3T-Treningssenter » Mastermania on tour
Gå til innhold Gå til hovedmeny

Mastermania on tour

Bli med på convention på 3T-Steinkjer! Herlig Spinn, tøff Bootcamp, heftig Dance Aerobic, funksjonell Guns&Buns og dynamisk Yoga setter stemningen denne dagen!

14:15 – 15:00

Aerobicsal

Buns&Guns

Tommy M. Tharaldsen

15:15 – 16:15

Aerobicsal

Dance Aerobic

Monica H. Berg

16:30 – 17:30

Spinnsal

Spinn60

Trude S. Vinje

17:45 – 18:45

Aerobicsal

YogaFlow

Monica H. Berg

19:00 – 20:00

Utenfor 3T-Steinkjer

Bootcamp

Adrian Krogstad og Tommy M. Tharaldsen

 

For deg som er medlem

 

Book deg på time

 

Du kan booke deg på timer 7 dager i forveien.

Ikke medlem?

 

Prøv oss gratis

 

Book plass på timer i resepsjonen på 3T-Steinkjer.

 


 

Guns&Buns
Guns&Buns = overkropp & underkropp. Bli med på en funksjonell og inspirerende styrketime med gladgutten Tommy!
inspira2015-1835

Dance Aerobic

La denne masterklassen forføre deg! Klassiske bevegelser fra aerobic utvikles til dansetrinn inspirert ulike dansetiler. Denne opplevelsen vil du sent vil glemme!

1628x916_3T-Move

Spinn60

Hvem er det som setter grensene for hva du kan presentere?  Hva er din kapasitet, og hvordan kan du disponere dine krefter slik at du alltid jobber med et lite overskudd? ”Be your best!”

3tinspira2015_inspira_3548

YogaFlow 
Rør deg kraftfullt og balansert. Bli med på en herlig yogaklasse med dynamiske sekvenser i en behagelig atmosfære.

inspira2015-1734

Bootcamp
Tøff og herlig utendørs trening med alt som hører Bootcampen til!
Avslutt helga med et skikkelig kick av ei treningsøkt – dette blir helt rått!

1628x916_Basecamp_3T-Byåsen

 

Gled deg til å møte disse intruktørene!

Trude S Vinje

Trude har jobbet i treningsbransjen siden 1995, og vært spinninstruktør siden 1998. Hun har vært med på å utvikle utdanninger og kurs for både potensielle og etablerte sykkelinstruktører og kjører timer for sykkelklubber så vel som vanlige trimmere.

Med sin lange og brede erfaring skaper Trude en atmosfære der mestringsfølelse, glede ved å være i bevegelse, motivasjon for videre aktivitet og god helse står sentralt. Hun tilrettelegger for ulik fysisk form og ulike mål, og viser en kontinuerlig utvikling av seg selv som instruktør og av timetilbudet sitt. I 2013 vant hun prisen for årets sykkelinstruktør av NIH.

480x360_trude-stoermer-vinje

Monica H Berg

Monica har jobbet som instruktør siden 1999 og hennes lidenskap til trening og bevegelse gjenspeiles i hennes brede kompetanse innen Fitness. I tillegg til å instruere og holde kurs, har Monica utviklet flere utdanninger og konsepter for 3T. Hun har tatt sin yogautdanning gjennom Global Yoga, og er utdannet  Personlig Trener fra NIH.   

Monica har lenge vært lidenskapelig opptatt av musikk, dans og bevegelse, som videre har ført henne inn i yogaens verden. Hennes kreativitet, nysgjerrighet og utforskertrang setter preg på timene hennes.  Hun har en evne til å få alle som deltar på timene sine til å føle seg vel, hun er pedagogisk, grundig og hun høyt verdsatt av 3Ts medlemmer.

480x360_monica-hb

Tommy M Tharaldsen

Tommy har jobbet i 3T siden 2011, og har på den utviklet seg til å bli en svært allsidig og populær instruktør i 3T. Denne gladgutten av en nordlending sjarmerer de fleste, og hans interesse for trening og fysisk aktivitet gjenspeiles i hans fantastiske instruktørrolle og engasjement på timene. I tillegg jobber Tommy som personlig trener og treningsveileder på 3T-Leangen, en kompetanse som kommer godt til syne i hans fyrverkeri av timer.

Tommy-Moen-Tharaldsen

Adrian Krokstad

Adrian er en svært populær instruktør ved 3T-Levanger. Siden høsten 2011 har han jobbet som treneransvarlig og personlig trener. Hans brede kompetanse innenfor trening gjenspeiles i timene hans, og hans treningsglede smitter over til kundene både i trenersalen og på gruppetimer. Han får deg til å gi alt, og han motiverer deg til å pushe grensene og utfordre seg selv. En fantastisk motivator!

adrian_krokstad_500x500

 

3T-Shop

 

Del på