3T-Treningssenter » Timebeskrivelser
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Timebeskrivelser

 

 

17:30: House med Per Markussen

Den perfekte danseklassen for deg som liker house! Per kombinerer house og streetdance til housemusikk, og avslutter hele klassen med et danceparty!

 

18:45: Glam Dance med Sølve Sundrehagen

En morsom easy-dance-aerobic med med lekne trinn som gir deg den groovy følelsen, samtidig som du slipper deg løs til house-versjoner av låter som får deg til å føle deg skikkelig fabulous. Timen passer for deg som liker koreografi og trening til musikk.

 

18:45 – 20:45: Workshop med Per Markussen (kun for 3T-ansatte)

I denne workshoppen vil du jobbe med metodikk, oppbygging og forståelsen av å lage koreografi. Vi går igjennom frasebygging, add-on, symmetri/asymmetri og variasjonsforståelse.

 

 

 

09:00: Fearless med Anja Hammerseng-Edin

I 2019 var Larvik Håndballklubb på vei til skifteretten. Uten sponsorer, spillere, et svært mettet og glissent publikum og med 12 millioner i underskudd.

På en uke hadde Anja og en lite knippe andre mennesker snudd hele situasjonen på hodet, slettet enormt mye gjeld, tiltrukket seg sponsorer og fått samlet en svært ung, men dedikert spillergruppe som dannet grunnlaget for en ny og annerledes reise.

1 år senere: Opprykk til eliteserien foran 1000 ivrige hjemmefans. Økonomisk overskudd. Stolte sponsorer og frivillige, og spillere som opplevde mestring og felles utvikling. Spillere og sponsorer peker på 1 felles faktor: KULTURPLATTFORMEN. Denne kalles WOW ( Wishing others well) og er fundet på helt andre ideer enn den tradisjonelle: 3-4 ord som skal peke på bedriftens verdier. WOW er annerledes. Og det utfordrer de mer «satte» og tradisjonelle ideene rundt kulturplattformer.

 

10:30: StepMove Release med Lene Kristine D Sjøflot

En herlig og energisk steptime med enkle trinn og høy og trenings effekt. Du får utfordret hele kroppen – vi jobber høyt og lavt, seigt og eksplosivt, stabiliserende og styrkende!

Timen består av intervaller med kondisjon, og funksjonell styrke med vektskive, og passer alle som liker trening med høy intensitet.

 

10:30: Dance Glam med Tony Stone

DanceGLAM by DanzFitNation – Created by choreographer Tony Stone from Los Angeles, this revolutionary dance workout is set to appeal to all that enjoy easy to learn movement with a hot music playlist. A fresh new dance fitness class format guaranteed to be the most fulfilling urban commercial classes you will ever experience. The outstanding styles of choreography delivered in 25 minute segments are centered around the urban commercial styles of street jazz, dancehall, old school, urban fusion, house dance, one we call «golden glam classic» and others. We are the jam!

 

10:30: Pulsspinn – Watt og følelse med Linn Opdøl

På 3T har vi Keiser sykler med display som viser watt, RPM, gir, puls kaloriforbruk mm. For mange er det mest interessante  tallet på displayet, watt. Watt er effekt og sier noe om hvor hardt du jobber, og i denne timen skal vi etterstrebe å ha lik watt i alle intervallene. Bruker vi watt som parameter vi man kunne følge med på om formen faktisk blir bedre, og det er veldig motiverende å se at man faktisk blir i bedre form. I denne timen vil Linn legge vekt på hvordan man kan bruke watt og følelse for å intensitetsstyre dragene og måle framgang/nedgang i kondisjonen. Hvordan bruker vi de tallene som står på display og hvordan lærer vi medlemmene å bruke dem ? Du trenger ikke å ha tatt en Terskelwatt (FTP) test for å få noen gode redskaper på denne timen!

 

10:30 – 12:45: Hvordan lykkes som PT med Andreas Skjetne fra AFPT 

Agenda:

-Hvem er kunden

-Hvordan finne kunder

-Hvilke kundetyper møter du på

-Hvordan gjennomføre en god salgssamtale

-Effektivt verktøy for oppfølging av potensielle kunder

 

11:45: Functional Strength med Sølve Sundrehagen

En ny og morsom måte å trene styrke og mobilitet på hvor vi bruker prinsipper fra blokkbyggingen i aerobic til å lage effektive serier med øvelser som styrker og utfordrer hele kroppen. Denne timen får deg i form, samtidig som musikken driver deg gjennom økta.

 

11:45: Mountain Flow med Therese Furudal

En funktionell yogaklass som bygger stabilitet och styrka, fysiskt och mentalt, så du kan erövra bergstopparna i Ditt liv.

 

11:45: P-step med Per Markussen

Pers signaturklasse, som består av banebrytende koreografi til herlig housemusikk! Denne klassen vil både utfordre og inspirere deg, og vise deg en helt ny dimensjon av spektakulære trinn og koreografi. Dette er den ultimate stepklassen!

 

11:45: Test din terskelwatt med Ove Mogård (FTP test)

Enkel huskeregel: Watt er kraften du har i tråkket ditt. FTP er maks gjennomsnitt Watt du klarer å holde i 1 time.

FTP og Watt gir deg innblikk og en klar tilbakemelding på hva som blir prestert med hensyn til intensitet, varighet og samlet arbeidsmengde. I denne timen vil du få testet din FTP. Gjennom en enkel protokoll vil du bli geleidet gjennom hele testen fra start til slutt. Dette er en verdifull erfaring å ha med seg når du senere skal jobbe med watt som parameter.

 

Oppsett for timen/testen:

15 minutter oppvarming inkludert triggerdrag

2 min i sone 5 (intervalltrigger)

3 minutt aktiv pause

20 min «all out»

10 min Nedkjøring

 

13:15-14:15: Salg og Oppsigelser – best practice

Agenda:

 1. Kort om salg; historien, menneskene, nedturene og oppturene.
 2. Salg av medlemskap – metoder og verktøy.
 3. Closing av medlemskap – metoder og verktøy.
 4. Kort rollespill, praktisk trening – salg av medlemskap med closing.
 5. Hvordan snu en oppsigelse – metoder og verktøy.
 6. Kort rollespill, praktisk trening – hvordan snu en oppsigelse.
 7. Oppsummering og avslutning – motivasjon og inspirasjon for videre suksess.

 

13:15: Trening etter fødsel i praksis med Pia Seeberg

En praktisk økt der vi anvender kunnskap om kvinnekroppen etter fødsel til å gjennomføre en både smart og effektiv treningsøkt. Målet er å vise hvordan man kan legge opp en treningsøkt for nybakte mammaer, med fokus på både gjennomføring og coaching av korrekt utførelse og smarte skaleringer, samtidig som vi jobber med både puls og muskulatur.

 

13:15: Dance Aerobic med Per Markussen

En herlig danceaerobic der gleden av bevegelse er alt. Med sin fantastiske karisma og sine pedagogiske evner, vil Per lekfullt guide deg til et nivå hvor du og dansen smelter sammen til én! Opplev følelsen av en brennende entusiasme og følelsen av de herlige rytmene!

 

13:15: PowerFlow (hot) med Hanne Paasche

I denne timen er fokuset på flyt og smidige overganger sentralt. Vi kjører samme serien to ganger, og på andre runden legges det inn mer utfordrende elementer slik at du som deltaker kan utfordre deg både når det kommer til styrke, løft, fleksibilitet og balanse.

 

13:15: Gymnastics Handstad WS med Stine Moen Nilssen (foregår på CrossFit Moholt)

I denne timen vil kartlegging av hva som kreves av bevegelighet, fysisk styrke, mental sperre, teknikk for å kunne stå på hendene.

 • Felles oppvarming
 • Hoveddel: Bygger opp timen trinnvis – mestring, utfordring
 • Øve, øve, øve, øve
 • Mål for timen: kartlegge ditt nivå – lære deg hvordan du kan jobbe videre ut ifra egne forutsetninger.

Handstand Workshop passer for deg som ønsker å lære eller bli bedre til å stå opp ned.

 

14:30: Foredrag – Delte magemuskler, og trening – hva sier seneste forskningen? med Signe Nilsen Stafne

 

14:30: X-fit med Pia Seeberg

Et atletisk treningstime der vi kombinerer kjente øvelser i ulike varianter. Vi ønsker å utfordre både styrke, koordinasjon, pust og puls. Målet med timen er å gi en god treningsøkt, men også inspirere til nytenkning og oppfinnsomhet rundt klassiske bootcamp-timer.

 

14:30: Urban Fusion med Tony Stone

Kombinerer grunnleggende dansetrinn med noe av den hotteste musikken i bransjen, og du får energisk time hvor korte koreografisnutter blir kjørt igjen og igjen til den er «perfekte». Den svett og herlig dansetime hvor alt er lov!

 

14:30: Seasons of You med Therese Furudal

En mjuk flowklass som tar dig igenom säsongerna. Av årstiderna. Av livet. Av Dig.

 

14:30 – 16:00: Desiqner – Best practice med Thomas Ingebrigtsen

Hva er desiqner, og hvilke redskaper ligger der for at du skulle kunne optimalisere opplevelsen på din spinntime? Watt, puls, konkurranser, musikkintegrasjon mm. Ta med deg PC til dette foredraget som starter i spinnsalen med en kort demo-time, og som avsluttes med kreativt arbeid  i klasserommet. Veiledning av Thomas Ingebrigtsen som er leverandør av Iqniter på 3T.

 

14:30 – 17:30: Workshop i Vektløfting med Sol Anette Waaler (foregår på CrossFit Moholt)

Delta på denne 3-timers workshoppen, å få gode redskaper for å bli bedre i Snatch, og Clean & Jerk. Sol Anette er meget dyktig til å tilpasse slik at alle får et utbytte uansett utgangspunkt. Du skal få jobbe med begge typer løft, alle skal få noen tips til hva man kan gjøre selv, for å bli enda bedre.

 

 

15:45: All Body, No bullshit med Pia Seeberg og Sølve Sundrehagen

Våre beste kroppsvektsøvelser, fritt for utstyr, for maks effekt der du er. I denne økta er vårt mål å vise deg hvor helhetlig du kan få trent, kun ved å bruke deg selv som motstand og lekeapparat. Kroppen er skapt for bevegelse, og akkurat det skal vi gjøre i denne økta.

 

 

 

10:00: Være en god kollega med Heidi Klefstad

Etter dette feelgood foredraget skal du sitte igjen med tre gode G´er:

 • Glede seg til å være en god venn med seg selv.
 • Glede seg til å være en god kollega.
 • Glede seg til å komme på jobb igjen.

 

11:15: Watt´s it all about? Paco Gonzalez og Ove Mogård

Dette foredraget vil hjelpe deg forstå de grunnleggende prinsippene for wattbasert trening. Hvordan du kan kontrollere intensiteten på økten samt hjelpe deltakerne til å nå sine mål på en trygg og effektiv måte, samtidig som man koser seg og har det gøy!

 

11:15: Functional Step med Sølve Sundrehagen

Få maks effekt på kroppsvektsstyrken og hjertet med drivende øvelser for hele kroppen satt i system på en stepkasse. Vi bruker metodikker fra aerobic til å lære ut koreografien, noe som gjør at klassen passer perfekt for deg som vil bli sterk og mobil, samtidig som du får svettet ut til god musikk.

 

11:15: Shake it Off med Therese Furudal

På denna klass får du bygga mental uthållighet och viljestyrka.

 

11:15: Utfordre deg selv som PT

-Workshop med Adam Kavka og Aina Halvorsen

I denne worshoppen vil du bli utfordret på å trå utenfor din konfortsone når det kommer til øvelsesutvalg og oppsett av treningsprogram. Adam Kavka fra 3T-Ranheim og Aina Halvorsen fra 3T-Klinikken vil gi deg noen utfordringer, og noen redskaper slik at du som PT har noen flere knagger og øvelser å støtte deg på når det kommer til øvelser for kne, stabilitet og skulder. Målet er at du som PT kan bli enda mer allsidig, samt gjøre deg selv mer attraktiv opp mot 3T-klinikken når de skal sende sine klienter videre ut for opptrening.

 

12:45: Hit Your Peek! med Paco Gonzalez

Lær hvordan du kan finne riktig arbeidsintensitet ved å manipulere kraft (motstand) og hastighet (tråkkfrekvens). Hvordan du kan skape mer energi (watt) og utnytte energien du har i kroppen. Effektive intervaller mellom arbeid og hvile slik at du kan oppnå dine mål.

 

12:45: Back to the 90’s med Joachim Elvemo Øyen og Ragnhild Hov

Sang for sang – Fartsfylt time hvor enkle dansetrinn møter 90-tallets hotteste musikk! Her blir det full rulle og du kan drømme deg tilbake til tiåret hvor eurodance, Spice Girls og DDE herjet hitlistene i Norge.

 

12:45: Urban House med Tony Stone

Ingen grenser, ingen regler! Kun herlig House musikk som gir deg lyst til å danse. Musikken pumper og godfølelsen setter seg i beina – en uforglemmelig housetime som får deg til å stråle av glede!

 

12:45: Kundalini Yoga – Build Confidence med Ana Cassigneul 

In yoga, the navel area, also called «the city of the jewel» is experienced and understood as center of willpower, vitality, action, and inner power. In this session, we will use our body and mind to build a closer relationship with our navel, in order to let go or transform what not longer serves us and build capacity to move forward. This practice uses repetitive movements as a way to come into a meditative state where we can observe and feel what is going on within us and follow our inner rhythm. Expect to connect with your navel in a creative and playful way! It will be accessible for pregnant woman and can be practiced on a chair if needed.

 

12:45 – 15:00: Bloodspot testing med Anti Doping Norge

Dopingkontroll er et av de viktigste verktøyene som blir gjort tilgjengelig for treningssenteret ved innmelding i Rent Senter-programmet. Dried Blood Spot (DBS) er en ny revolusjonerende dopingtestmetode som vil gjøre det raskere, lettere og billigere for treningssentrene å utføre dopingtester. I denne bolken gir Antidoping Norge oss en innføring i den nye testmetoden Dried Blood Spot. Her får deltakerne selv anledning til å teste ut den nye metoden, og dermed få en realistisk opplevelse av hvordan en dopingkontroll gjennomføres ute på treningssentrene.

 

14:00: Mee time med Therese Furudal

Vila i allt du redan kan, har och är. Yinyoga, Yoga nidra och reflektion.

 

14:00: FunSpinn «Queens of Pop» med Tor-Ivar Hagen 

Bli med på en time med høy partyfaktor og feelgood stemning! Med musikkvideoer på storskjerm skal vi bruke hele kroppen på spinningsykkelen, med forskjellige bevegelser til musikken. Timen er uhøytidelig, annerledes, og med hovedfokus på å ha det gøy mens vi spinner. Man gjennomfører som man selv ønsker. Denne timen passer for alle!

 

14:00: Dance Glam med Tony Stone

DanceGLAM by DanzFitNation – Created by choreographer Tony Stone from Los Angeles, this revolutionary dance workout is set to appeal to all that enjoy easy to learn movement with a hot music playlist. A fresh new dance fitness class format guaranteed to be the most fulfilling urban commercial classes you will ever experience. The outstanding styles of choreography delivered in 25 minute segments are centered around the urban commercial styles of street jazz, dancehall, old school, urban fusion, house dance, one we call «golden glam classic» and others. We are the jam!

 

 


 • NB: Det vil foregå fotografering/filming under enkelte timer på Inspira. Bildene kan bli benyttet på sosiale medier og til videre markedsføring.