3T-Treningssenter » Takk til alle som svarte på årets serviceundersøkelse
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny
Du er inne i undermenyen

Takk til alle som svarte på årets serviceundersøkelse

Tusen takk til alle som svarte på årets Serviceundersøkelse og nominerte servicehelter og på denne måten hjelper oss til å gjøre 3T enda bedre .

Årets serviceundersøkelse viser en kundetilfredshet på hele 86,8%. 3T arbeider stadig for å bli bedre og tilby det beste treningstilbudet i Trøndelag og for å ha de mest fornøyde medlemmene.

 

Vinner av 3Ts trillebag
Vi gratulerer Jenny Kristine Dyrseth som vinner av 3Ts trillebag som takk for deltakelse i årets serviceundersøkelse.

 

Her er årets Servicehelter!

3T er stolte over å ha så mange dyktige ansatte som står på for å gi alle våre medlemmer en best mulig treningsopplevelse og service!

Se hva 3T-medlemmene selv har sagt om serviceheltene!

 

3T-Byåsen

 

Nina T. Solberg

Resepsjonsansvarlig og spinninstruktør

Fordi hun gjør en forskjell. Alltid blid og behjelpelig uansett. Har du en dårlig dag hjelper det å se hennes blide åsyn. Imponert over henne. Nina husker alle navn og er i tillegg en super spinninstruktør. Nina er tryggheten ved 3T-Byåsen.

 


 

3T-Ilsvika

 

Nicolai Hildre

instruktør og PT

Medlemmene beskriver Nicolai som alltid tilgjengelig, hjelpsom og faglig dyktig.  På gruppetimer er han motiverende, smilende og han korrigerer på teknikken dersom det trengs, samtidig som han gir positive tilbakemeldinger. Dette gjør at alle på timene hans får et veldig bra treningsutbytte.  Nicolai er rett og slett en veldig flink instruktør!

 


 

3T-Levanger 

 

Trine Holm

 

Fordi hun hjelper, er trivelig og slår alltid av en hyggelig prat og smiler hele tiden uansett hva!

 

 

 


 

3T-Leangen

 

Caroline Minsaas

Resepsjonist og instruktør

Caroline på 3T Leangen! Alltid like hyggelig når hun står i resepsjonen, og på gruppetimene er hun veldig flink til å

motivere og få meg til å ta ut det siste.

 

 


 

3T-Melhus 

 

Marit Tiller

Barnepasser

Med et varmt og hyggelig smil, stort eierskap til jobben som barnepasser og et stort engasjement til barnas trivsel i barnepassen vil vi gratulere Marit med prisen Årets Servicehelt 2017 på 3T-Melhus!

 


 

3T-Midtby’n 

 

Anne-Grethe Jakobsen

PT, instruktør og resepsjonist

Anne-Grethe er alltid blid og smilende, hilser, husker navn og kjører i tillegg supre gruppetimer. Veldig engasjert i det hun gjør og flink til å tilpasse/pushe innsatsen til gruppen og enkeltpersoner på gruppetimene samtidig som energinivået hennes smitter. Anne-Grethe er inspirerende og hjelpsom, og med variert og spennende program på gruppetimene. Hun slår gjerne av en prat og viser deg også hvordan man utfører øvelser på apparater riktig. Bidrar til at trening ikke bare er trening, men også sosialt på gruppetimene. Hun tar seg alltid tid til å hjelpe og er alltid blid og sprudlende. Blidere dame skal du lete lenge etter!»


 

3T-Moholt

 

Tone-Lill Reitan

Instruktør

Tone-Lill Reitan Ekstremt bra motivator som holder motet oppe til de aller fleste gjennom tunge cross-fit gruppetimer på 3T-Moholt, i tillegg har hun et glimt i øyet og et smil som smitter over på sine deltagere.

 

 


 

3T-Orkanger

 

Åse Wuttudal

Hun er alltid blid og imøtekommende, hjelpsom, morsom og utstråler positiv energi! Hun er et godt forbilde for oss medlemmer.

 

 

 


 

3T-Pirbadet 

 

Klara Dombai

Renholder

Makan til serviceinnstilt dame! Klara sørger for at det alltid er rent og pent på Pirbadet! Hun er flink og hjelpsom. Hun hjelper til overalt og bidrar til stor trivsel på 3T Pirbadet. Klara er profesjonell til fingerspissene og smiler og hilser på alle! Klara engasjerer seg i alt på senteret og hjelper til med praktiske ting når det er behov for det.


 

3T-Ranheim

 

Yvonne Nossum

Resepsjonist og yogainstruktør

Hun er positiviteten selv, som smitter dette over på alle medlemmer og andre ansatte. I tillegg til dette er hun helt rå på kundebehandling, og gjør daglig at medlemmer går ut fra senteret med følelsen av at de har fått noe ekstra.  Når du legger på at hun virkelig puster og ånder for at 3T-Ranheim skal gjøre det bra, da snakker vi servicehelt!  Så hun fortjener utvilsomt tittelen Årets Servicehelt.


 

3T-Rosten 

 

David Sommervold Folde

PT og gruppeinstruktør

David er alltid blid og i imøtekommende. Han ser hele personen og er veldig hjelpsom. Han viser kundene sine at han bryr seg om hva de klarer å prestere. David er kjempeflink til å følge opp PT- kundene sine. Han sender tilbakemelding etter vel gjennomførte timer. Han holder oppe motivasjonen og SER kunden. Han er flink til å lytte, man føler virkelig at han bryr seg. Det er alltid god stemning på PT- timene. Han er og veldig god til å pushe og gjøre at alle føler seg inkludert og sett på gruppetimer. Han husker til og med alle navnene på deltakerne. David er fantastisk engasjert, kunnskapsrik og motiverende. Han er absolutt en servicehelt!


 

3T-Saupstad 

 

Carla Rivera

Gruppekoordinator, instruktør og resepsjonist

Carla rå dame, som alltid smile og er i godt humør. Om det er en dag jeg ikke orker å trene, så motiverer hun meg og pusher meg til å fullføre dagens økt. Dette fører til sterk mestringfølelse. Gir meg alltid en følelse av å være hjertelig velkommen når jeg kommer på trening! Hun fortjener å vinne.

 

 


 

3T-Sluppen

 

Lill Anita Wærnes

Renholder

Hyggelig, smilende og dyktig renholder. Tar seg alltid tid til å hilse og slå av en prat.

 

 


 

3T-Solsiden 

Lisa Laumann

Instruktør og PT

Lisa er veldig tilstede både i treningssalen og på gruppetimene. Hun er alltid sprudlende og har et humør som smitter. Lisa er en dyktig instruktør og en fantastisk flott PT med masse kunnskap og energi! Hun har alltid et smil på lur, og får oss medlemmer i godt humør.

 


 

3T-Steinkjer 

 

Tor Svepstad

Spinninstruktør

Tor er spinninstruktør med stor S, han er lidenskapelig opptatt av sykling og dette smitter over på alle som møter han. Medlemmene beskriver Tor som alltid blid, en som gir av seg selv og som tar vare på alle som kommer på timene hans. Vår servicehelt stiller opp om det trengs vikar, alltid like entusiastisk og med et smil om munnen.

Del på