3T-Treningssenter » Squash
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny
squash spill

Squash

Visste du at Squash flere ganger er kåret til en av de sunneste treningsformene? Dette er fordi det kreves styrke, eksplosivitet, kondisjon, utholdenhet, fleksibilitet samtidig som en skal klare å holde hode kalt for å kunne ta strategisk gode valg.

 

Med squash får du både en sosial, morsom og effektiv treningsøkt, som enkelt kan tilpasses ulike ferdighetsnivå. Gå sammen med en partner og spill mot hverandre, eller lag en liten turnering med flere spillere sammen.

 

Du kan spille squash på Leangen, Rosten og Sluppen.

Se åpningstider for sentrene her!

 

Lån av utstyr: Racket kr. 75 og squashball kr. 40

 

  • Lørdager og søndager kan barn mellom 8 – 13 år spille squash gratis sammen med en foresatt.

 

Bedrifter kan leie squashbaner på 3T. Da får de faste baner til fast tid hver uke (minimum seks måneder sammenhengende). Prisen for dette er kroner 200 pr bane pr halvtime. Da kan hvem som helst  fra bedriften komme og spille i leietiden, selv om de ikke er 3T-medlem. Baner kan leies på Sluppen, Leangen eller Rosten.

 

Book bane via vår bookingsider eller 3T sin app.

 

 

 

 

squash squashspill

 

 

Nidaros SquashklubbØnsker du flere å spille med, eller lære mer om squash? Vi har også et nært samarbeid med Nidaros Squashklubb. Dette er en klubb for alle – uansett nivå – med interesse for squash i Trondheimsområdet. Les mer på www.nidarossquash.org.

Del på