3T-Treningssenter » SPREK bedrift
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

SPREK bedrift

Arbeidsplassen er en viktig arena for å fremme fysisk aktivitet. Mange bedrifter velger nå å tilrettelegge for trening i større grad, på grunn av de positive effektene trening har på ansattes helse, humør og teamfølelse. Et aktivt og sunt liv gir mer energi, øker kapasiteten og gir større overskudd både til jobb og fritid.

 

På 3T kan vi skreddersy tilbud ut ifra hva din bedrift har behov for. Hva med en 8-ukers «Kom i gang»-pakke på 3T, med oppfølging av personlig trener? Eller aktive pauser og treningsøkter der en trener fra 3T kommer til bedriften? Man kan legge til rette for individuell trening med tettere oppfølging, eller trening i større grupper hvor man gjør en felles aktivitet. Bedriftstimer er et populært tiltak mange benytter seg av. Her setter 3T opp en egen gruppetime for ansatte i en bedrift, og tilpasser innholdet til gruppens ønsker og behov.

 

§ 3-4 Vurdering av tiltak for fysisk aktivitet 

Arbeidsgiver skal, i tilknytning til det systematiske helse-, miljø- og sikkerhetsarbeidet, vurdere tiltak for å fremme fysisk aktivitet blant arbeidstakerne.

 

8 ukers «Kom i gang»-pakke
Noen bedrifter lar de ansatte selv velge hvordan de vil trene, mens andre ønsker et mer organisert opplegg. Gjennom vår 8-ukers «Kom i gang»-pakke får man en tett og god oppfølging av personlig trener, samtidig som man får gode verktøy for å bli mer selvgående på trening i tiden etterpå. En god kick-start på et mer aktivt liv!

 

Noen bedrifter har også innført obligatorisk trening for sine ansatte. Der har både ledelse og ansatte sett verdien av en mer aktiv livsstil, og hva det kan bidra til for både trivsel, effektivitet og reduksjon av sykefravær. Hvilke grep har din bedrift gjort?

Ønsker du å vite mer om SPREK bedrift og hva vi kan tilby? Ta kontakt på bedrift@3t.no

 

Bedriftsmedlemskap

Få enda lavere månedspris med bedriftsmedlemskap!

Har arbeidsplassen din bedriftsavtale, kan du stikke innom et 3T-senter og opprette eller endre til bedriftsmedlemskap. Ta med gyldig bevis på ansettelsforholdet, i form av id-kort, lønnsslipp e.l.

 

Månedspris blir satt etter hvor mange medlemskap som opprettes i bedriften:

  • 10 – 74 medlemmer: 579,- (600,- i innmeldingsavgift)
  • 75 – 99 medlemmer: 549,- (360,- i innmeldingsavgift)
  • 100+ medlemmer: 519,- (240,- i innmeldingsavgift)

 

 

Aktiv pause

Bedriftsavtaler

Bedriftsmedlemskap

Bedriftstimer

 

 

 

 

3T tilbyr behandling via 3T-Klinikken. Unngå unødvendig ventetid og sykefravær med lang ventetid på behandling. Hos 3T-Klinikken kan ansatte i bedriften få profesjonell hjelp hos en av våre behandlere. Hos 3T-Klinikken finner du fysioterapeut, naprapat og kiropraktor. Hos 3T-Klinikken kan du bruke de fleste behandlings- og helseforsikringer. Kontakt ditt forsikringsselskap for å sjekke om forsikringen din dekker behandling.
Les om 3T-Klinikken her

 

 

 

Trening for inntil 5000 kr kan nå gis som skattefri gave til ansatte!

1. januar 2021 ble det innført nye regler for gaver i arbeidsforhold. Det medfører at gaver som gratis trening, timer hos personlig trener eller behandling på 3T-Klinikken nå kas gis som skattefri gave fra arbeidsgiver. Det er ikke lenger et krav om at ordningen må gjelde alle ansatte i bedriften, men man kan velge å gi det til kun én ansatt, til utvalgte ansatte, eller avdelinger.

Det er ikke noe krav til hvor stor bedriften må være for å komme under reglene, så små aksjeselskaper med kun én ansatt vil også kunne gi trening som skattefri gave for 5000 kr.

 

Det vil være fordeler både for arbeidsgiver og arbeidstaker ved å velge å gi skattepliktige ytelser som gaver. Arbeidstaker vil kunne få dekket inntil 5000,- av treningsavgiften skattefritt. For arbeidsgiver er kostnaden fradragsberettiget.

 

I et kalenderår kan man til sammen motta gaver og frynsegoder for inntil 5000 kr skattefritt. Man må skatte for beløpet som overskrider 5000 kr.

 

Bedriftsavtaler

3T ønsker at du skal lykkes med treningen, og vi vet at behovene er forskjellige. Derfor tilbyr vi skreddersydde bedriftsavtaler tilpasset de ansattes behov. 3T kan tilby alt fra personlige medlemskap til større treningsavtaler for hele bedriften.

 

  • Ta kontakt med den som er HR-ansvarlig på din arbeidsplass, eller kontakt oss dersom du er usikker på om ditt firma har opprettet en bedriftsavtale med 3T.
  • For spørsmål vedrørende ditt bedriftsmedlemskap med månedlig betaling av treningsavgift via avtalegiro – ta kontakt med resepsjonen på ditt nærmeste 3T-senter.
  • For fakturamedlemskap hvor arbeidsgiver ønsker å betale for medlemskap ta kontakt på mail bedrift@3t.no eller telefon 984 20 000.
  • Ønsker din bedrift et tilbud fra oss? Kontakt oss på mail bedrift@3t.no.

 

 

 

Bedriftstimer

3T tilbyr et stort utvalg av bedriftstimer; flere typer aerobic, step, styrke, pump, kondisjonstimer, combat, bootcamp, zumba, yoga, pilates, kettlelbells, spinn, vann og kombinasjonstimer i nye og fine lokaler over hele Trøndelag. Ta kontakt for informasjon og bestilling på bedrift@3t.no.

 

Les mer om bedriftstilbudet på 3T her

 

 

 

 

Del på