3T-Treningssenter » 3Ts arbeid med TV-aksjonen
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

3Ts arbeid med TV-aksjonen

Spinning til inntekt for TV-aksjonen NRK i over 10 år!

 

3T inviterer hvert år til Trondheims største fellesinnsats til inntekt for TV-aksjonen NRK. I 2016 har 3T hatt 11 års sammenhengende engasjement for saken.

 

Hvert år inviteres trøndersk næringsliv til å vise sin støtte til aksjonen ved å delta på en kollegial spinningøkt. Firmaer som deltar «kjøper» da spinnsykler som de holder i gang hele døgnet med sine spreke ansatte. Egne spinnsykler settes av til 3T-medlemmer som ønsker å bidra. I løpet av aksjonsdøgnet foregår det alltid litt ekstra i spinnsalen, det vises informasjonsfilmer om aktuelt tema på tv-aksjonen, sporty underholdning og auksjoner blant annet.

 

3T samler hvert år inn ca. en halv million kroner som går uavkortet til TV-aksjonen NRK. 3Ts innsamling er således blant Trondheims største bidrag, og det er vi veldig stolte av!

 

Årets TV-aksjon

TV-aksjonen 2016 går til Røde kors og deres arbeid med å gi livsviktig hjelp til ofre for krig og konflikt. I sin søknad om å få aksjonen skriver Regnskogfondet at det hvert år forsvinner regnskog på størrelse med halve Norge, og at det derfor haster med å få beskyttet de unike naturområdene som så langt har sluppet unna de massive ødeleggelsene. TV-aksjonen 2016 har fått navnet «Sammen får vi hjelpen helt frem».

 

Kontakt
For utfyllende informasjon eller påmelding til 3Ts spinningarrangement for TV-aksjonen NRK, ta kontakt med Siv-Elin Skogen på telefon 930 10 555 eller send en mail til rosten@3t.no.

 

 

www.nrk.no/tvaksjonen

Del på