3T-Treningssenter » Verv en venn
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

Verv en venn

Verv en venn og få 250,- inn på ditt Paykort for hver person du verver – eller en ny 3T-sekk ! Du kan bruke Paykortet på alle varer og tjenester i resepsjonen!

 

Verv en venn senest 1. oktober! Den du verver får kampanjetilbud – Tren gratis til 1. oktober, ingen innmelding og gratis 3T-sekk.

 

Kampanjetilbudet gjelder til 1. oktober 2019. Gjelder alle medlemskap med 12 betalende måneder, i tillegg til ungdomsmedlemskap.

 

Ordinære medlemskap

For hver person du verver får du 250,- inn på ditt Paykort, som du fritt kan bruke på varer og tjenester i alle våre resepsjoner. Varene må kjøpes innen 12 mnd. og kan ikke tas ut i kontanter.


Ønsker du heller en ny 3T-sekk?
Er sekken din velbrukt og trenger å oppgraderes kan du nå benytte sjansen til å få 3T-sekken i vervepremie. 3T-sekken vil da erstatte påfylling av 250,- inn på ditt Paykort. Du kan ta ut én sekk i vervepremie pr. år. Ta kontakt med resepsjonen på ditt nærmeste senter for å hente ut sekken din.

 

Vervepremier utløses kun ved kjøp av minimum 6 mnd. medlemskap. Du trenger ikke å møte opp sammen med den du verver, men den du verver må oppgi ditt navn ved innmelding. Ved innmelding via nett, må du oppgi navnet til den som vervet deg når du kommer i resepsjonen og mottar medlemskortet ditt. Vervepremier kan ikke etterregistreres.

 

 

Bedriftsavtaler

Ansvarlige/kontaktpersoner for bedriftsavtaler kan ikke heve vervepremier ved verving internt i bedriften. Du trenger ikke å møte opp sammen med den du verver, men den du verver må oppgi ditt navn ved innmelding. Ved innmelding via nett, må du oppgi navnet til den som vervet deg når du kommer i resepsjonen og mottar medlemskortet ditt. Vervepremier kan ikke etterregistreres.

 

Del på