3T-Treningssenter » Kjære medlemmer!
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny
Du er inne i undermenyen

Kjære medlemmer!

Som kompensasjon for stengte senter trekkes det ikke medlemsavgift 20. april.

Mange medlemmer ønsker likevel å betale medlemsavgift for å støtte sitt 3T-senter. Dette setter vi veldig stor pris på! 💙 Dette er vanskelig å gjennomføre akkurat nå. Om du vil, kan du vise din støtte gjennom å kjøpe Team3T-sekken! Den kommer i begrenset opplag, og selges til 499,- i 3Tshop.no. 

 

 

Vi har mottatt mange støttemeldinger fra dere 3T-medlemmer, tusen takk alle sammen! 

 

Har du ikke mottatt e-post fra oss i det siste?

Har vi korrekt kontaktinformasjon på deg? Logg deg inn på Min Side her på 3t.no og sjekk at du har oppdatert kontaktinformasjonen din. Dersom du ikke husker hvilken e-post som er lagt inn hos oss, eller får logget deg inn, send en mail til 3t@3t.no så hjelper vi deg.

 

 

 

Hjemmetreningen har blitt svært godt mottatt, og vi håper at dette kan gi deg et lite lyspunkt i hverdagen. Vi streamer timer på Facebook hver dag, og legger alle hjemmetreninger under 3t.no/hjemmetrening og på vår YouTube-kanal slik at du kan plukke de frem når det måtte passe deg. Kanskje får du prøvd deg på en ny treningsform hjemme på stuegulvet?

 

 

Vi gleder oss utrolig mye til vi kan åpne dørene på 3T og treffe dere igjen!

 

Følg oss gjerne på sosiale medier for oppdateringer og daglig inspirasjon til hjemmetrening, og del gjerne bilder og videoer med oss, bruk hashtaggene #3ttrening og #team3t.

 

 

💙💙💙