3T-Treningssenter » Samarbeidspartnere
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Samarbeidspartnere

 

 

 

3Tshop.no

3Tshop.no er 3Ts egen nettbutikk som har alt du trenger til en sporty livsstil. Flere av våre treningssenter selger klær, sko og utstyr fra 3Tshop.no, se utvalget neste gang du er på trening! I dag har alle 3T-senter foruten 3T-Moholt klær fra 3Tshop.no.

Nyhet! Nå kan du også velge å hente din pakke på 3T-Rosten, 3T-Midtby´n, 3T-Leangen og 3T-Byåsen.

www.3tshop.no

 

Medicus

Ved Medicus møter du erfarne spesialister i gynekologi og assistert befruktning. Her kan du hjelp både med rutineundersøkelser og for mer komplekse problemstillinger. Du får gode tilbud på time hos gynekolog, tidlig ultralyd, fruktbarhetssjekk og assistert befruktning.

www.medicus.no/3t

 

Trondheim Øyelegesenter
Som 3T-medlem får du 3000,- i rabatt på laserbehandling. Andre tilbud kan forekomme og variere fra tid på året. Ta derfor kontakt med Trondheim Øyelegesenter for å få det beste tilbudet som gjelder for deg akkurat i dag på tlf: 73 80 74 00, eller gå innom deres lokaler i Prinsensgt 67.

www.brillefri.no

 

Advokatgården

Advokatgården har gittt juridisk hjelp, fri rettshjelp og veiledning til Trondheims befolkning siden 1988. Alle 3T-medlemmer får 20 % på juridisk bistand og fri førstegangskonsultasjon hos Advokatgården.

https://www.advokatgarden.no/

 

Sports Nutrition og Bringwell
Våre leverandører innen sportsdrikk og kosttilskudd har et godt og bredt tilbud til våre kunder. Her er det noe for en hver person. Spør en trener eller en resepsjonist, så vil de kunne hjelpe deg å finne produkter du blir fornøyd med. Du møter Sport Nutrition på de fleste arrangement og happenings på 3T.

 

Ringnes
Som en av de aller største vannleverandører i Norge kan vi tilby et stort sortiment innen vann, med og uten kullsyre. Vi har også brus for de som heller ønsker det. Du møter Ringnes på de fleste arrangement og happenings på 3T.

www.ringnes.no

www.imsdal.no

 

Svømming i Pirbadet og Trønderhallen
3T-medlemmer får 10 % rabatt for seg og sine barn på bading i Pirbadet når de går gjennom 3T sine garderober. 3T-medlemmer får rabattert inngang i Trønderhallen på Levanger. Se priser.

 

Downtown

3T-medlemmer får fri entré på Downtown før kl. 24:00 på fredager og kl. 23:00 på lørdager ved å vise 3T-medlemskort.

www.downtown.no

 

 

 

 

Les mer på www.medicus.no/3t

 

 

Ønsker du eller ditt firma å bli samarbeidspartner med 3T?