3T-Treningssenter » Roede-kurs
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Roede-kurs

Roede-metoden er store og små verktøy som hjelper deg å holde fokus når du ønsker en langsiktig livsstilsendring, enten det handler om en sunnere og friskere kropp eller mer energi i hverdagen. I gang med en sunn og bedre livsstil? Våre kurs får den til å vare. Vare lenge!


Roede-kurs på 3T

Anne Lise Berg holder kurs på 3T-Rosten:

Se tidspunkter og datoer for oppstart av alle Anne Lise Berg sine kurs og meld deg på via Roedes egne nettsider.

 

Anniken Løkkeberg holder kurs på 3T-Melhus:

Se tidspunker og datoer for oppstart av alle Anniken Løkkeberg sine kurs og meld deg på via Roedes egne nettsider. 

 

Vibeke Remseth holder kurs på 3T-Fossegrenda: 

Se alle tidspunkter og dater for oppstart av alle Vibeke Remseth sine kurs og meld deg på via Roedes egne nettsider. 

 

roede slanking kosthold

 

  • Roede Standard er vårt klassiske kurs, som gjennom årene har hjulpet mange å gå ned i vekt – og bli der. Kurset passer for alle som ønsker en sunn og motiverende vektreduksjon, og kan tas enten der du bor eller på nett.
  • Roede Maxi er kurset for deg som skal ned mer enn 20 kg og ønsker å gå i gruppe med andre i samme situasjon. Kurset baserer seg på Roede Standard, og er tilpasset spesielt for deg som skal gå lenge på kurs.
  • Roede Hold Vekten er kurset for deg som har nådd trivselsvekten og ønsker å holde den nye vekten over tid, etter at du har gått ned på Roedekurs. Dette er kanskje det viktigste kurset du kan ta!
  • Roede Drop-in er et tilbud for deg som ikke har anledning til å være tilstede på møtene, men som ønsker å møte en kursleder for en rask oppfølging en gang per uke.
  • Roede Express er kurset har kun 4 kursmøter og derfor et enkelt alternativ for deg som ønsker å justere kostholdet, men ikke trenger å gå ned mer enn 2-4 kilo.

 

roede slanking kosthold

 

Du kan velge mellom 8 ukers oppfølging (Drop-in 8 ganger) eller 4 uker (Drop-in 4 ganger). Du får personlig veiledning, råd og tips i forhold til de mål du setter deg for riktig kosthold og økt aktivitet. Det er en fordel at du har god kjennskap til Roede-metoden.

 

Drop in Ekspress med 4 ukers oppfølging er et effektivt alternativ for å bi kvitt de få (men plagsomme) kiloene. Dette er også kurset for deg som trenger et ekstra puff til å komme i gang.

 

roede slanking kosthold

 

Roede + Personlig Trener = Optimal løsning!

 

Tilbud på 3T for kursdeltagere:

Rabatterte PT-Klipp: Alle kursdeltagere har mulighet til å kjøpe 3 PT-Klipp (PT50) til 1620,- og 10 PT-Klipp (PT50) til 5175,- i kursperioden. Les mer om PT her.

 

Rabattert medlemstilbud: Alle kursdeltagere får 2 mnd gratis medlemskap om de tegner vanlig avtale om ordinært medlemskap i 3T (dette med 12 mnd trekk på avtalegiro og 12 mnd bindingstid etter endt friperiode på 2 mnd).

 

Har du lyst til å prøve noen av Roedes 800 sunne, smakfulle oppskrifter? Klikk her www.greteroede.no/oppskrifter/roede. Matglede i fokus! Mer energi!

Del på