3T-Treningssenter » Takk til alle deltok på årets serviceundersøkelse
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny
Du er inne i undermenyen

Takk til alle deltok på årets serviceundersøkelse

Tusen takk til alle som svarte på årets serviceundersøkelse og nominerte servicehelter. 3T_service_2015_kundetilfredshet

 

Årets serviceundersøkelse viser en kundetilfredshet på hele 84,8%. 3T arbeider stadig for å bli bedre og tilby det beste treningstilbudet i Trøndelag og for å ha de mest fornøyde medlemmene.

 

 

Vinner av 3Ts trillebag
Vi gratulerer Trine Pernille Athina Hanssen Lingås som vinner av 3Ts trillebag som takk for deltakelse i årets serviceundersøkelse.

 

 

 

 

 


 

Her er årets servicehelter på 3T

3T er stolte over å ha så mange dyktige ansatte som står på for å gi alle våre medlemmer en best mulig treningsopplevelse og service.

 

3T-ByåsenDaniel-Skogstad

 

Daniel Skogstad, treningsveileder og Personlig Trener

Supermotiverende, dyktig og kunnskapsrik, virker oppriktig veldig interessert i sine kunders fremgang. Stiller alltid opp og legger til rette for kunden. Man trenger ikke å bekymre seg for at opplegget hans ikke virker – for det gjør det!

 

 


 

3T-LeangenTommy-Moen-Tharaldsen
Tommy Moen Tharaldsen, resepsjonist, instruktør, treningsveileder og Personlig Trener.
Alltid blid og hyggelig og ikke minst INSPIRERENDE – som trener, som PT og som gruppeinstruktør. Han er motiverende og bryr seg.

 

 

 


 

3T-LevangerHege-Anita-Myhre-Hegglund
Hege Anita Myhre Hegglund, instruktør
Hege er alltid blid og sprudlende og sprer masse glede.  Hun møter godt forberedt og er faglig dyktig. Hun inspirerer og motiverer på alle sine timer. Man får masse energi bare av å se på henne. Superdame!

 

 

 


 

3T-Midtby’nServicehelter_2015_Ingrid_LivLiv_Lingrid
Liv Johansen og Ingrid Rolfseng, renholdere
Ingrid og Liv utstråler en positivitet som de deler med medlemmene og kollegaer. De er utrolig profesjonelle og grundige i jobben de gjør, og de er begge opptatt både av å ta vare på medlemmene og renholdet på senteret. De har masse rutine fra renhold og de går ikke hjem før senteret er skinnende rent. De har en utrolig yrkesstolthet som igjen gjenspeiler jobben de gjør.


 

3T-Orkanger Christina-Stølshaug-Gundersen

Christina Stølhaug Gundersen, instruktør og resepsjonist

Alltid blid, sprudlende og energisk. Får meg til å yte ekstra!
Hun møter deg alltid med et strålende smil, er høflig, behjelpelig og en sånn råtass av en instruktør i spinning timene sine. Hun utstråler vennlighet, energi og gir en enda mer lyst til å trene på dørstokkdager.

 

 


3T-PirbadetServicehelter_2015_Roger-Ervik

Roger Ervik, treningsveileder og Personlig Trener

Han yter maks service, er ALLTID blid og hyggelig, og ikke minst kunnskapsrik og hjelpsom! Han er tilgjengelig hver gang han er på jobb og er oppmerksom. Han er kjempeflink til å lære bort teknikken på øvelser.

 

 

 


 

 

3T-RostenDavid-Folde

David Sommervold Folde, treningsveileder og Personlig Trener

David er en utrulig trivelig person som er svært dyktig og engasjert i jobben sin. Han viser alltid interesse ved å komme bort å høre hvordan det går og har den rette attityden. Jeg finner mye råd og støtte i denne mannen, så han fortjener absolutt denne prisen. David er genuint interessert i mennesker, han ser deg og veileder deg om du gjør øvelser feil. Han er den beste treneren jeg har hatt i mine 30 år som 3T- medlem. David er kunnskapsrik i treningssammenheng, og han stiller alltid opp hvis jeg trenger veiledning.

 


 

3T-SaupstadCarla-Rivera

Carla Rivera, gruppekoordinator, instruktør og resepsjonist
Hun er alltid godt humør og har alltid tid om man lurer på noe. Hun er inspirerende, har en fantastisk energi og utstråling, og jeg gleder meg alltid til timene hennes!

Hun er en helt rå instruktør og fins det noe blidere resepsjonist/instruktør i hele 3T? Nei! Et herlig vesen man alltid blir i godt humør av.

 

 


 

3T-SluppenServicehelter_2015_Kristian-Kvalen
Kristian Kvalen, resepsjonist

Han er alltid til stede for deg. Blid, oppmuntrende, serviceinnstilt og i godt humør. Kristian er en hjelpsom og dyktig medarbeider som ofte bidrar med gode råd og tips.

 

 

 

 


 

3T-SolsidenMats Nilsen
Mats Nilsen, resepsjonist
Han har glimt i øyet og yter alltid det lille ekstra. Mats er alltid vennlig, har et smil på lur og får alle til å føle seg velkommen. Når Mats er på jobb blir alle kunder seg sett. Alle har noe å lære av Mats.

 

 


 

3T-SteinkjerThor-Andre-Wold-Hagen
Thor André Wold Hagen, treningsveileder og Personlig Trener

Alltid like blid og inkluderende. Har hatt han som PT en god stund, og har opplevd en fenomenal utvikling! Thor har sett meg som personen bak «kunden», og har virkelig hjulpet meg videre ved å stille de riktige spørsmålene.

 

 

 

Del på