3T-Treningssenter » Seniormedlemskap
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Seniormedlemskap

 

Trivsel i fokus

På 3T setter vi virkelig trivsel i fokus når det kommer til våre kjære seniorer. Her ligger alt til rette for at du trives, og seniormiljøet på 3T er kjent for å være godt og inkluderende. Våre dyktige trenere står klare for å gi deg en god treningsopplevelse, som kan gi deg både økt livskvalitet og en bedre helse.  Du kan trene på egen hånd i vår store, flotte treningssal, delta på en av våre mange seniortimer eller ta deg en dukkert i vårt forfriskende basseng.

 

Kompetanse og oppfølging

Om du har behov for litt mer oppfølging kan vi tilby deg personlig trener eller fysioterapeut. På 3T har vi kompetansen for dine behov!

 

3T er mer enn bare trening

Etter treningen kan du ta deg en vel fortjent stund i boblebadet, eller hygge deg med en kopp kaffe i en av våre sofagrupper. Der er det alltid god stemning blant våre høyt verdsatte seniormedlemmer, og innimellom bys det på både kake og vaffel.

 

Trygghet på trening
3T holder åpent og fortsetter å levere trygg trening til alle 3T-medlemmer. Med et sterkt smittevern er det godt tilrettelagt for at du kan holde god avstand til andre medlemmer på trening. Les mer om smittevernstiltak og gjeldende retningslinjer på egen informasjonsside.

 

 

Velkommen skal du være!

 

 

Del på