3T-Treningssenter » Prøv CrossFit Moholt!
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny
Du er inne i undermenyen

Prøv CrossFit Moholt!

 

 

CrossFit Moholt er en komplett CrossFit boks i store og luftige lokaler på 400 kvm med utstyr fra ATA-Treningsutstyr!

 

CrossFit er en treningsform som passer for alle! All trening kan tilpasses slik at treningen passer for hver enkelt, uavhengig av fysisk form og forutsetning. Det er et treningsprogram som er lagt opp etter bestemte prinsipper, filosofier og metoder. CrossFit kan defineres som konstant varierte, funksjonelle bevegelser utført med høy intensitet, og målet er å gjøre kroppen så allsidig som mulig. Vi jobber med bevegelser fra styrketrening med vekter, gymnastikk og kondisjon, og det vil alltid være både styrke og kondisjon i hver treningsøkt.

 

I CrossFit jobber vi med styrke, kondisjon og mobilitet gjennom funksjonelle bevegelser. Mange av disse er direkte overførbare til hverdagslige bevegelser, og tanken er at man aldri er bedre enn sitt svakeste ledd. Et treningsprogram i CrossFit vil derfor alltid være designet for å forbedre kroppens styrke, kondisjon og mobilitet.

 

 

Nå er det mulig å kombinere medlemskap på 3T og CrossFit Moholt. Ordinært medlemskap på CrossFit Moholt koster 899 kr per mnd., men som 3T-medlem får du over 25 % rabatt på månedsprisen! Studentrabatt er på hele 30 %! 

 

For å trene på CrossFit Moholt må du følge STERK, en sjekkliste for trygg trening!

 

SYMPTOMFRI – Hold deg hjemme om du er syk

TRYGG AVSTAND – Hold 1 meters avstand

EKSTRA GOD HÅNDVASK – Grundig og ofte

RENGJØR UTSTYR ETTER BRUK – Både i treningssal og på gruppetrening

KROPPSKONTAKT UNNGÅS – Ingen high fives, klemming eller håndhilsing