3T-Treningssenter » Timebeskrivelser 2015
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Timebeskrivelser 2015

Tilbake til MasterMania hovedside

 

bar_yogatimer

Dimention Explorer

Tiina Ravelin, fredag 18:00 – 19:30

I denne 90 minutters flow timen skal vi utforske de ulike lagene i vår eksistens. Snill og ydmyk tilnærming til din innerste kjerne. Sterk, men samtidig en langsom reise til din høyeste topp og ditt dypeste dyp i deg. I ditt eget tempo – en tur gjennom dine dimensjoner.

 

Ashtanga Nybegynner
Vibeke Klemetsen, lørdag 09:15 – 10:30

I denne 75 minutter lange timen fokuserer vi på pusteteknikk(ujjayi breath), energilåser (bandha), blikk (drishti) og hvordan disse settes sammen med stillinger (asana). Vi går gjennom første del av første serien i Ashtanga yoga, det vil si de stående stillingene, noen av de sittende og noen avsluttende stillinger.

 

Core Flow (Hot)

Tiina Ravelin, lørdag 10:45 – 11:45
Tenn din indre flamme! En klasse full av kjærlighet til din indre core styrke. Kom og skap bevegelser som vil frigjøre dine guddommelige gnist. Ved å aktivere og gi liv til kjernemuskulaturen din, vil du føle deg mer sentrert og jordet! – Light your inner flame!

 

Open your heart (WorkShop)

Vibeke Klemetsen, lørdag 12:45 – 14:45

I denne to-timers workshopen er det fokus på bryståpnere og bakoverbøyninger. Her vil det være en kombinasjon av flyt og teknikk for å komme inn i stillingene. Workshopen avsluttes med en god yin-økt hvor vi får restituasjon og hvile.

 

Your Issues are in the tissues

Tiina Ravelin, lørdag 14:15 – 15:15

Din fysiske kropp er så utrolig intelligent! Den husker alt du har vært gjennom og samlet gjennom hele livet. Selv om du ønsker å ignorere eller benekte det, er dine problemer samlet i deg vet du…

Denne Yin og Yang klassen vil være en reise for å slippe opp på tidligere eiendeler og fremtidige ønsker. Å være i den nåværende magi som vil rense ut det gamle og gjøre plass til den nye. Inviterer deg tilbake til ditt eget hjem.

 

Mighty Heart

Johanna Anderson, lørdag 15:45 – 16:45

“Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.” – Rumi inspirerer oss å åpne vårt hjerte og styrke vår core.

 

Upside down

Johanna Anderson, søndag 09:15 – 10:15

Inversjoner er kjent som de mest harmoniske av alla yoga asanas. Det å være opp-ned øker sirkulasjonen, mildner depresjon, stress, roer og stilner hjernen samt forbedrer din balanse, styrker core, skuldre, armer og rygg.

Finn styrka, fokus, formål, tillit og fellesskap i denne timen. – Og så kommer vi ha det riktig gøy også!

 

Happy Hips

Johanna Andersson, søndag 10:45 – 11:45

I denne langsomme, flytende timen går vi dypt in i hoftene for å skape en behagelig balanse av bevegelighet og styrke.

 

So Slomo

Tiina Ravelin, søndag 12:45 – 13:45

Alt du leter etter finns i naturen. Å tillate deg selv å smelte inn i naturens tempo vil hjelpe deg med å koble deg til ditt sanne indre.

I denne timen vil vi jobbe med magiske langsomme overganger. Få kontakt med din indre styrke, og beveg deg ut fra ditt senter. Bygg opp enkle, men ekstraordinære strømmer med «ecstasy» av din indre essens.

 

Yinnified

Tiina Ravelin, søndag 14:00 – 15:00

Å bli «Yinnified» betyr å bli koblet til jorden. Å tillate seg selv å lene seg tilbake og bli næret og båret av moder jord. Å praktisere Yin handler om å omfavne, og å være i ett med kroppen sin. Lukk øynene for å se innover deg selv. Kom og opplev magien i Yin!

 

Ashtanga Videregående

Vibeke Klemetsen, søndag 15:15 – 16:30
Dette er en ledet time som er mer fysisk krevende enn en nybegynnertime. Det legges vekt på pust i sammenheng med stillingene (vinyasa), bruk av bandha og drishti. Vi går gjennom halve førsteserien frem til Navasana (båten) og avsluttende stillinger. Timen passer for de med en del erfaring og de som har gjort en del ashtanga tidligere. 75 min.

 

 

bar_spinntimer

MidnightSpinn

Team-3T, fredag 20:00 – 21:30

90 minutter spinn med Rostens spreke instruktør team!  Kan fredagskvelden bli bedre!? Her får du litt av alt; herlig musikk, utfordrnde bakker, kontrollerte flater og kanskje en lite overraskelse underveis? Den som blir med får se!

 

Contrasts

Kjell Olav Engen, lørdag 09:15 – 10:15

Hardt og mykt
Raskt og rolig
Eksplosivt og jevnt.
Store kontraster – større fremgang!

 

Steady

Jamie Paulo, lørdag 10:45 – 11:45

Om du kjører intervaller som er styrt etter watt – hva skjer med resterende faktorer som puls, følelse, borg skala og tråkkfrekvens?

 

DJ Spinn

Trude S Vinje og DJ Duplo, lørdag 12:45 – 13:45

Et samarbeid mellom Trude og DJ Duplo resulterte i denne timen hvor musikken og øyeblikket er det som gjelder.

-Let the beat control your body!

 

Power Hour

Kjell Olav Engen, lørdag 14:15 – 15:15

Er du klar for den lange, krevende bakken? Den er klar for deg!

 

Hi and lo

Jamie Paulo, søndag 09:15 – 10:15

Høy eller lav tråkkfrekvens. Hva skjer i kroppen når den belastes på ulike intensiteter samtidig som du gjør endringer i tråkkfrekvensen?

 

Tunnel Vision

Kjell Olav Engen, søndag 10:45 -11:45

Vi starter stort og kraftfullt og avslutter smalt og eksplosivt!

 

Gla´tråkket

Kjell Olav Engen, søndag 14:00 – 15:00

Denne timen handler om å være glad! Glad musikk, glad pust, glad svette, glade ben, glade hjerteslag, glade tanker og en glad kropp! Velkommen til Gladtråkket 2.0!

 

 

bar_styrkekondistimer

Fit for Fight

Johnny Løfald og Roger Ervik, lørdag 10:45 – 11:45

Bli med på en hard, utfordrende, men morsom treningsøkt. Med utgangspunkt i boksing, kickboxing og MMA skal vi jobbe sammen to og to med hansker og puter. Vi kombinerer slag og spark i en herlig intervall trenings økt.

 

Let´s Bands

Marc-Oliver Kluike, lørdag 12:45 – 13:45

Atletisk øvelser for hele kroppen blir kombinert med intervaller, stabiliseringsøvelser og styrketrening for å skape en tøff og effektiv treningsøkt. Vi bruker «powerbands» for å effektivisere treningen, der motstand kan reguleres individuelt. Bli med på en herlig treningsøkt som garantert vil by på nye utfordringer!

 

Thalympia

Thale H. Tremoen, søndag 10:45 – 11:45

En herlig blanding av øvelser fra Tabata og Olympia med intervaller og stasjoner som vil få pumpa til å slå og endorfinene til å bruse i årene.

8 stasjoner med 2 minutt aktiv jobbing, to øvelser å forholde oss til per tabata – altså 16 øvelser til sammen.

Etter 8 stasjoner er gjennomført, gjentar vi runden på nytt, men nå med KUN 1 minutt per tabata. Thale lover å inspirere til treningsglede i denne energiske timen.

 

 

bar_dancetimer

ZumbaParty

Team-3T, fredag 17:30 – 19:00

Oktober er Rosa måned, og vi har tradisjon tro fokus på Rosa sløyfe og kreftsaken. Ta på deg noe rosa, og bli med på en heftig Zumba-økt med 3Ts fantastiske instruktører.

 

Urban Dance Experience

Tony Stone, lørdag 09:15 – 10:15

Kombinerer grunnleggende dansetrinn med noe av den hotteste musikken i bransjen, og du får en energisk time hvor korte koreografisnutter blir kjørt igjen og igjen til trinnene sitter «perfekt»!

 

Motown Dance Experience

Tony Stone, lørdag 14:15 – 15:15

Oppskriften er enkel! Klassisk Motown musikk kombinert med klassisk Motown dans – og Tony Stone. Enough said!

 

Dance Aerobic

Marc-Oliver Kluice, søndag 09:15 – 10:15

Marc-Oliver på sitt aller beste! Denne timen er ikke bare for danse divaene. Hver blokk undervises for å imøtekomme alle, uavhengig av kondisjon – og koordinasjons nivå. Ulike stilarter som Street, Jazz , House + +, ”Funtastic” musikk, og Marcs unike stil gir deg den perfekte treningsopplevelse.

 

House Dance Happy Feet

Tony Stone, søndag 12:45 – 13:45

Ingen grenser, ingen regler! Kun herlig House musikk som får gir deg lyst til å danse. Følelsen sitter i beina – Dance Happy Feet!

 

LA Commersial Style

Tony Stone, søndag 14:00 – 15:00

Denne timen består av koreografi og bevegelse fra Tonys hjemby LA: Left Side, West Side, Los Angeles, California.

–Come enjoy some west coast flavor.

 

 

bar_steptimer

Step Sensation

Marc-Oliver Kluike, lørdag 10:45 – 11:45

Revolusjonerende step koreografi kombinert med dans. Koreografien er lett å lære, mentalt stimulerende og morsomt å gjøre. I denne actionfylte step time vil du lære å velge riktig nivå for deg. Bli med! Bli inspirert!

 

Step in da House

Monica H Berg, lørdag 12:45 – 13:45

En herlig stepklasse med god housemusikk og en moderne vibe! Med sin gode pedagogikk og flyt vil Monica transformere enkle steg til avansert koreografi, der musikk og koreografi flyter sammen til en uforglemmelig time. Gjør deg klar for Step in da House!

 

Mind the Step

Marc-Oliver Kluike, søndag 10:45 – 11:45

Revolusjonerende step koreografi kombinert med dans. Koreografien er lett å lære, mentalt stimulerende og morsomt å gjøre. I denne actionfylte step time vil du lære å velge riktig nivå for deg. Bli med! Bli inspirert!

 

 

bar_aerobictimer

EnergyMix

Linn Opdøl, lørdag 15:45 – 16:45

En aerobic time for alle. Her skal vi jobbe både høyt og lavt med god dynamikk i bevegelsene. Linn viser hvordan vi kan gjøre en enkel aerobic time både intensiv og gøy. Hvordan krydre enkle trinn slik at de blir både effektive og kule?  Hele kroppen skal få jobbe i alle plan. Det blir både blokk oppbygging og sang for sang. Timen avsluttes med herlige coreøvelser.

 

 

bar_foredrag

Når sunt blir usunt

Bente K Bremseth, lørdag 09:15 – 10:15

Når det å spise for god helse blir en besettelse som tar overhånd!

 

Fuel your Mind

Cecilie K Sundet, lørdag 10:45 – 11:45

Hvorfor skal man trene på bevisst nærvær? Hva har det med trening å gjøre? Hva er det som gjør at Mindfulness ser ut til å gi økt selvfølelse, bedre helse og kreativitet? Cecilie gir deg et unikt innblikk i oppmerksomhetstrening, og du vil få verktøy som fungerer slik at du kan ta med deg dette videre i hverdagen.

 

Trening og smerte

Kai Skagseth, lørdag 12:45 – 13:45

På dette foredraget er det en fordel at men har noe basis kunnskap og forståelse for biologi/menneskekroppen/psykologi.

«Hvordan kan man være aktiv med kronisk/langvarig smerte»

– Inneholder helt overfladisk smertefysiologi, og noen psykologiske termer brukt på langvarige smerter (og forsåvidt idrettskader).

 

Kjernen i all trening

Knut Olav Gunnerud, lørdag 14:15 – 15:15

Kan man trene kjernemuskulatur mens man løper eller er planken og situps det beste?

Hva er egentlig kjernemuskulatur og hvordan trener man den til å bli så sterk som mulig?

Knut Olav går gjennom enkel anatomi og hva man bør tenke på hvis man skal få en sterkere kjerne.

 

Watt – hvorfor og hvordan!

Jamie Paulo, lørdag 15:45 – 16:45

En intensiv time med fordypning i Watt-treningens muligheter.

 

 

Tilbake til MasterMania hovedside

Del på