3T-Treningssenter » 3T-Pirbadet
Gå til innhold Gå til hovedmeny

3T-Pirbadet

Havnegata 12
7010 Trondheim

Tlf: 98058000
pirbadet@3t.no

Åpningstid med nøkkelkort:

Søndag – torsdag05:00 – 23:00
Fredag – lørdag05:00 – 21:00

 

Bemanning i resepsjon:

Mandag:15:00 – 21:00
Tirsdag:15:00 – 21:00
Onsdag:15:00 – 21:00
Torsdag:15:00 – 21:00
Fredag:15:00 – 19:00
Lørdag:Ubemannet
Søndag:Ubemannet


 

3T-Pirbadet har åpent 365 dager i året – tren når det passer deg!

 

Nå kan du kan trene nesten når som helst på døgnet på 3T-Pirbadet. Senteret vil være bemannet i store deler av åpningstiden, så du får den gode servicen du er vant til. Husk gyldig medlemskort/-bånd for å få adgang til å trene i periodene senteret er ubemannet. Du må ha polett eller 10-kronesmynt for å låse garderobeskapet.

 

Bildegalleri fra 3T-Pirbadet

 

– SERVICEINNSTILTE ANSATTE –

– STOR OG LUFTIG STYRKEAVDELING –

– STORE LOKALER I PIRBADET –

– GRUPPETIMER FOR ALLE –

– BODY & MIND –

– TØFFE GRUPPETIMER –

– EGEN INNGANG TIL PIRBADET –

– TRENING PÅ DINE PREMISSER –

– SLYNGETRENING –

– BLI INSPIRERT! –

– TRONDHEIMS BESTE UTSIKT –

– DYKTIGE TRENERE STÅR KLARE –

– STORE VINDUER UT MOT BASSENGET –

– FLOTT MILJØ –

– FIN DIN FAVORITT-TIME –

– DYKTIGE PERSONLIGE TRENERE –

 

3T-Pirbadet – du kommer garantert til å trives!

 

3T-Pirbadet kan som foreløpig eneste 3T senter tilby timen «Intervall 45». Dette er en time der man kun trener med sin egen kroppsvekt. Trening med egen kroppsvekt er for tiden nummer en blant verdens trenings trender så her er det bare å kaste seg med på nye utfordringer.
Vi har også daglig klasser med trening i vann. Dette er noe som passer for alle og er noe som absolutt bør prøves. Her er det begrenset antall plasser – så book din plass nå! Ellers kan vi tilby en variert timeplan, der alle kan finne noe som passer for seg, være seg du er en nybegynner eller en som har trent i mange år. Velkommen til oss på 3T Pirbadet og la våre dyktige og energiske ansatte inspirere deg til en morsom og energisk trening

 

Vi er stolte over å ha en stor frivektsavdeling, noe som stort sett betyr kort eller ingen ventetid for deg som vil ha en effektiv treningsøkt. Med utsikt mot Munkholmen får du også den rette inspirasjonskilden du trenger for å greie det siste intervalldraget på tredemølla.

 

 

Adkomst og parkering

Buss nr. 46 til Pirbadet.

Parkeringsautomater og parkeringshus i umiddelbar nærhet. Trondheim Parkering.

 

 

 

Svømming i Pirbadet

  • Som 3T-medlem får du 10% rabatt for deg og dine barn ved bading i Pirbadet. (Gjelder kun ved kjøp at dagsbilletter.) Medlemskort/medlemsbånd benyttes da til adgang fra 3Ts garderobe og inn til bassengene i Pirbadet.
  • Adgang for barn av 3T-medlemmer kan kjøpes på lik linje som for medlem, men barnet må registreres i bemannet resepsjon på et valgfritt 3T-senter for å kjøpe medlemsbåndet før første besøk, slik at de kan få adgang. NB: ved registrering av ditt barn trengs det egen e-post for barnet.
  • Dersom du skal benytte badeanlegget når 3T-Pirbadet er ubemannet, må adgang på ditt eller ditt barns medlemsbånd/kort forhånds-kjøpes i bemannet resepsjon på valgfritt 3T-senter, eller bruk knappene under.
  • Ved Helligdager, jul, vinterferie, påske, pinse og høstferie gjelder helgepris også på ukedager.
  • Totalmedlem forutsetter betalt månedsavgift eller årskort både til 3T og Pirbadet. Ved oppsigelse av bad eller trening må begge steder varsles.

    Kjøp av månedsabonnement eller årskort hos Pirbadet kjøpes via nettsiden: www.pirbadet.noeller i App: Pirbadet. Se også informasjon under priser: https://www.pirbadet.no/priser/ For mer informasjon eller varsel om oppsigelse kan sendes til: firmapost@pirbadet.no.


Dagsbillett
Dagsbillett 3-9 år
Dagsbillett 0-2 år
Dagsbillett stud.

 

* gjelder også ved Helligdager, jul, påske, pinse, høstferie og vinterferie.

 

Følg 3T-Pirbadet på Facebook

 

Del på