3T-Treningssenter » Takk til alle som svarte på årets serviceundersøkelse
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny
Du er inne i undermenyen

Takk til alle som svarte på årets serviceundersøkelse

Tusen takk til alle som svarte på årets serviceundersøkelse for 3T og nominerte servicehelter, og på denne måten hjelper oss til å gjøre 3T enda bedre!

Årets serviceundersøkelse viser en kundetilfredshet på hele 87,5%!
3T arbeider stadig for å bli bedre og tilby det beste treningstilbudet i Trøndelag og for å ha de mest fornøyde medlemmene.

 

Vinner av 3Ts trillebag
Vi gratulerer Gry Elin Valseth som vinner av 3Ts trillebag som takk for deltakelse i årets serviceundersøkelse!

 

 


 

Her er årets Servicehelter!

3T er stolte over å ha så mange dyktige ansatte som står på for å gi alle våre medlemmer en best mulig treningsopplevelse og service!

Se hva 3T-medlemmene selv har sagt om serviceheltene!

 

3T-Byåsen

 

Martin Gulbrandsen

Personlig trener, instruktør, resepsjonist

«Han fortjener utmerkelsen fordi han alltid er blid, imøtekommende og tvers i gjennom en hyggelig. Makan til motiverende og trivelig PT skal man lete lenge etter. Martin hilser alltid når man kommer og når man går, uansett uten unntak.Han har alltid et smil om munnen, er alltid tilgjengelig og hjelpsom uansett hva det er. Han gjør alltid det ytterste for at man skal ha det bra og trives. Du ser han også ofte med vaskebøtte og tue når han har ledig tid. Han tar virkelig jobben sin på alvor.

 


 

3T-Fossegrenda

 

Anders Carter

Personlig trener

«Anders Carter fortjener  for at han er en utrolig kunnskapsrik og motiverende PT! Skikkelig trivelig og engasjert type :) Opplevde at han virkelig satt av tid til meg i oppstartsfasen og at han oppriktig ønsker å hjelpe meg med å bli i bedre form og finne felles løsninger for hvordan jeg kan nå målene mine. Smiler bestandig og sier alltid hei og ønsker meg god trening. Spør også om hvordan økten var når jeg er ferdig. Han er meget flink til å forklare og veilede i bruk av apparater.»

 

 


 

3T-Ilsvika

 

Lars-Martin Brasø Guttormsen

Personlig trener og instruktør

«Lars-Martin blir sett på som en veldig blid, omgjengelig og ekstremt dyktig person. Han er alltid på plass og han ser alle. Han innesitter mye kompetanse som han brenner for å videreformidle til alle rundt seg. Han er profesjonell og gir alt for at medlemmer og kollegaer skal få en god treningsøkt både i trenersal, som PT og som gruppeinstruktør.»

 


 

3T-Leangen 

 

Marius Waatsveen

Resepsjonistansvarlig

«Det er fantastisk å kunne komme på trening hvor en ansatt virkelig viser interesse i å ha en fin samtale om trening og mer. I lang tid satte jeg pris på å spise frokost på 3T og håpet at han var på jobb, hver gang jeg skal trene på Leangen håper jeg å treffe Marius. Han går den ekstra mila for medlemmene. Kjempekar!»

 


 

3T-Levanger 

 

Lise Elden Hustad

Instruktør

3T-Levangers herlige Lise har blitt kåret til årets servicehelt med sin fantastiske energi og glød. Hun drar lett med seg medlemmene til nye høyder i sine timer.

«Alltid et stort smil! For et fyrverkeri!! Det går ikke an å ikke yte maks når du har en slik instruktør forran deg på gruppetimen.»

 


 

3T-Melhus 

 

Lasse Lassen

Personlig trener

Lasse yter alltid 100% og lever jobben sin. Han er en veldig populær ansatt som oppriktig bryr seg om kundene og medlemmene. Et eksempel på det er når han mange ganger i uka drar over til eldresenteret og henter seniorer som sitter i rullestol som har kjøpt PT-timer av han. En mer serviceinnstilt, faglig kompetent og dyktig ansatt skal man lete lenge etter.»

 


 

3T-Midtby’n 

 

Thale Hansen Tremoen

Instruktør, gruppetrenerkoordinator og resepsjonist

«Makan til fyrverkeri skal man lete lenge etter! Hun har alltid full kontroll og er veldig hjelpsom. Thale er alltid kjempeblid med masse energi, som gir alt i sin rolle på 3T, både på timer og i resepsjonen! Hun gjør trening gøy. Som instruktør sprer hun energi i rommet, virkelig motiverer, får alle med og får gruppetimene til å bli morsomme, men samtidig slitsomme! Hun yter god service og er alltid behjelpelig til å svare på spørsmål. Hun er dyktig til å gi råd og alternative øvelser for de som måtte trenge det.»

 


 

3T-Moholt

 

Simen Løvseth

Personlig trener og instruktør

«Han kommer med gode tilbakemeldinger, er kunnskapsrik og virker genuint interessert i at jeg skal få maks ut av treningen på tredemølletimene. Han er alltid veldig flink til å hjelpe. Alltid imøtekommende og hjelper til med teknikk.»

 

 


 

3T-Orkanger

 

Stine Emilie Haugen

Resepsjonist, instruktør og koordinator

«Hun er alltid godt forberedt, en god instruktør med glimtet i øyet! På fredager serverer hun kjempe god kaffe og frokost etter morgenspinningen.

Stine er alltid blid og hyggelig. Hun ser alle og slår gjerne av en prat. Hun er en sevicehelt!»

 


 

3T-Pirbadet 

 

Mari Rotmo

Personlig trener, fysioterapeut og instruktør

«Yter god service som fysio og PT, har gode og givende gruppetimer; med høy intensitet, individuelle hensyn OG med et stort smil. Fantastisk PT og veldig serviceinnstilt. Smiler hele tiden og tar individuelle hensyn i gruppetimene. Stødig veileder og dyktig fysioterapeut. Givende timer med intensitet og humør. Hun imponerer, gir masse gode tips og flott råd. Man får inntrykk av at hun er oppriktig glad for å være der for å hjelpe akkurat deg. Mari er en inspirerende, motiverende og dyktig trener og man blir glad av å være på hennes gruppetimer.»

 


 

3T-Ranheim

 

Yvonne Nossum

Resepsjonist og instruktør

«Hun er alltid sprudlende, blid, imøtekommende og serviceinnstilt. Hun er en av grunnene for at jeg trener på 3T-Ranheim! Hennes energi og utstråling er motiverende for treningen!»

 


 

3T-Rosten 

 

Roger Dahl

PT og instruktør

«Roger er meget  flink til å motivere med en god blanding av humor og skikkelig støtte. Han er kunnskapsrik, motiverende og tydelig. Han er dyktig til å gjennomføre gode gruppertimer innen Hiit og Tredemølle. Roger har et smittende humør og møter oss alltid med et smil. Han pusher oss akkurat nok til at vi klarer litt mer!

Han er tilstede i treningssalen, og har alltid et tips når det gjelder teknikk og utførelser av øvelser. Roger er rett og slett en suveren type som fortjener tittelen årets servicehelt 2018.»

 


 

3T-Saupstad 

 

Jessica Garay

«Hun gjør hver gruppetime fantastisk og hun er et råskinn av en zumbainstruktør, alltid blid og imøtekommende!

Jessica ser alle, motivere,  leverer produkt i beste kvalitet gang på gang,  inkluderende ikke minst engasjert.

Profesjonell, engasjerende og alltid serviceinnstilt! Hun fyller kravene i alle ledd.»

 


 

3T-Sluppen

 

Lill Anita Wærnes

Renholder

«Hun er alltid blid og hyggelig og utfører vaskingen veldig nøye, alltid rent på Sluppen ☺ Lill er flink og hyggelig! Alltid blid, hyggelig og hensynsfull. Bestandig rent og ryddig i garderober og saler  – og vasking av Squash hallens gulv er til etterfølgelse.»

 

 


 

3T-Solsiden 

 

Ida Tangstad

Instruktør og PT

«Ida er en energisk solstråle. Det er ikke tvil når Ida er på plass, hennes gode humør og treningsglede smitter over på de som er med på timene hennes. Det er rett og slett umulig å ikke digge Ida Tangstad! Ida er alltid positiv, med latteren på lur. Hun ser alle, er hjelpsom og får de rundt seg til å yte det lille ekstra. Ida kjører kjempeartige gruppetimer, er en super trener og et fint forbilde. Hun gir max på gruppetimer uansett om timen er fulle eller halvfulle. Ida byr på seg selv og gjør det lett å trives på trening. Hun er også en trygg motivator som PT, og tar hensyn til dine ønsker og styrker/svakheter. Det oser av henne at hun trives i jobben sin, noe som smitter over i treningsglede til oss medlemmer!»


 

3T-Steinkjer 

 

Maren Gjølga

Personlig trener, instruktør og resepsjonist

«Ei trivelig, imøtekommende og flink dame. Gir stor motivasjon og er flink til å gi råd og tips under veiledningstimer. Hun gir det lille ekstra og er alltid blid og trivelig. Henne er det bare å spørre om hjelp så får du det. Like blid om imøtekommende enten hun er instruktør eller står i resepsjonen. Veldig flink til å rettlede og motivere under Tabata-timer. Tar seg tid til å svare på spørsmål og tilbyr å sette opp eget program på treningsapparatene. Gleder meg alltid til hennes Tabata-timer, som jeg har gått på fast siden de startet med det i januar.»

 

Del på