utskriftvennlig utgave)

 

mastermania_2015_timeplan

 

Bookingregler:

  • Avbestilling må skje minst 24 timer før timen starter
  • No-showgebyr på 250,- pr. time under MasterMania
  • Er ønsket time fullbooket? Sett deg på venteliste.
    -Ventelistene lukkes 24 timer før timen starter.
  • Du kan hente ut billett samme dag som timen pågår,
    tidligst 3 timer før og senest 10 min. før timens start.
  • NB! Ta godt vare på billetten din, den må du ha for å få komme inn på timen.
  • Til bookingsider

 

Del på