3T-Treningssenter » Bedriftsmedlemskap
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Bedriftsmedlemskap

 

Få enda lavere månedspris med bedriftsmedlemskap!

 

Har arbeidsplassen din bedriftsavtale, kan du stikke innom et 3T-senter og opprette eller endre til bedriftsmedlemskap. Ta med gyldig bevis på ansettelsforholdet, i form av id-kort, lønnsslipp e.l.

 

Månedspris blir satt etter hvor mange medlemskap som opprettes i bedriften:

 

10 – 74 medlemmer: 579,- (600,- i innmeldingsavgift)
75 – 99 medlemmer: 549,- (360,- i innmeldingsavgift)

100+ medlemmer: 519,- (240,- i innmeldingsavgift)

 


3T ønsker at du skal lykkes med treningen, og vi vet at behovene er forskjellige. Derfor tilbyr vi skreddersydde bedriftsavtaler tilpasset de ansattes behov. 3T kan tilby alt fra personlige medlemskap til større treningsavtaler for hele bedriften.

 

  • Ta kontakt med den som er HR-ansvarlig på din arbeidsplass, eller kontakt oss dersom du er usikker på om ditt firma har opprettet en bedriftsavtale med 3T.
  • For spørsmål vedrørende ditt bedriftsmedlemskap med månedlig betaling av treningsavgift via avtalegiro – ta kontakt med resepsjonen på ditt nærmeste 3T-senter.
  • For fakturamedlemskap hvor arbeidsgiver ønsker å betale for medlemskap ta kontakt på mail bedrift@3t.no eller telefon 984 20 000.
  • Ønsker din bedrift et tilbud fra oss? Kontakt oss på mail bedrift@3t.no.

 

 

 

Bedriftstimer

3T tilbyr et stort utvalg av bedriftstimer; flere typer aerobic, step, styrke, pump, kondisjonstimer, combat, bootcamp, zumba, yoga, pilates, kettlelbells, spinn, vann og kombinasjonstimer i nye og fine lokaler over hele Trøndelag. Ta kontakt for informasjon og bestilling på bedrift@3t.no.

 

Les mer om bedriftstilbudet på 3T her

 

Les om 3T-Klinikken her

 

 

Del på