3T-Treningssenter » NRK TV-aksjonen
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny

NRK TV-aksjonen

3Ts arbeid med TV-aksjonen

3T inviterer hvert år til Trondheims største fellesinnsats til inntekt for TV-aksjonen NRK. I 2017 har 3T hatt 12 års sammenhengende engasjement for saken.

 

Spinning til inntekt for TV-aksjonen NRK i 12 år på rad!

 

Hvert år inviteres trøndersk næringsliv til å vise sin støtte til aksjonen ved å delta på en kollegial spinningøkt. Firmaer som deltar «kjøper» da spinnsykler som de holder i gang hele døgnet med sine spreke ansatte. Egne spinnsykler settes av til 3T-medlemmer som ønsker å bidra. I løpet av aksjonsdøgnet foregår det alltid litt ekstra i spinnsalen, det vises informasjonsfilmer om aktuelt tema på tv-aksjonen, sporty underholdning og auksjoner blant annet.

 

3T samler hvert år inn ca. en halv million kroner som går uavkortet til TV-aksjonen NRK. 3Ts innsamling er således blant Trondheims største bidrag, og det er vi veldig stolte av!

 

Årets TV-aksjon

TV-aksjonen NRK 2017 går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. Hvert barn er en mulighet. Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning, står et helt lands fremtid på spill. Årets TV-aksjon skal gi skolegang og håp til barn der krigen raser. Ett av fem barn i krigs- og konfliktområder står i dag uten skolegang. UNICEF jobber hardt og målrettet for at barn ikke skal få ødelagt fremtiden på grunn av voksnes kriger og konflikter. TV-aksjonen 2017 skal gi utdanning til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan.

 

Kontakt
For utfyllende informasjon eller påmelding til 3Ts spinningarrangement for TV-aksjonen NRK, ta kontakt med Siv-Elin Skogen på telefon 930 10 555 eller send en mail til rosten@3t.no.

 

 

www.nrk.no/tvaksjonen

Del på