3T-Treningssenter » 87,3 % kundetilfredshet!
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny
Du er inne i undermenyen

87,3 % kundetilfredshet!

Tusen takk til alle som svarte på årets serviceundersøkelse og nominerte servicehelter!

Årets serviceundersøkelse viser en kundetilfredshet på hele 87,3%. En økning på 2,5 % i forhold til i fjor. 3T arbeider stadig for å bli bedre og tilby det beste treningstilbudet i Trøndelag og for å ha de mest fornøyde medlemmene.

 


 

Vinner av 3T-trillebag

Vi gratulerer June Uran Sundet som vinner som takk for deltakelse i årets serviceundersøkelse. Hun vinner 3Ts trillebag med diverse innhold og et gavekort på 50 minutter terapautisk massasje fra 3T-Helse.

 

trillebag_m_innhold_premie_serviceundersøkelse_2016_916

 


 

Årets servicehelter på 3T

3T er stolte over å ha så mange dyktige ansatte som står på for å gi alle våre medlemmer en best mulig treningsopplevelse og service!

Se hva 3T-medlemmene selv har sagt om de heldige vinnerne!

 


 

kim3T-Byåsen
Kim Arve Orten, instruktør og resepsjonist

 

Han har utstråling, er veldig behjelpelig dersom man har spørsmål eller man trenger noe. Kim er alltid blid og han hilser alltid på deg når du kommer inn og når du drar. Kim tilbyr flott service, og man føler seg alltid velkommen når Kim står i resepsjonen. Han har dessuten motiverende gruppetimer.

 


 

3T-IlsvikaThea_Bekkevold_IMG_5262
Thea Foss Bekkevold, instruktør og resepsjonsansvarlig

 

En skikkelig solstråle og gledesspreder,  som tar seg tid til å snakke med alle våre medlemmer. Av flere av våre kunder er Thea også blitt utnevnt til 3T- sola,  så blid og hyggelig som hun alltid er. Hun er oppriktig interessert i hvordan det går med treningen din, og er enn sann motivator. Thea er et prakteksempel på det å gi «det lille ekstra», og hun er en flott ambassadør for 3T.

 


 

3T-Leangenlinn_oppdol_web
Linn Opdøl, instruktør, koordinator og Personlig Trener

 

Linn Opdøl heter hun og er en helt fantastisk instruktør da hun er utrolig inspirerende, alltid sprudlende og gir full gass. Hennes zumba (og core)timer er oftest fulle. Det merkes at hun elsker det hun gjør, for alle i rommet blir påvirka av hennes engasjement og glede :) I coretimene forklarer hun fint og grundig hva øvelsene vi gjør bidrar med for kroppen uten at det blir terping… Man må være kjempesyk for å unnlate å gå til hennes timer, vil ikke gå glipp av en eneste…

 


 

3T-LevangerGøril Hustad
Gøril Hustad, instruktør og Personlig Trener

 

Med sitt blide og engasjerende vesen og stor kunnskap om kroppen tar hun seg tid til å gi god hjelp og gode råd. Hun ser virkelig hvert individ og gir individuelle tilpasninger.

 


 

3T-Midtby’n 480x360_tonje-lien-wold
Tonje Lien Wold, instruktør og resepsjonist

 

Tonje er ALLTID smilende, positiv og hyggelig. Hun får folk mer motivert på gruppetimer. Hun sprer treningsglede og er oppriktig interessert i andres helse og treningshverdag. Tonje er alltid serviceinnstilt og innehar masse kunnskap i tillegg til at hun er en stor inspirasjonskilde. Hun ser hver enkelt og skaper et godt miljø!

 


 

3T-Orkanger 480x360_stine-emilie-haugen
Stine Emilie Haugen, instruktør og gruppekoordinator

 

Stine er alltid imøtekommende og blid. Det er behagelige å være med på hennes gruppetimer, mye på grunn av god koreografi og at hun er den hun er. Er smilende, hjelpsom, tilgjengelig og har kunnskap om trening som hun deler på en god og folkelig måte ☺ Hun er herlig og strukturert og har veldig gode timer, har et flott vesen.Hun får deg til å føle deg hjemme på 3T-Orkanger.

 


 

3T-Pirbadetjohnny_lofald_800x600

Johnny Løfald, instruktør, gruppekoordinator og Personlig Trener

 

Johnny er alltid er så imøtekommende og blid, og bringer alltid mye positiv treningsglede på timene sine! I tillegg har han tatt initiativet til 7 min. med magetrening et par ganger i uka som er blitt veldig populær! Han gir seg ikke før man blir med, og med et utrolig godt humør får han øvelsene til å bli morsomme, selv om de er vonde som fy. Han viser at han bryr seg om alle sine kunder og en føler at en kjenner han og at han kjenner deg. Vegrer meg aldri for å spørre om noe da han alltid har tid til å prate og gi råd. I tillegg er han en fantastisk instruktør og motivator!

 


 

3T-Rosten 480x360_Malin-Bergquist

Malin Bergquist, instruktør og resepsjonsansvarlig

 

3T-Rostens servicehelt er Malin Bergquist. Hun er alltid blid og smilende og engasjert i alle kundene. Og på timer er hun inkluderende og samtidig så pusher hun deg til å yte ditt beste. Herlige Malin :)
Malin har en fantastisk fin utstråling, er imøtekommende og veldig hyggelig. Supersprudlende med masse energi, som smitter over på oss som er med på timene hennes! En flott person å møte når man kommer inn på senteret.

 


 

3T-Saupstadtrond_michael_dretvik_800x600

Trond Michael Dretvik, Personlig Trener

 

Trond Michael er utrolig hyggelig og hjelpsom person! Han gir altid gode tips når man trenger det, og svært gode tilbake meldinger som gir deg motivasjon. Han er dyktig, kunnskapsrik og profesjonell i jobben sin, og deler gjerne denne kunnskapen med medlemmene. Derfor fortjener Trond å bli servicehelt!

 


 

3T-Solsiden480x360_monika-buas-hansen_solsiden
Monica Buås Hansen, instruktør

 

Hun er veldig positiv og sprudlende og motiverer til full innsats. Hun har enormt morsomme og effektive timer. Monica er genuint interessert i medlemmene, dyktig i jobben og faglig sterk. Hun har alltid et stort smil på lur, og har super oppfølging.

 


 

3T-Steinkjer 480x360_hilde-brevik_steinkjer
Hilde Brevik, instruktør

 

Fantastisk sprudlende og flink instruktør som motiverer til å ha det knaillartig og bli skikkelig sliten og svett. Hun gir masse energi til oss som er på gruppetrening. Den blideste og mest tilstedeværende instruktøren og er serviceinnstilt til alle medlemmene. Tripper formelig hver uke etter å komme på hennes timer, og hun er veldig flink til å motivere folk rundt seg til å trene. Den komplette gruppetreningsinstruktøren!

 


 

3T-SluppenLill Anita Wærnes
Lill Anita Wærnes, renholder

 

Hun møter deg alltid med et smil og gjør en fantastisk god jobb! Jeg har aldri opplevd at det feks har vært skittent i dusj/garderobe eller inne i treningssalen.

 

Del på