3T-Treningssenter » Påsketrening 2019
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny
Du er inne i undermenyen

Påsketrening 2019

Trening i hele påsken

Påsketrening kjøpes via knappen nedenfor, eller i resepsjonen på et av våre betjente senter. Gjelder trening på alle 16 3T-senter for kun 149,- for deg som ikke er medlem. Du kan trene så mye du vil. Ingen videre forpliktelser. Medlemskort hentes hos et av våre betjente senter.

 

Under 16 år?

Se info om Ungdomsmedlemskap her

 

Innmeldingstilbud

Melder du deg inn og blir medlem mellom 12. – 22. april får du fri innmelding og 3T-sekken på kjøpet. Tilbudet gjelder alle medlemskap med 12 betalende måneder. Se alle medlemskap og bli medlem via knappen nedenfor.

 

 

 

Dette får du som 3T-medlem

 

  • Tren på alle 3T-senter
   Som 3T-medlem får du tilgang til alle våre senter uten å betale noe ekstra (gjelder ikke lokale medlemskap).

 

 

  • Gratis treningsveiledning
   Våre trenere gir veiledning til alle som ønsker det! Vi anbefaler deg å få satt opp nytt treningsprogam med jevne mellomrom for best mulig progresjon i treningen.

 

  • Størst på gruppetrening
   På 3T finner du et stort utvalg gruppetimer med over 700 gruppetimer i uka. Vi har et bredt utvalg innen blant annet spinn-, aerobic- og styrketimer.

 

  • Gratis svømming
   3T-Rosten kan tilby et delikat bassengområde, med et 25m langt treningsbasseng som holder opp mot 29 grader.

 

  • Gratis squash
   Squash dekker alle elementene i trening, som styrke, utholdenhet, bevegelighet, smidighet og koordinasjon.

 

  • Gratis barnepass
   Barnepassen finner man i fine barnevennlige lokaler på utvalgte senter. Her foregår morsomme aktiviteter for de minste mens du trener.

 

  • Solarium
   På 3T er det 100 % skyfritt hver dag hele året! Her kan du finpusse brunfargen, lade batteriene og fylle på med D-vitamin.

 

  • Behandlingstilbud
   Vi tilbyr behandling hos fysioterapeut, kiropraktor, naprapat, kostholdsveilder, kurs, treningsgrupper og tilrettelagt trening. Du trenger ikke rekvisisjon fra lege for å komme til behandling.

 

  • Happenings
   Bli med på morsomme aktiviteter på sentrene våre gjennom hele året!

 

  • Frokost
   3T tilbyr sine morgenfriske medlemmer en enkel og god frokost. Serveres mellom kl. 7:15 og 8:30 alle hverdager på utvalgte 3T-senter.

 

 

På 3T står kvalitet og treningsglede i høysetet! Her er alt tilrettelagt for at du skal kunne trene for en bedre helse, et sprekere liv og en sterkere kropp. Du fortjener dyktige fagfolk, treningsutstyr i verdensklasse og den beste servicen  – det finner du på 3T! Velg 3T dersom du ønsker en trygg og inspirerende treningsarena!

 


 

Innmeldingstilbud gjelder t.o.m. 22. april 2019. Få fri innmelding og 3T-sekk. Gjelder medlemskap med 12 betalende måneder. Se alle typer medlemskap og bli 3T-medlem på www.3t.no/innmelding.

 

Studenter/elever under 18 år, må kjøpe medlemskap i resepsjonen ved oppmøte sammen med en foresatt, og ikke her på 3t.no. Avtalegiro kan ikke opprettes av personer under 18 år.

 

Del på