3T-Treningssenter » Presentører/Foredragsholdere
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Presentører/Foredragsholdere

Kickoff med Anja Hammerseng-Edin!

Anja er en av Norges tidligere beste håndballspillere. Hun inspirerer deg til å være modig og gir deg styrke til å se muligheter i stedet for begrensninger! Med sine verktøy for å holde og flytte fokus, inspirerer hun til både små og store endringer i hverdagen og på arbeidsplassen.

 

Tony Stone er en høyt verdsatt koreograf i det internasjonale dansemiljøet. Han omfavner dans med den største lidenskap og formidler den på en verdensomspennende plattform. Hans undervisningsstil og herlige personlighet trekker fulle klasser verden rundt. Tony Stone har blant annet koreografert og danset for MTV World Tour, LL Cool J og Salt ‘n’ Peppa, og sist men ikke minst Michael Jacksons Tribute Show!

 

 

Pia Seeberg er fysisk og mental trener, og jobber i dag som onlinetrener, podcaster og profil i sosiale medier. Hun har skrevet flere bøker, deriblant om trening etter fødsel, og jobber ukentlig med nybakte mødre på et fysisk og mentalt plan.

https://www.instagram.com/piaseeberg/

https://piaseeberg.no/

 

 

Sølve er gruppeinstruktør, personlig trener, kurs og foredragsholder, som har vokst opp til heftige 90-tallsbeats på landet. Med folkelig humør, gjennomtenkt bevegelse og drivende musikk tar han deg med på treningsøkter du har lyst til å komme tilbake til. Han var på 3T i forbindelse med Shapeup Convention i 2018, og han sjarmerte oss med sin smittsomme energi, gode humør og uhøytidelige væremåte.

 

 

Therése Furudal er en naturkjær yogini med base i Åre, Sverige. Der driver hun sitt firma Yoga Stories, og tilbyr klasser og workshops rundt omkring i Sverige samt yogareiser til solfylte strøk med Ving. Therése er en del av Global Yogas utdanningsteam hvor hun utdanner andre yogalærere. Hun har en lang bakgrunn innen gruppetrening både i Sverige og utlandet og har studert psykologi, helsevitenskap og kommunikologi ved siden av yogaen. Hennes klasser kjennetegnes av personlighet og nærvær, og er en miks av letthet, latter og alvor.

 

 

Etter 25 år som profesjonell fitness presantør har Per utviklet en unik måte å undervise på og kombinerer dette med sin evige entusiasme, kreativitet og glede. Per er et energisk kraftverk, og hans unike kombinasjon av kommunikasjon, spill og utfordring er hans varemerke og representerer grunnlaget for hans internasjonale suksess! Per har bakgrunn fra streetdance, jazz, house og kampsport, noe som gjenspeiles gjennom en intens følelse og «groove» i timene hans.

Per er grunnlegger og opplæringsspesialist på «Move On Fitness Education School» i Romania. Videre så er Per en av få utvalgte globale ambassadører for det EU-baserte prosjektet EREPS (European Registry of Exercise Professionals) og mentor for tillsvarende prosjekt i Afrika – AREPS.

facebook.com/permarkussen

 

 

 

Paco er en KEISER M-series International Trainer og International Presenter. Han er en av de mest populære og ettertraktede i verden med mer enn 25 års erfaring i treningsbransjen. Han har opprettet flere Fitness treningsprogrammer samt treningsinstruktører. Han har presentert i over 60 land, samt ved større arrangementer over hele verden, inkludert IDEA, IHRSA DUAS, IHRSA Brasil og IHRSA Europa, pluss mange flere. Pacos lidenskap er trening og helse, noe som er godt synlig om du har mulighet til å delta på en av hans klasser. Hans karisma og energi, hans store kunnskaper om trening, helse og fysisk aktivitet, og hans erfaring som pedagog gjør hans presentasjoner og treninger motiverende, underholdende og svært unike.

 

 

Adam er tidligere profesjonell fotballspiller fra Slovakia som de siste 7 årene har jobbet som Personlig trener. Har er en meget ettertraktet PT, kreativ, kunnskapsrik og en vår mestselgende PT noen sinne. Han har høy kompetanse innen idrettsspesifikk trening, men men også etterspurt blant kunder med behov for å endre eller opprettet en sunn og leken livsstil.

 

 

Aina elsker en utfordring og vil gjerne jobbe med alt fra toppidrettsutøvere til de som aldri har vært i nærheten av et treningssenter.

De siste fire årene har hun tatt en videreutdanning i ultralyd diagnostikk som er utrolig spennende som fagfelt. Ainas og Klinikkens visjon i 3T er å knytte tette bånd med Personlige Trenere for å få utnyttet den potensielle synergien som kan oppstå når behandling, opptrening og trening tilbys under samme tak, i samme kjede.

 

 

Sol er en allsidig trener som selv er toppidrettsutøver i vektløfting. Hun har konkurrert på internasjonalt nivå i crossfit og har blant annet vunnet Europamesterskap, samt deltatt i CrossFit Games to ganger. Hun har bakgrunn fra Forsvaret, er utdannet lærer og har jobbet som trener ved siden av studier og lærerjobb de siste 7 årene. Sol er en trener som appellerer til alle og er opptatt av at alle får hjelp på det nivået de befinner seg på akkurat nå.

 

 

Stine Moen Nilsen (eller kjent som opp-ned Stine) har vært instruktør på 3T siden 2018. Hun er sertifisert Personlig Trener og Kostholdsveileder gjennom AFPT, og er utdannet Idrettslærer gjennom Norges Idrettshøgskole og NTNU. Hun er også sertifisert aktivitetsleder/trener i en rekke idretter. I tillegg til å jobbe som instruktør på 3T-Ranheim satser hun aktivt på CrossFit/Functional Fitness. 

 

 

Ove har jobbet i 3T siden høst 2012. Sertifisert sykkel instruktør fra Norges idrettshøyskole og har erfaring som instruktør siden 2008. Ove er en habil syklist og hans evne til å overføre og lære bort kunnskap på en veldig forståelig og lettbeint måte er meget verdifull. Ove holder instruktørkurs for 3T-kjeden og ble i tillegg kåret til byens beste spinn instruktør i 2014 i regi av Adresseavisa.

 

 


Med over 20 år i treningsbransjen har Kristine opparbeidet seg en lang og bred erfaring. Hun er en allrounder som underviser det meste, men falt virkelig for yoga da hun startet med det for alvor for noen år siden. Hun elsker å formidle bevegelsesglede og å inspirere andre til gi sitt beste. Med sin smittende treningsglede og gode formidlingsevne vil du garantert få en herlig opplevelse på Kristines yogaklasse!

 

 

Ana er opprinnelig fra Frankrike, og underviser derfor på engelsk. Hun er sertifisert Kundalini Yoga instruktør og er er for tiden i en 500 timers utdanning innen denne typen yoga hvor hun fant en kombinasjon av det hun elsker: å utforske meditative tilstander, overgå seg selv (med dyp lytting av selvet), selvuttrykk gjennom fri bevegelse, samt musikk og mantrasang. Våren  2021 kom hun til 3T-Midtbyn og har siden da undervist Kundalini Yoga på Midtbyn og på Pirbadet. Ana kjennetegnes under beskrivelsen balansert, i harmoni, hun har en leken og musikalsk tilnærming til kompleksiteten rundt «breathing meditation». Hun er pedagogisk, og får alle til å føle seg vel på hennes timer.

 

 

Linn har vært i treningsbransjen siden 1997, er utdannet som personlig trener gjennom Norges Idrettshøyskole og er en høyt verdsatt instruktør blant 3Ts medlemmer. Hennes pedagogiske dyktighet, lidenskap for trening og energiske vesen gjør hennes timer til en herlig treningsopplevelse du sent vil glemme!

 

 

 

 

 

Joachim, er 30 år og jobber som gruppetreningsinstruktør for 3T-Leangen. Han er sertifisert gruppeinstruktør i step, aerobic og sykkel via Inspartum akademi. Instruktørkarrieren er relativt fersk, men han har flere år som gruppetreningsentusiast bak seg! Joachim startet sin instruktørkarriere våren 2021 og har på kort tid gjort seg bemerket med sin fargerike personlighet, smittende energi og uhøytidelige væremåte. Som instruktør har han et brennende engasjement for lystbetont trening. «Min tanke er at medlemmene skal få gruppetimer av høy kvalitet, innhold som er faglig og fylt av fart og energi!»

 

 

Ragnhild elsker å være instruktør og den kjærligheten tar hun med seg på hver time. Som instruktør er hun engasjert og bringer masse energi og lekenhet til timene sine. Hun er uhøytidelig og «bjudar på» og slår gjerne til med en tematime i ny og ne. Ragnhild elsker å gi medlemmene det lille ekstra selv på en helt vanlig ukedag. I tillegg er hun kunnskapsrik og pedagogisk, og trives aller best når hun får leke seg med musikk og spre masse treningsglede til folket!

 

 

 

 

 

Med 30 års erfaring har Heidi Klefstad mye å lære bort om å motivere. I en løs og ledig tone kommer hun med hverdagsfilosofiske betraktninger rundt det å våge å velge glede som tilnærming for å oppnå det du ønsker – både i arbeid og privatliv.

 

 

Andreas Skjetne har i løpet av kort tid markert seg som en profil i treningsbransjen. I dag er han markedssjef i treningskjeden EVO. Med over 10.000 gjennomførte PT-timer og bachelor fra Norges Idrettshøgskole har han bred erfaring innen trening. Sammen med Henning Holm har Skjetne utgitt boken «Hvordan lykkes som PT», en enkel og effektiv guide til hvordan personlige trenere skal lykkes i sin arbeidshverdag. Ved siden av dette foreleser han for fremtidens PT hos Akademiet for personlig trening, AFPT.

 

 

Signe Nilssen Stafne er utdannet fysioterapeut fra 2001 og tok phd med tema «Trening i svangerskap» fra 2012. Hun er spesialist i kvinnehelse, MNFF, og jobber nå ved St.Olavs hospital med kvinner med underlivsproblematikk.»

 

 

Kristoffer Lie Loftheim er rådgiver i Antidoping Norge og leder ADNOs arbeid på norske treningssentre, Rent Senter-programmet. Utdannet fysioterapeut og manuellterapeut med mastergrad i muskel- og skjelettplager, med over 10 års klinisk erfaring. Tidligere medisinsk ansvarlig for det norske karatelandslaget.

Kontakt: kristoffer.loftheim@antidoping.no

 

 

Magnus har gjennomført over 30.000 salgssamtaler og har opparbeidet seg høy kompetanse og bred erfaring når det kommer til salg og ledelse. Magnus startet sin karriere i treningsbransjen i 2009. Det startet med en deltidsjobb på det lokale treningssenteret ved siden av skolen, med ansvar for salg og renhold. Tiden går og veien fører videre – i 2017 ble Magnus engasjert som daglig leder for Avancia Sport Center Skedsmokorset, en rolle han besatt til 2022. Nå jobber Magnus som Salgssjef i Norwegian Adventure Company (NAC), foreleser for Akademiet For Personlig Trening (AFPT), og forretningsutvikler i eget foretak.

«For at vi skal lykkes med salg og håndtering av oppsigelser er vi nødt til å vite hva som skal til for å utføre oppgaven, vi trenger å vite hvordan oppgaven skal utføres, og kanskje viktigst av alt; at du kjenner til ditt hvorfor. La meg inspirere og vise deg noen av mine metoder og verktøy for hvordan du kan lykkes med salg og håndtering av oppsigelser. La oss fylle verktøykassen med det du trenger for å bygge kunnskap, trygghet og mestringsfølelse.»

 

 

Hva er de mest vanlige interne og eksterne barrierene for å være fysisk aktiv for voksne, og hvilke strategier kan foreslås for å overvinne slike barrierer?

Bli med på prøvedisputas med Liv Riseth som har jobbet med denne doktorgraden opp mot medlemmer på 3T. Kandidatens veiledere har vært professor Aslak Steinsbekk og professor Tom Ivar Lund Nilsen, begge fra NTNU. Les mer om disputasen på egen side.

 


  • NB: Det vil foregå fotografering/filming under enkelte timer på Inspira. Bildene kan bli benyttet på sosiale medier og til videre markedsføring.