3T-Treningssenter » Instruktører 2015
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Instruktører 2015

Tilbake til MasterMania hovedside

 

jamie2

 

Jaime Palou (Sverige)

Jamie dro ut i skogen med en mountainbike for første gang i 1989. Har har en bred erfaring av andre sporter på elitenivå, som Tae Kwon Do, Amerikansk fotball, boksing, fotball, friidrett og MMA. Han er en gladgutt fra Skåne som elsker å dele din erfaring. Han jobber som utvikler for Incycle og produktansvarlig for Wattbike, og er en høyt verdsatt spinninstruktør internasjonalt.

 

 

johanna1

 

Johanna Andersson (Sverige)
Med en solid bakgrunn i bevegelse skaper Johanna treningskonsepter og timer ut fra sin base i Yoga, Pilates, dans, funksjonell trening og meditasjon. Hennes styrke er at hun alltid søker ut det beste i sitt felt. I 2009 skapte hun Global Yoga, hvor fitness møter yoga. Hun er også en av gründerne til MOJO, og sammen med Monika Björn har de utviklet Hot Mojo®,  Mojo Yoga® och Mojo Flex®. Hennes ønske om utvikling er synlig i hennes klasser og hos hennes studenter. I tillegg uttaler hun seg som treningsekspert for Nelly.com, Nike og Manduka. Når hun ikke underviser klasser eller har PT-timer, er hun ute i verden for å utdanne og inspirere folk med sine kurs og samlinger.

 

 

tony1

 

Tony Stone (Los Angeles, USA)
Tony er en høyt verdsatt koreograf i det internasjonale dansemiljøet. Han omfavner dans med den største lidenskap og formidler den på en verdensomspennende plattform. Hans undervisningsstil og herlige personlighet trekker fulle klasser verden rundt. Tony Stone har blant annet koreografert og danset for  MTV World Tour, LL Cool J og Salt ‘n’ Peppa, og sist men ikke minst Michael Jacksons Tribute Show!

 

kjelloval1

 

Kjell Olav Engen (Norge)

Kjell Olav er utdannet fysioterapeut, og jobber til daglig i Technogym Norge, samt at han utdanner sykkelinstruktører for Fitness Deltid ved Norges Idrettshøgskole. Han har tidligere jobbet som seksjonsleder for sykkel ved Studentidretten i Oslo. Kjell Olav har presentert på en rekke conventions i Norge og Sverige, og besøker 3T for fjerde gang i år. Hans smittende energi og tøffe musikkbruk skaper en unik stemning, og dette er en av grunnene til at hans klasser går for fulle hus!

 

 

tiina1

 

Tiina Ravelin (Sverige)
Tiina er en global yogini som elsker havet men bor ved snøen. Til daglig driver yogastudioet Holy Heart Space i Gallivare høyt ovenfor polarsirkelen, der hun formidler sin kreativitet og genuitet på sine populære yogaklasser. Tiina har fysioterapi i grunn, og med sin fantastiske formidlingsevne og kreative sjel er hun en populær instruktør og kursholder.

 

 

vibeke1

 

Vibeke Klemetsen (Norge)
Vibeke har en lang og bred erfaring innenfor Yoga, og det er spesielt Ashtanga som står henne nært. Hun tok sin første Teacher Traning i 2005, og har siden da foretatt flere studiereiser til India for å praktisere der Yogaen har sine røtter. Med sitt eget klesmerke Run&Relax og en internasjonal plattform for yogaundervisningen har Vibeke Klemetsen blitt en ettertraktet instruktør innenfor yogaen. Hennes ønske er å spre yoga og glede til alle hun møter på sin vei, inspirere flest mulig til å teste denne treningsformen og oppfordre alle til å få en regelmessig praksis.

 

 

marc1

 

Marc-Oliver Kluike (Tyskland)

Det er ikke uten grunn at Marc-Oliver Kluike har vært inviterte til 3T flere ganger.  Han er en høyt respektert og anerkjent internasjonale instruktør innen dans og fitness og i tillegg utnevnt som ”Årets Presentør” i europa flere år på rad. Med sin utsøkte undervisningsteknikk, lekne personlighet og smittende sjarm er Marc kjent for sin evne til å ta sine deltagere til nye høyder, samt inspirere og motivere. Til daglig er han medeier og daglig leder av People in Motion, en anerkjent utdannings instans for Dance Aerobic, Dance Step, Pilates, Body Skills og mer.

 

 

trude3

 

Trude S. Vinje (3T)

NIH s pris Årets sykkelinstruktør 2013. Trude har jobbet i treningsbransjen siden 1995, og vært spinninstruktør siden 1998. Hun har vært med på å utvikle utdanninger og kurs for både potensielle og etablerte sykkelinstruktører og kjører timer for sykkelklubber så vel som vanlige trimmere. Med sin lange og brede erfaring skaper Trude en atmosfære der mestringsfølelse, glede ved å være i bevegelse, motivasjon for videre aktivitet og god helse står sentralt. Hun tilrettelegger for ulik fysisk form og ulike mål, og viser en kontinuerlig utvikling av seg selv som instruktør og av timetilbudet sitt.

 

 

cec1

 

Cecilie K. Sundet (3T)

Cecilie har 20 års erfaring innen treningsbransjen, og underviser til daglig på 3T-Rosten. I 2013 startet Cecilie på sin første utdanning innen Mindfulness, og har siden da fortsatt å utvikle sin kompetanse gjennom flere kurs. Cecilie brenner for å ta oppmerksomheten tilbake, og hun stiller spørsmålet i dagens hektiske hverdag: Hvem styrer din karusell?

 

 

thale1

 

Thale H. Tremoen (3T)

Thale er jenta som trekker fulle hus gang etter gang, og det er ikke rart! Denne trønderjenta er det krutt i, og hun gir 100 % av seg selv når hun instruerer. Thale har lang erfaring innenfor trening og har blant annet spilt i eliteserien i håndball. Det krever en stålvilje og treningsglede som kommer godt til syne på timene – hun garanterer at du vil gå ut av døra med svetten rennende, godfølelsen og en melkesyre som lett blir erstattet av endorfinrushet i etterkant!

 

 

mon_MM2

 

 

Monica H. Berg (3T)

Monicas lidenskap til trening og dans gjenspeiles i hennes undervisningsmetode, og hennes kreativitet, nysgjerrighet og utforskertrang setter preg på alle klasser. Med sin unike formidlingsevne og kreativitet har hun vært en høyt verdsatt instruktør i 15 år, og treningsglede og mestringsfølelse står i fokus når hun underviser. Hun har en god faglig bredde innenfor fitness, og har i flere år vært med på å heve kompetansenivået hos instruktører i 3T. På Monicas steptimer vil du garantert få godfølelsen – med høyt energinivå, herlig musikk og kreativ koreografi!

 

 

roger_1

 

Roger Ervik (3T)

Roger har lang erfaring innen trening, bla annet som utøver og landslagstrener i boksing. Han er utdannet Personlig trener og Kostholdsveilederved Norges Idrettshøyskole, og har i tillegg gjennomført en trenerutdanning for toppidrett i regi av Olympiatoppen Norge. Med sine gode kompetanse og faglig dyktighet klarer Roger å få frem det beste av alle sine kunder, og han har gjennom årene blitt høyt verdsatt av kundene på 3T.

 

 

johnny1

 

Johnny Løfald (3T)

Johnny Løfald har 25 års erfaring fra fitness bransjen i Norge og i Spania. Som tidligere aktiv bokser og personlig trener har han blant annet jobbet med Sveriges store action og martial art stjerne Dolph Lundgren kjent fra «Rocky» filmene. I dag underviser han flere timer på 3T-Pirbadet, hvor han også jobber som personlig trener.

 

 

bente1

 

Bente K. Bremseth (3T)

Bente har ti års erfaring i treningsbransjen, og er utdannet treningsveileder gjennom NIH. Hun er aktiv innen gruppetrening, og avslutter nå siste året som ernæringsstudent. Bente ønsker at en aktiv hverdag og et godt kosthold skal være en naturlig del av livet, ikke en stressfaktor og et mål på perfeksjon.

 

knutolav

 

Knut Olav Gunnerud (3T)

Med bakgrunn som fysioterapeut har Knut Olav stor interesse og forståelse for hvordan kroppen fungerer og henger sammen. Han er svært allsidig innen trening og har vært aktiv innen vanlig fotball, ski og amerikansk fotball (bl. a 7 NM-gull og landslagsspill). Han har jobbet med FUSTRA-metoden siden den kom til Norge i 2012. , og han har også vært med å utdannet Personlige Trenere gjennom FUSTRAs PT-skole i Oslo. Han legger mye fokus på core-trening både som personlig trener og fysioterapeut, og hans faglige kunnskap og gode  pedagogiske dyktighet verdsettes høyt i treningsbransjen. Knut Olav har stort engasjement for mennesker og trening – som smitter og inspirerer til treningsglede.

 

 

linn1

 

Linn Opdøl (3T)

Linn har vært i treningsbransjen siden 1997, er utdanning som personlig trener gjennom NIH og er høyt verdsatt instruktør blant 3Ts medlemmer. Hennes pedagogiske dyktighet, lidenskap for trening og energiske vesen gjør hennes timer til herlig opplevelse!

 

kai1

 

Kay Skagseth (3T)

Kay er utdannet fysioterapeut ved Saxion University of Applied Sciences og har erfaring fra privat praksis, kommunehelsetjeneste og spesialisthelsetjenesten/sykehus. Kay er medlem av Norsk fysioterapeutforbund, har kurs og særskilt kompetanse innen dry Needling (IMS), behandlingsforløp og rehabilitering av hofteartrose og hoftebrudd og rygg-nakke-skulder. Han har god kompetanse innenfor trening og smerter, og hans pedagogiske evner har gjort han til en populær fysioterapeut og personlig trener på 3T.

 

 

Tilbake til MasterMania hovedside

Del på