3T-Treningssenter » 70 EOT – Eyes on target
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny
3T Leangen Crosstraining Functional Fitness Karina Abrahamsen PT kurs dame styrketrening

70 EOT – Eyes on target

Vi gjentar suksessen og starter opp med nytt kurs! Oppstart 18. mars – 2024

70 EOT ukene passer for deg som har trent noe og ønsker ta ut potensialet i deg med økt styrke, utholdenhet, felleskap og kunnskap innen styrketrening og kosthold.

 

 

70 (dager) EOT (eyes on target) ukene gir deg bedre kondisjon, mer mobilitet, økt styrke og større sosialt nettverk. Etter få uker vil du ha mer kunnskap innen trening og livstil, etablert vaner som skaper varig endring.

70 EOT ukene starter med en avgjørelse og er første fase for deg som skal ta ut potensialet.

 

  • 3T-Leangen, mandager kl 18:00 (60 min)
  • Oppstart: mandag 18. mars
  • Siste dag: søndag 27. mai
  • Pris: 3990,-

Vi kjører på med treninger – også i påskeuken og 20. mai (pinsa)!

 

Opplegg som følger: 

  • Vi starter med en 1-1 kartlegging av deg og dine mål
  • Bodyscan, mobilitet, utholdenhet og styrke
  • Ukesplan med dagsmål for trening og kosthold
  • Fellestrening med teamet
  • Nettverksgruppe for inspirasjon, vekst og utvikling
  • Direkte kontakt med coach

 

70 EOT ukene ledes av PT og Coach Karina Abrahamsen. Du kan lese mer om henne her!

 

3T Leangen Crosstraining Functional Fitness Karina Abrahamsen PT kurs dame styrketrening portrett

 

 

Testimonials fra tidligere deltakere:

Monica Volden: 

Hva 70EOT har gitt meg?

Det er så utrolig mye, ikke bare det åpenbare at vekta har gått ned, formen har steget og masse ekstra energi I tillegg føler jeg at verden har blitt «skarpere og klarere», jeg er mye mer fokusert og til stede. Har mye mer å gi på alle områder, selv om jeg bruker masse tid på trening og sunn mat.

For å trekke fram en ting til som har gitt meg utrolig mye, så er det utrolig nok fokus på tøying! At jeg ikke har tatt tøying mer seriøst tidligere er utrolig.

Det at jeg lever så «strengt» får meg jo til å grue meg litt til jeg skal ut av denne bobla  Det er trygt her inne uten åpning for dårlige valg.

Hvem er jeg etter dette? Hvordan ønsker jeg at livet mitt skal være da?

Det eneste jeg vet sikkert er at jeg ønsker å være mer bevist på, og til stede i alle valgene mine. De gangene jeg skal spise ekstra god mat, ta et glass vin eller spise en fersk kanelknute, skal jeg virkelig nyte det. Ikke bare «stappe innpå» av gammel vane uten at det egentlig gir meg noe!

Så det aller viktigste til slutt, og det er den fantastiske inspirasjonen og støtten jeg har fått fra gruppa og ikke minst vår enestående coach Karina Abrahamsen. Hun støtter oss, retter på teknikk og pusher oss til å yte vårt aller beste. Kommer med gode råd, og er litt streng når det er på sin plass. Jeg hadde aldri klart dette uten henne!  70EOT skal bli en del av nye meg –

 

Heidi Meland Moe:

70 EOT med deg som coach har endret vaner og mønster. De mer uhensiktsmessige er byttet ut, til fordel for nye og bedre. Jeg har fått den re-starten jeg ikke trodde jeg kunne få i voksen alder. Jeg har blitt mer strukturert og bevisst på både kosthold, livsstil og trening. Jeg har blitt sterkere og mer mobil. Dette kommer meg til gode når jeg skal gjøre noe av det jeg liker aller best: å være ute på tur både vinter og sommer. Det er en fantastisk god følelse å nå de målene jeg satte meg, og komme i bedre form! 70EOT er den beste gaven til både hode og kropp, jeg er så utrolig glad for at jeg turte å melde meg på og bli med på opplegget.